Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I DUBLIN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Dublin – Find din perfekte leje

  Dublin har lagt scene til mange af Irlands skælsættende begivenheder. Hertil hører Påskeopstanden i 1916 samt kulturikoner som James Joyce, Samuel Becket og U2. Dublin var engang den næstvigtigste by i det Britiske Imperium efter London. Til et ophold i Dublin høre selvfølgelig pubbesøg og Guinnes, men med et besøg på Corke Park stadum når the Dubs spiller kommer man hurigt under huden på byen sjæl. Et must er the book of Kelly på Trinity College og er man i det litterære hjørne kan man tage Dublins litterære pub crawl hvor Dublins yndlingsthemaer, litteratur og øl, forenes. Hvilke af Dublines pubber man kan anbefale er svært at svare på med de to mindre og kuriose the Gravediggers og Dawson Lounge er underholdend. Trænger man til luft er en køretur til Bray Head en skøn oplevelse.

  Med en biludlejning har du også mulighed for at besøge Cork.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Dublin da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Dublin:

  • Biludlejning i Dublin lufthavn, Dublin Airport : Åbningstid: mandag-torsdag 05:30-23:59, fredag og søndag 05:30-00:30, lørdag 05:30-23:30
  • Biludlejning i Dublin centrum, 35-39 Old Killmainham Road: Åbningstid: mandag-fredag 08:30-17:45, lørdag-søndag 08:30-14:30

  Rent a car i Dublin råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Irland. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Biludlejning Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Dublin. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Gennem Auto Europe kan du leje biler i Irland, Skotland, Norge samt i hele verdenen. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Dublin, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Dublin kontakte os gratis på telefonnummer: 1800 943 07.

  Nyttige links

  Turist information

  Officielle lufthavnshjemmeside - Dublin Airport