Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BOLOGNA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Bologna til de bedste priser

  Bologna er en moderne by der har haft success med at bevare nostalgien samt det italienske flair. Til seværdighederne hører bla. Piazza Maggior der ligesom Basilika San Petroni befinder sig ved Bolognas varetegn de to tårne Torre Garisanda og Torre Asinelli. Universitet i Bologna er Europas ældste fra år 1088 efter kristi og har haft flere senere prominente forskere. En af disse er den tidligere ministerpræsident Romano Prodi der her havde et professorat. En anden fascinerende øjefanger i Bologna er de over 40 km med overdækkede Akader. De er ikke byggest for at skåne fodgængere for vind og vejr, men da byens boligskat afhænger af grundarealet i stueetagen bliver udhænget over arkaderne til gratis kvadratmeter. Bologna er Italiens gastronomiske hovedstad. Flere retter har sin oprindelse i Bologna og den mest kendte er Bolognaise sovsen. Denne bolognesiske forkærlighed for mad har også biddraget til øgenavnet Bologna la grassa (den tykke).

  Har man forkærlighed for rustik provenciel italiensk romantik er et besøg i byen Apennine i bakkerne bag Bologna anbefalelsesværdigt. Den smukke flora og fauna samt det skønne landskab gør vandreturene her fantastiske. Af andre udflugtsmål af interesse kan nævnes Parma, Modena, Ferrara, Imola, Ravenna, Firenze eller Rimini.

  Hvorend udflugten gå hen kan vi hos Auto Europe tilbyder den rigtige og fleksibel biludlejning i Bologna. Det skyldes blandt andet at vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz har mulighed for at tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Bologna:

  • Biludlejning Bologna lufthavn, Aeroporto G. Marconi : Åbningstid: mandag-søndag 07:45-23:59
  • Biludlejning Bologna downtown, Via Amendola, 16: Åbningstid: mandag-fredag 08:00-19:00, lørdag 08:00-13:00, søndag: lukket
  • Biludlejning Bologna city office, Via Cairoli, 4: Åbningstid: mandag-fredag 08:00-19:00, lørdag-søndag 08:00-13:00

  Rent a car i Bologna: råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Italien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Biludlejning Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Bologna. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Hvis du har planer om at køre til Frankrig, Schweiz, Østrig eller Slovenien så kontakt venligst Auto Europe først. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Bologna, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Bologna kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06.

  Nyttige links

  Turist information