Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED THRIFTY I LØBET AF COVID-19

  • 9.4
  • 8.8
  • 9.1
  • 9.8
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  January 22
  Super
  January 21
  Fin bil til prisen, var dog lidt snavset ved afhentning, som blev begrundet med kørsel på våde veje efter vask og hen til udlevering
  December 21
  Venlig og imødekommende behandling i ekspeditionen af bilen. Bilen var næsten ny og alt spillede som det skulle, ligeledes aflevering.
  Læs mere

  Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger ved biludlejning med Thrifty under COVID-19 krisen

  Biludlejning med Thrifty under Corona krisenThrifty biludlejning er en af verdens største leverandører af udlejningsbiler, og er et datterselskab til Hertz Corporation. Thrifty blev grundlagt i 1958, og er siden da vokset til at have over 4000 firma- og franchiselokationer over hele verden, i samarbejde med moderselskabet Hertz og søsterselskabet Dollar. Thrifty er en af de bedst kendte virksomheder i turistbranchen, og appellerer til de prisbevidste forretnings- og privatkunder i Nord- Mellem- og Sydamerika, Afrika, Europa, Mellemøsten, Caribien, Asien og Stillehavet.

  Auto Europe og Thrifty har været partnere i mange år, og selv en biludlejning med Thrifty under Covid-19 tilbyder den bedst mulige og sikreste service. Thrifty’s lejebiler rengøres og desinficeres professionelt før hver leje, for at garantere den optimale sikkerhed for kunder såvel som ansatte. Du kan let booke din din Thrifty lejebil via Auto Europe’s hjemmeside, eller du kan ringe til vores callcenter på +45 78 75 53 06, hvis du ønsker hjælp eller rådgivning.

  Biludlejning med Thrifty - Sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte kunder mod coronavirusen

  Sikkerheden for kunder og medarbejdere er yderst vigtigt. Thrifty har indført et antal nye foranstaltninger på alle lokationer, uanset om det er i lufthavnen eller et lokalt kontor. Hos Thrifty er fokus på at kunden skal have den absolut bedste bil for sine penge, samtidigt som sikkerheden er i top.

  Thrifty holder nøje øje med udviklingen af Coronavirusen, og følger alle krav fra sundhedsmyndighederne. Dette for at sikre at alle involverede er beskyttet.

  Thrifty opretholder de højeste sikkerheds- og rengøringsstandarder. Enhver biludlejning med Thrifty under Covid-19 har gennemgået forebyggende rutiner for at forhindre spredningen af patogener i køretøjerne såvel som på stationerne. Alle køretøjer gennemgår en streng fleretrins rengørings- og desinficeringsproces før hver udlejning.

  Rengøringsforanstaltninger og procedurer

  • Thrifty har forbedret rengøringsrutinerne på alle deres stationer og shuttlebusser i hele verden, herunder rengøres alle kontaktflader som håndtag, skranker, og andre hårde overflader med godkendte desinfektionsmidler.
  • Thrifty har indført alkoholbaseret hånddesinfektionsmidler overalt, og påminder regelmæssigt personalet om at følge hygiejneanbefalinger, såsom hyppig håndvask. Desuden bedes ansatte om at blive hjemme hvis de er er syge eller sløje.
  • Alle køretøjer gennemgår en højeffektiv rengøringsproces med særlig fokus på f.eks dørhåndtag, rat, gearvælger, sæder osv.