Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ALICANTE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Alicante til de bedste priser

  Auto Europe har mange års erfaring med car rental i Alicante, og derfor har vi muligheden for at tilbyde både billig og god billeje i Alicante, og i resten af Spanien. Vi sætter samtidig stor fokus på vores kunders tilfredshed, og derfor finder du nedenstående en kort introduktion til de temaer, man som fører af en biludlejning i Alicante, bør kende omkring Auto Europes economy car rental.

  Fascinerende oplevelser med car rental Alicante

  Spanien er en favoritdestination blandt vores kunder, og især Alicante i Valencia regionen er en populær feriedestiantion for danske familier. Alicante er ikke uden grund et fascinerende rejsemål, og det er der flere årsager til. Kører man gennem Alicante, kan man ikke undgå at lægge mærke til Santa Barbara fortet. Det befinder sig på Mount Benacantil i 166 meteres højde, og er Spaniens største middelalderfort. Fortet er oprindeligt bygget af muslimske bosættere.

  Deruover bør man også besøge San Fernando fortet, Alicantes arkælogiske museum, samt Gravina museum for moderne kunst. Den gamle bydel er særdeles turistvenlig med gamle smalle stræder, og her finder du rådhuset, byens katedral, samt et gammel kloster blandt flere kunstmuseer. I centrum finder i også den skønne strand Postiguet Beach.

  Hvis man har overskud, finder man ca. 7 kilometer væk stranden San Jan Beach, der eftersigende skulle være en af Spaniens bedste. Efter en lidt længere køretur kommer man også til den fascinerende by Murcia.

  Auto Europe biludlejning tilbyder billig, god og fleksibel biludlejning i Spanien og Portugal. Vi tilbyder over 50 år erfaring, samt et stort og særdeles effektivt samarbejde med vores partnere der blandt andet tæller kendte udlejningsfirmaer som Europcar, Avis og Hertz med flere. Da Malaga er en af vores andre populære destinationer, tilbyder vi også utroligt lave priser på alt car rental i Malaga.

  I Alicante er de mest benyttede stationer:

  • Rent a car i Alicante centrum, Bono Guarner 2:
   Åbningstid:
   mandag-fredag 09:00-13:30 og 16:30-19:30
   lørdag 09:00-14:00
   søndag lukket
  • Car rental i Alicante lufthavn, biludlejning i Aeropuerto Internacional de Alicante: Åbningstid: mandag-søndag 07:00-02:00

  Råd og Vejledning omkring biludlejning i Alicante

  Ved afhentning af din car rental i Alicante skal man fremvise chaufførens kørekort, pas og din Auto Europe Voucher. Hovedchaufføren skal have haft kørekort i mindst 1 år, samt have gyldigt kreditkort i eget navn. Udlejer vil blokere et kautionsbeløb på kortet.

  Undersøg altid lejebilen for mulige skader og mangler før i forlader stationen. Er der skader og ridser så sørg for at få dem tilføjet til lejekontrakten, før du kører.

  Vi opfordre på det kraftigste at læse udlejerens lejebetingelser grundigt igennem, inden de underskrives på din economy car rental i Alicante.

  Åbningstider ved billeje i Alicante

  Alicante er en by der tilbyder meget. Der er masser af forretninger, og hvis shoppe-lysten frister for meget, er det en god idé at kende de lokale åbnigstider. De fleste butikker i Alicante åbner om morgenen mellem 09.00 og 10.00 og da de først lukker hen på aftenen ved en 20-21 tiden, kan man sagtens bruge en hel dag på at shoppe. Dog holder mange buttiker også lukket midt på dagen og følger derfor siesta-traditionen tro.

  Søndag er de fleste butikker lukket, det kan derfor være en god idé at have sin car rental i Alicante med sig, for nemt at kunne komme rundt i byen, købe ind, tage til stranden osv.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside