Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CATANIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Catania – Garanti for de bedste priser

  Catania finder man dramatisk placeret mellem det Ioniske hav og vulkanen Etna. Et jorskælv lagde i 1693 det mest af syd-østsicilien øde og efterfølgende er byen genopbygget i den unikke Barokke stil man ser i dag. Det historiske Catania har været under både Græsk, Karthansk, Syrisk og Romersk styre. Af monumenter fra disse perioder der overlevede jordskælvet er det romerske teater i Via Vittorio Emanuele samt det runde Odeon auditiore ved siden af de bedst bevarede. Fra Barok perioden finder man flere kirker og plazzi hvor en af de bedste representanter er Plazzo Biscari. En god beskrivelse af byen historie finder min i Museo Civico i Castello Ursion fortet. Piazza del Duomo er byens mest travel plads og her findes de flest touristseværdigheder. Byens teater, Teatro Massimo Bellini, er opkaldt efter den lokalt komponist og lokalhelt. Bellinis histore er også godt beskrevet på Museo Civio. Efter en tid i Catania rækker seværdighedern og en opdagelsestur i lejebil rund på Sicilien og dens strande er en skøn afveksling. Her kan man også tage forbi Messina og Palermo.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Italien da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Catania:

  • Biludlejning i Catania lufthavn, Catania Fontanarossa Airport: Åbningstid: mandag-søndag 08:00-00:30
  • Biludlejning i Catania downtown, Piazza Gioeni 6: Åbningstid: mandag-lørdag 08:00-20:00
  • Biludlejning i Catania city office, Via Matteo Renato Imbriani: Åbningstid: mandag-fredag 08:00-13:00 og 15:30-19:00, lørdag 08:00-12:00, søndag: lukket.

  Car rental råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring biludlejning i Catania. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe voucher til udlejer på afhentningsstationen i Catania. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Hvis du påtænker at køre til Frankrig, Schweiz eller strig så kontakt venligst Auto Europe Biludlejning først. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Catania, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Catania kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06.