Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED HERTZ I LØBET AF COVID-19

  • 9.3
  • 9.4
  • 9.2
  • 9.5
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  January 24
  Fin og hurtig service
  January 23
  Kontrak ville de sende på miin mail ,men den kom aldrig så jeg måtte dagen efter køre tilbage på deres kontor i lufthavnen for at få en kopi på print.
  January 16
  Intet at bemærke
  Læs mere

  Hertz bekendtgørelse

  Biludlejning med Hertz i løbet af Corona krisen Vi er blevet underrettet af Hertz Management såvel som de internationale medier, om at Hertz Fredag den 22. har søgt om kapitel 11 i USAs konkursbeskyttelseslov. Dette gør det muligt for virksomheden at fortsætte sin normale forretning, samtidig med at de omstrukturerer og omorganiserer sin gæld. Det er vigtigt at bemærke at mange amerikanske virksomheder, herunder General Motors og National / Alamo Car Rental, tidligere er kommet igennem en kapitel 11-status.

  Ansøgningen påvirker kun Hertz’s forretninger i USA. Hertz virksomheder og franchisetagere i resten af verden er ikke berørt af omstruktureringen, og fortsætter deres forretninger som altid.

  Dette betyder for Auto Europe’s klienter, at deres billeje fungerer normalt. Auto Europe overvåger konstant situationen,og skulle der dukke en situation op, hvor en konkurs nødvendiggør et skifte af biludlejningsleverandør,kontakter vi de berørte klienter i god tid før lejen og organiserer et passende alternativ.

  Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger ved biludlejning med Hertz i løbet af COVID-19

  Hertz er et af de største og mest kendte biludlejningsleverandører i verden. Hertz Corporation er et datterselskab af Hertz Global Holdings Inc., der driver biludlejning under mærkerne Hertz, Dollar, Thrifty og Firefly, som har cirka 10.200 firma- og franchiselokaliteter i Nordamerika, Europa, Caribien, Latinamerika, Afrika, i Mellemøsten, Asien, Australien og New Zealand.

  Auto Europe er stolt over sit verdensomspændende partnerskab med anerkendte biludlejningsfirmaer som Hertz. På grund af disse stærke partnerskaber er det muligt for os at tilbyde kunder en kompetent service til de bedste priser. Med Auto Europe kan nyde resultatet af over 60 års ekspertise og support både før, under og efter lejen.Med os er det let at booke leje af en bil online via vores 3-trins bookingmotor,ller via telefon på +45 78 75 53 06. Book din biludlejning med Hertz under Coronavirus krisen gennem Auto Europe, og start din bekymringsfrie biludlejningsferie!

  Biludlejning med Hertz - Sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte kunder fra Coronavirusen

  Alle Hertz biludlejnings lokaliteter har stadig sine almindelige åbningstider. Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger for kunder og medarbejdere er på plads, og Coronavirus (COVID-19) -situationen overvåges nøje for at opretholde de seneste retningslinjer fra regeringer og lokale sundhedsmyndigheder. Hertz har derudover implementeret en mængde nye foranstaltninger i køretøjernes rengøringsproces minimere risikoen for smitte.

  Rengøringsforanstaltninger og procedurer

  Foruden de normale daglige rutiner er rengøringsforanstaltningerne for hver biludlejning med Hertz under COVID-19 blevet intensiveret både indvendigt og udvendigt. F.eks. får hyppigt berørte overflader, såsom rattet, gearhåndtaget, displayene og dørhåndtagene ekstra opmærksomhed, og rengøres grundigt med godkendt desinfektionsmiddel under forberedelsesprocessen af køretøjet før hver leje. Hvis Hertz bliver informeret om at en smittet har været chauffør eller passager, trækkes køretøjet fra flåden og sættes i karantæne i en bestemt tidsperiode.

  Nedenstående sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger gennemføres af Hertz personale på alle lokationer.

  • Alle kontaktflader som rat, gearstang, instrumentbræt, display, håndtag, sikkerhedsseler, nøgler osv. rengøres grundigt med en blanding af sæbe og vand.
  • Vand, sæbe og klæder skiftes regelmæssigt.
  • Engangsprodukter som for eksempel papir og handsker, bortskaffes korrekt.
  • Efter transport og parkering af køretøjet aftørres alle berørte kontaktflader en sidste gang.
  • Før hver leje rengøres alle nøgler med et rengøringsmiddel eller desinfektionsmiddel.
  • Engangshandsker bæres altid under forberedelsesprocessen.
  • Under en normal arbejdsdag (kl. 08.00 - 16.00) rengøres alle kontaktflader ved disken to gange.

  Nyhed: Introduktion af det nye ”Hertz gold standard clean” –stempel

  Se efter "Hertz Gold Standard Clean" stemplet på Hertz-lejebiler.Med dette stempel kan du være sikker på at du er den første person, der har adgang til køretøjet efter en fuldstændig desinfektion.