Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I GUDHJEM

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Gudhjem til de bedste priser

  Har du brug for en udlejningsbil i Gudhjem på Bornholm? Auto Europe hjælper dig med din lejebil i Gudhjem. Du kan f.eks komme til Bornholm ved at tage tog eller bus fra København til Ystad i Sverige, hvor hurtigfærgen sejler. Du tage også tage flyet med flere afgange dagligt fra Kastrup eller fra Billund i sommerperioden.

  Gudhjem er en lille by og fiskehavn på Bornholm, og er et populært turistmål. Fra Gudhjem er der en færgeforbindelse til Christiansø, der er en lille beboet ø opkaldt efter Christian den 5. På øen findes også den gamle fæstning, der bestemt er et besøg værd. Gå f.eks. en tur gennem de hyggelige gader, besøg de lokale kunstudstillinger og gallerier. Selvfølgelig er det også et must at prøve de røget sild, som Bornholm er så kendt for.

  Med en udlejningsbil i Gudhjem kan du nemt bevæge sig rundt på "solskins øen" og opleve den særprægede natur og de mange attraktioner. Med Auto Europe er der mulighed for god og billig billeje i Gudhjem.

  Går du og tænker på hvor den næste skiferie skal gå hen? Auto Europe tilbyder også car rental i München, så er du i løbet af få timer i Alperne.

  Billeje i Gudhjem med Auto Europe

  Lejer du en udlejningsbil i Gudhjem har du den maksimale frihed til selv at bestemme hvor turen skal gå hen og hvornår. Med en lejebil i Gudhjem kan du nyde din ferie fuldt ud. Gennem Auto Europe kan du bestille din billeje i Gudhjem og få de bedste priser garanteret. Ofte vil det blive dyre, jo længere man venter. Book derfor allerede i dag. Du kan både bestille online eller telefonisk på +45 78 75 53 06

  Nyttige links

  Turistinformation Bornholm