Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED KEDDY I LØBET AF COVID-19

  • 9
  • 8.8
  • 8.7
  • 9
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  October 08
  Bilen havde en del småskrammer ved afhentning. Ved aflevering fandt de halvlange, men svage...
  September 28
  Generelt en meget god oplevelse - og en god pris. Kun ét kritikpunkt: Da jeg modtog bilen, var der på rapporten anført en lille bitte skramme på den ene hjulkapsel. Til gengæld havde man IKKE nævnt tre større skrammer på...
  September 06
  Dyr billeje, og lang ekspeditionstid ved afhentning
  Læs mere

  Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger ved biludlejning med Keddy under COVID-19

  Billeje med Keddy i løbet af Covid-19 I 2015 grundlagde det kendte biludlejningsfirma Europcar mærket Keddy by Europcar, som tilbyder sine kunder lave priser. Keddy er specialiseret i rejsepartnere og agenter, og derfor kan du ikke booke direkte med Keddy, da de ikke har sin egen hjemmeside. I stedet kan du booke gennem Auto Europe. Hvis du har bestilt en udlejningsbil hos Keddy, skal du gå til Europcar-disken ved afhentning. Med Keddy kan du drage fordel af Europcars service og deres store internationale netværk, som gør at du kan vælge mellem en bred vifte af afhentningssteder. Keddy by Europcar udlejningsbiler erpå nuværende tidspunkt tilgængelige i mere end 100 lande.

  Auto Europe er en biludlejningsmægler, der har været aktiv i branchen siden 1954. Vores store antal af partnerskaber, blandt andet med Keddy, giver os mulighed for at garantere de bedste priser og et bredt udvalg af køretøjer. Du booke en biludlejning med Keddy under Corona krisen, og rejse selv i disse vanskelige tider, uden nogen bekymringer. Du kan booke direkte på vores hjemmeside, eller ringe direkte til vores biludlejningspecialister, der er tilgængelige dagligt på telefon +45 78 75 53 06.

  Biludlejning med Keddy - Sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte kunder mod coronavirus

  Europcar gruppen har mere end 70 års erfaring med god kundeservice for både lokale og internationale forretnings- og privatkunder. Keddy fortsætter denne tradition, samtidigt med at de sikrer sikkerhed og fleksibilitet. Rengøring og desinfektion af køretøjer er i disse tider endnu vigtigere, så Keddy fra Europcar har ændret rengøringsprocedurerne i derefter.

  Rengøringsforanstaltninger og procedurer

  Keddy fra Europcar har siden begyndelsen af denne krise gjort alt i deres magt for at sikre, at din biludlejning med Keddy i løbet af COVID-19 forgår med maksimal sikkerhed og fleksibilitet. Sikkerhedsforanstaltninger og hygiejneforeskrifter er blevet optimeret ifælge reglerne for social distancering, og alle køretøjer renses og desinficeres systematisk efter hver udlejning. Der er installeret plexiglas skærme ved skrankerne, og etableret "nul-kontakt" -politik på alle lokationerne. Efter desinficering lægges bilnøglerne i en forseglet konvolut. Sikkerhed for klienter og medarbejdere har mere end nogensinde før top prioritet!