Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ATHEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Athen – Garanti for de bedste priser

  Byen med den gloriøse historie og tilbedt af både guder og mennesker. Athen en magisk by, og den fangende hovedstad er samtidig vuggen for vores civilisation. Her blev demokratiet født af vise mænd i en svunden tid, men også i dag fornemmer man tydeligt Athens storhedstid. I det sidste årti har Athen gennemgået en større restaurering og blandt andet den tidligere så voldsomme smog er nu væk. Byen er omgivet af de bjergene Ymmytos, Pendeli og Parnitha samt mod sydvest Saronic strædet. I hjertet af Athen finder man Syntagma pladsen hvor parlementet holder til, og et par kilometer der fra finder man de historiske distrikter Faliro, Glyfada, Voula og Vouliagmeni hvor man kan nyde den friske brise fra det Ægæiske hav.

  Af klassiske arkæologiske monumenter, som Athen er så berømt for, finder man de fascinerende Acropolis, Herodes Atticus' Odeion af Herodes Atticus, Olymbion, det romerske marked, Panathinaiko stadium og Kallimarmaro etc. Også de neoklassiske bygninger som Parlementet samt Athen Academy and University i centrum er et besøg værd. Athen er rigtig varm. Nå man trænger til luft er den eneste mulighed at køre ud af byen. I en lejebil er alle muligheder åbne og blandt andet Piraeus havnen kunne være et mål for en sådan udflugt.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Athen da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Athen:

  • Biludlejning i Athen Lufthavn, Athens El Venizelos Airport: Åbningstid: mandag-søndag 24 timer i døgnet
  • Biludlejning i Athen city, 46-48 Queen Amalias Avenue, Åbningstid: mandag-søndag 07:30-20:45
  • Biludlejning i Athen Peania, 2nd KM Peanias - Markopulo, Peania: Åbningstid: mandag-søndag: 08:00-21:00

  Gennem Auto Europe har du også mulighed for at finde en biludlejning i Chania, Thessaloniki og mange andre lokationer i Grækenland

  Rent a car i Athen: råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Grækenland. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe voucher til udlejer på afhentningsstationen i Athen. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Athen, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Athen kontakte os på telefonnummer: +49 89 24 44 73 500. Auto Europe leverer car rental i Italien, Malta, Cypern og i hele verdenen. Hvis du vil se nærmere på vores destinationer så klip på Biludlejning.

  Nyttige links

  Turist information

  Officielle lufthavnshjemmeside - Athens International Airport