Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE MED INTERRENT KEY'N GO

  • 8.6
  • 8.4
  • 8.1
  • 9.9
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  July 24
  Bilen havde gået over 160tkm og var godt slidt i exterior og interiør.
  July 06
  Hurtig udlevering, hurtig aflevering
  June 05
  Vi bestiller en jeep som har mere plads i bagagerum, og langt bedre køreoplevelse. Vi får en Fiat uden motor, og har ikke plads til vores ting. De gider ikke engang at prøve at forstå vores utilfredshed. Jeg er med på at der...
  Læs mere

  Biludlejning med InterRent Key'N Go - Drop ventetiden!

  InterRent Key'N Go Car Rental - Auto Europe

  InterRent Key’N Go er Europcars nye globale biludlejer. InterRents omdømme er vokset markant, siden det blev grundlagt, da firmaet kombinerer kvalitetsbiler med en lejeoplevelse, der er i top. InterRent leverer forskellige køretøjer fra adskillige kategorier med et stort udvalg af afhentningslokationer, man kan vælge imellem.

  Når du vælger InterRent Key’N Go som din udlejer gennem Auto Europe, kan du prøve en hel ny digital oplevelse. Du skal bare kigge efter et tilbud med den nye Key’N Go service, når du kigger igennem vores tilbud. En biludlejningInterRent Key'N Go Car Rental Service med InterRent Key’n Go gennem Auto Europe giver dig nemlig muligheden for at forenkle hele lejeprocessen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Auto Europes online bookingssystem giver dig mulighed for nemt at søge, sammenligne, tilføje yderligere valgmuligheder og fuldføre reservationen uden besvær – Så du kan vælge det ideelle biludlejningstilbud til dit budget.

  Selv under Corona krisen kan du trygt leje bil med Interrent på grund af deres strenge Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.

  Billeje med InterRent Key’N Go: Hvad er denne Key’N Go serivce?

  Nogle gange kan det tage rigtig lang tid at få sin udlejningsbil udleveret, og det kan også tage tid at få den afleveret den igen, da papirarbejdet skal udføres, underskrives og kontrolleres. Dermed ville det ikke være rart at bare kunne få bilen udleveret uden alt besværet? Dette er derfor, at der er blevet lavet en hel ny digital service, der gør, at man kan sende sine dokumenter ind til InterRent før, at man kommer for at afhente bilen. Dette gør dermed, at man ikke skal stå i kø ved receptionen, når man skal afhente bilen. Det skal man ikke, da man bare skal gå hen til Key’N Go maskinen med sine informationer, hvor man dermed får nøglerne og får at vide, hvor bilen er. Denne service gør dermed, at man slipper for alt besværet, og det er især en god service, hvis man ikke har så meget tid, når man lander. Hele processen foregår endda helt problemfrit på ens smartphone.

  Lej din bil uden at skulle vente

  For at kunne bruge denne service, skal du forregistrere dig ved at kopiere det følgende link ind i en browser på din smartphone: http://wsgw.goldcar.es/idvalidation/scandocs/02343. Derefter skal du indtaste din e-mail adresse og dit InterRent reservationsnummer, som er i det højre hjørne på din Auto Europe voucher. Derudover skal du også have et valid ID kort såsom et pas, et kørekort og et kredit kort på hånden. Når du har indtastet det, så er du registreret.

  InterRent Car Rental Reservation Number

  Når du dermed kommer til Key’N Go Maskinen, så skal du blot følge disse trin:

  1. Vælg det ønskede sprog
  2. Indtast enten dit reservationsnummer eller brug din smartphone til at scanne koden, der er sendt til din enhed
  3. Vælg den ønskede bil fra den køretøjskategori, du har valgt
  4. Få dine bilnøgler af maskinen
  5. Start din rejse

  InterRent Key’N Go fordele

  ✔ Ingen ventetider

  Denne Key'N Go service er uden tvivl den hurtigste måde at komme i gang med din billeje på. Den er især ideel, hvis du har en travl tidsplan og ikke ønsker at vente på, at alle dokumenterne bliver checket af receptionen, og at alt papirarbejdet bliver gjort. Der er nemlig ikke engang et behov for at gå til receptionen. Du skal blot vælge dit køretøj ved hjælp af maskinen fra en lang række modeller, hvor du dermed får dine nøgler, også er du afsted.

  ✔ Intet med småt

  Det er ekstremt vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du handler med os. Med Key'N Go-tjenesten kan du dermed være helt afslappet, da du er i sikre hænder. Den maksimale dækning med ingen selvrisiko er altid med tilbudene med denne Key'N Go-service, og der er derfor ikke engang behov for et depositum, når du henter bilen!

  ✔ Hjælpsomt personale

  Det er ikke nødvendigt at gå til receptionen for at hente din biludlejning med InterRent Key'N Go. Men hvis du har spørgsmål eller støder på problemer, er en medarbejder altid klar til at hjælpe. Hvis du har brug for noget ekstra udstyr, skal du kontakte InterRent-personalet, hvor de vil hjælpe dig med alt det, du har brug for, hvis det er muligt.

  ✔ Sikkerhed inden noget andet

  Din online sikkerhed er vores største prioritet, når du lejer igennem os. Den online valideringsproces for dine dokumenter er sikker og nem at bruge, som fjerner behovet for at skulle gå til receptionen. Når du tilmelder dig, skal du tage et billede af dit kørekort og dine andre dokumenter. Det gemmes derefter sikkert til fremtidige bookinger, hvilket fjerner behovet for at gentage processen. Denne forfriskende måde at gøre tingene på gør, at du slipper for at besværet, du ellers vil have.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad nu hvis jeg ikke kan digitalisere mine dokumenter?

  Du skal forregistrere dig ved at kopiere følgende link ind i en browser på din smartphone, inden du ankommer: http://wsgw.goldcar.es/idvalidation/scandocs/02343. Hvis du ikke er i stand til at digitalisere dine dokumenter, eller kvaliteten på de dokumenter, der er blevet digitaliseret, er dårlig, skal du gå til InterRent-receptionen for at få din identitet og dokumenter manuelt verificeret som normalt.

  Der skete en fejl, mens jeg prøvede at forregistrere mig, er min booking stadig gyldig?

  Ja, din reservation forbliver gyldig. Hvis der opstår en fejl, mens du prøver at forregistrere dig, skal du gå til InterRent-receptionen for at få gjort det manuelt.

  Er en medarbejder tilgængelig, når jeg henter min udlejningsbil?

  Denne proces er designet til at få dig i gang med din billeje så hurtigt som muligt og med mindst mulig besvær. En af fordelene er, at man ikke skal til receptionen, hvor der normalvist er kø. Dog hvis du har brug for at tale med nogen, har spørgsmål eller har brug for hjælp, er en medarbejder naturligvis altid der til at hjælpe.

  Hvad er inkluderet i denne Key’N Go service?

  Key'N Go-servicen, som er en af vores mest omfattende servicer, inkluderer følgende:

  • Ingen selvrisiko
  • Fuld omfattende Super Relax-dækning
  • Vejhjælp
  • Fuld til fuld brændstofspolitik
  • Intet med småt eller andre overraskelser

  Hvilke destinationer tilbyder denne Key’N Go service?

  De følgende kontorer tilbyder Key’N Go servicen:

  • Frankrig - Paris CDG, Toulouse, Nice, Bordeaux og Lyon
  • Italien - Milan Bergamo og Rom Fiumicino
  • Spanien - Alicante, Malaga, Barcelona, Barcalona Sants, Madrid, Mallorca, Nord-Tenerife, Sydtenerife, Lanzarote og Las Palmas
  • Portugal - Faro, Porto og Lissabon

  Hvor er Key’N Go maskinerne placeret?

  Din reservationsbekræftelse angiver den nøjagtige placering af Key'N Go-maskinen. Hvis du har problemer, så kan du gå hen til InterRent-receptionen, så fortæller de dig, hvor den er.

  Hvor finder jeg bilen, når jeg har fået nøglerne?

  Skærmen på Key'N Go-maskinen viser, hvor din bil er placeret. På kontrakten fra maskinen står der også, hvor udlejningsbilen er placeret.

  Hvor skal jeg aflevere nøglerne, når min billeje er færdig?

  Aflever nøglerne i en af afleveringsboksene udenfor receptionen.