Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED INTERRENT UNDER COVID-19

  • 8.6
  • 8.4
  • 8.1
  • 9.9
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  July 24
  Bilen havde gået over 160tkm og var godt slidt i exterior og interiør.
  July 06
  Hurtig udlevering, hurtig aflevering
  June 05
  Vi bestiller en jeep som har mere plads i bagagerum, og langt bedre køreoplevelse. Vi får en Fiat uden motor, og har ikke plads til vores ting. De gider ikke engang at prøve at forstå vores utilfredshed. Jeg er med på at der...
  Læs mere

  Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger ved biludlejning med Interrent under COVID-19

  Biludlejning med Interrent under Corona krisen InterRent er det seneste internationale biludlejningsfirma i Europcar Group, som specialiserer sig på biludlejning til rimelige priser. InterRents netværk har et stort antal stationer i mere end 40 lande verden over, mest i lufthavne og på togstationer. Tilsammen tilbyder de dig en flåde på mere end 22.000 køretøjer. Virksomheden leverer den rigtige balance mellem rimelige priser og en problemfri udlejningsbiloplevelse til sine kunder.

  Auto Europe formidler billeje på over 24.000 lokationer i 180 lande verden over. Hos os får du fantastiske priser og den bedste service. Dette kan vi garantere takket være vores mange lokale og internationale partnerskaber med biludlejningsselskaber, hvortil Interrent hører. Hvis du ønsker at booke med os, skal du klikke dig igennem formularen på vores hjemmeside, eller ringe direkte til vores billeje-eksperter på +45 78 75 53 06. Hvis du overvejer en biludlejning med InterRent under COVID-19-krisen, kan du roligt gøre det!.

  Biludlejning med Interrent - Sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte kunder mod coronavirusen

  I disse ekstremt vanskelige tider leder mange mennesker efter alternative rejsemetoder. Interrent fastholder sine høje standarder for sikkerhed og renlighed, og tilstræber fortsat at følge alle forholdsregler for at nedsætte smitterisikoen.

  Rengøringsforanstaltninger og procedurer

  Biludlejningsfirmaerne i Europcar Group – hvilket indebærer Europcar, Goldcar, Interrent og GoCar Carsharing Service – har i den pågående situation valgt at indføre følgende ekstra foranstaltninger: Efter hver udlejning gennemføres en streng rutine, hvor hvert køretøj rengøres og desinficeres nøje. Desuden er der indført en "nulkontakt" -politik for alle ansatte i Europcar Mobility Group, hvor kunder blandt andet modtager nøglen til deres lejebil i en forseglet konvolut, for at forhindre spredning af patogener. Dette sikrer at du sikkert kan booke en billeje med InterRent under Coronavirus.

  Interrent Key'n Go: Modtag dine bilnøgler uden at sætte en fod på lejestationen

  InterRent tilbyder nu en helt ny digital service, kaldet “Key'N Go”. Denne service indebærer at du modtager dine nøgler hurtigt og let, og du behøver ikke at gå til biludlejningskontoret og stå i kø. Du kan enkelt booke din Interrent Key'N Go lejebil via Auto Europe, og efter gennemført reservation og betaling modtager du en voucher på email. Med den skal du forhåndsregistrere dig (inden du henter lejebilen) for at kunne modtage dine nøgler på en af de automatiske Interrent Key'N Go afhentningsmaskiner. På mindre end et minut har du nøglen i hænderne, og kan begynde at nyde din ferie! For flere detaljer har vi en dedikeret side, med uddybende information om InterRent Key'N go Service.