Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CHICAGO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Chicago – Find din perfekte leje

  Chicago ved Lake Michigan er hjemsted for blues og jazz samt opfindelse af skyskraberen og den efterfølgende højdekonkurrence. Her blev jernbanen grundlagt og ikke lang tid efter fulgte flyproduktionen. Chicago er the midwest's centrum og byder på et imponerende udvalg af verdensklasse kunst- og videnskabsmuseer, skønne strande, smukke offentlige parker og et centrum amerikanerne hævder har den fineste kollektion af moderne arkitektur i verdenen. Du kan udforske mere af den amerikanske midtvest eller hvad med en tur på Route 66? Tag forbi museumskvarteret (Museum Campus) og besøg Adler Planetariet, Field Museum of Natural History samt Shedd Akvariet. For de kunstinteresserede er Art Institute of Chicago samt det mindre og kuriose National Museum of Mexican Art et besøg værd. Som i de fleste storbyer i USA kommer man kun problematisk omkring uden en bil. Lej en bil i Chicago og bes¢ge de omkringliggende seværdigheder hvor især strandene omkring Lake Michigan er elsket i sommermånederne. Chicago er et godt udgangspunkt for ture runde om Lake Michigan og Illinois, eller hvor ikke Boston.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Chicago da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Chicago:

  • Rent a car i Chicago Barajas Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 07:00-03:00
  • Rent a car på Chicago banegård, Renefe Estacion Charmartine: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:00-21:00,
   lørdag-søndag 08:00-14:00
  • Rent a car i Chicago down town Plaza De Espana, 18: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-19:30,
   lørdag 09:00-14:00,
   søndag: lukket.

  Råd og vejledning om biludlejning i Chicago

  Her følger vigtig information omkring car rental i USA. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Chicago Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis i har planer om at køre til Canada så kontakt venligst Auto Europe først.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Chicago, eller har flere spørgsmål om car hire i Chicago, kan du fra en fastnettelefon i Chicago kontakte Auto Europe biludlejning på telefonnummer: +45 78 75 53 06.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside