Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BUDAPEST

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Budapest – Find din perfekte leje

  Ved den romansitsk Donau ligger Ungarns hovedstad Budapest med Buda på østsiden og Pest mod Vest. Budapest er en af Eurpas smukkeste hovedstæder med en skøn mix af Barok, Neoklassisk og Art-Nouveau arkitektur for enhver smag. Museerne er smukke, bådturene på Donau romantisk, og de Tyrkiske bade og wellness tilbudende afslappende. Deruover har Budapest et fascinerende nattelive med alt hvad hjertet begære af godt jazzklubber, spændende barer og natklubber, samt i sommermånederne de udendørs natklubber kertek (udendørs "haver"). Budapest ligger på et plateau og begiver man sig uden for byen kommer man hurtigt til et fantastiske landskab. Kør med en billeje i Budapest til f.eks. Esztergom 15 km nord for Budapest eller videre mod Syázhalombatta der bringer den besøgende flere hundrede år tilbage i tiden. Til trods for flere århundredes forsøg på undertrykkels og destruktion, med besættelser og ubarmhjertige nedkæmpelser af revolutionære borgere, finder man i Budapest en romantisk sjæl der aldrig giver op.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Budapest da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Budapest:

  • Biludlejning i Budapest Lufthavn, Budapest Ferihegy Airport: Åbningstid: mandag-fredag 08:00-23:00, lørdag-søndag 08:00-20:00
  • Biludlejning Budapest Downtown, Lechner Odon Fasor 3, mandag-fredag 09:00-18:00, lørdag-søndag lukket

  Rent a car i Budapest: råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Ungarn. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Budapest. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Hvis du har planer om at køre til f.eks. Wien i Østrig så kontakt venligst Auto Europe først. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Budapest, eller har flere spørgsmål, kan du kontakte Auto Europe Biludlejning på telefonnummer +49 89 24 44 73 500.

  Nyttige links

  Turist information