Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED KEDDY I LØBET AF COVID-19

  • 8.4
  • 8.5
  • 8.5
  • 8.8
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  January 18
  Vi fik en bil som var virkelig ramponeret udvendigt med masser af buler og ridser og fik ikke...
  January 06
  Mit fly blev aflyst og vi måtte skifte selskab. Det betød forsinket afhentning, hvilket jeg først forsøgte at meddele AutoEurope, og derefter Keddy/EuropCar. Fik endelig fat i en medarbejder, som lovede at give besked. Da vi...
  December 19
  Det var svært at finde den rigtige skranke da vi skulle hente bilen, fordi Keddy ikke stod nævnt nogle steder! Men det viste sig af vi skulle gå til Europcar, den info ville vi godt have haft inden. Ved aflevering var der lidt...
  Læs mere

  Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger ved biludlejning med Keddy under COVID-19

  Billeje med Keddy i løbet af Covid-19 I 2015 grundlagde det kendte biludlejningsfirma Europcar mærket Keddy by Europcar, som tilbyder sine kunder lave priser. Keddy er specialiseret i rejsepartnere og agenter, og derfor kan du ikke booke direkte med Keddy, da de ikke har sin egen hjemmeside. I stedet kan du booke gennem Auto Europe. Hvis du har bestilt en udlejningsbil hos Keddy, skal du gå til Europcar-disken ved afhentning. Med Keddy kan du drage fordel af Europcars service og deres store internationale netværk, som gør at du kan vælge mellem en bred vifte af afhentningssteder. Keddy by Europcar udlejningsbiler erpå nuværende tidspunkt tilgængelige i mere end 100 lande.

  Auto Europe er en biludlejningsmægler, der har været aktiv i branchen siden 1954. Vores store antal af partnerskaber, blandt andet med Keddy, giver os mulighed for at garantere de bedste priser og et bredt udvalg af køretøjer. Du booke en biludlejning med Keddy under Corona krisen, og rejse selv i disse vanskelige tider, uden nogen bekymringer. Du kan booke direkte på vores hjemmeside, eller ringe direkte til vores biludlejningspecialister, der er tilgængelige dagligt på telefon +45 78 75 53 06.

  Biludlejning med Keddy - Sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte kunder mod coronavirus

  Europcar gruppen har mere end 70 års erfaring med god kundeservice for både lokale og internationale forretnings- og privatkunder. Keddy fortsætter denne tradition, samtidigt med at de sikrer sikkerhed og fleksibilitet. Rengøring og desinfektion af køretøjer er i disse tider endnu vigtigere, så Keddy fra Europcar har ændret rengøringsprocedurerne i derefter.

  Rengøringsforanstaltninger og procedurer

  Keddy fra Europcar har siden begyndelsen af denne krise gjort alt i deres magt for at sikre, at din biludlejning med Keddy i løbet af COVID-19 forgår med maksimal sikkerhed og fleksibilitet. Sikkerhedsforanstaltninger og hygiejneforeskrifter er blevet optimeret ifælge reglerne for social distancering, og alle køretøjer renses og desinficeres systematisk efter hver udlejning. Der er installeret plexiglas skærme ved skrankerne, og etableret "nul-kontakt" -politik på alle lokationerne. Efter desinficering lægges bilnøglerne i en forseglet konvolut. Sikkerhed for klienter og medarbejdere har mere end nogensinde før top prioritet!