Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED EUROPCAR I LØBET AF COVID-19

  • 9.1
  • 8.8
  • 9.2
  • 9.4
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  January 24
  Meget venligt personale og god forklaring om at finde bil og aflevering mm. Ingen ventetid.
  January 23
  Effektivt, imødekommende og fair
  January 22
  Gammel og slidt nissan
  Læs mere

  Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger til en biludlejning med Europcar i løbet af COVID-19

  Billeje med Europcar i løbet af Covid-19Europcar Mobility Group blev grundlagt i 1949 i Paris af Raoul-Louis Mattei under navnet ”L’Abbonnement Automobile”. Navnet 'Europcar' blev introduceret i 1951. Europcar Mobility Group SA, tidligere kendt som Europcar Group SA, har specialiseret sig i biludlejning og har hovedkvarter i Frankrig. Europcar er med over 60 års erfaring og millioner af udlejninger om året, en vældig succesfuld biludlejningsleverandør verden over, og betragtes som et førende biludlejningsfirma i Europa. Europcar er til stede med franchiselokaliteter og andre partnerskaber i over 100 lande. Dets vigtigste markeder er Tyskland, Østrig, New Zealand, England, Frankrig, Belgien, Italien, Spanien, Australien og Portugal. Takket være sin ekspertise i branchen og sin flåde på mere end 200.000 køretøjer, kan gruppen tilfredsstille enhver kundes behov.

  Med Auto Europe og Europcar får du ikke bare en billig biludlejning, men også ekspertise med årtiers erfaring og fremragende kundeservice fra start til slut. Med lokaliteter i 180 lande verden over, og med højt respekterede partnere som Europcar, har du et bredt udvalg af køretøjer til din rådighed. Book enkelt din biludlejning med Europcar under COVID-19 udbruddet gennem Auto Europe online eller kontakt os på +45 78 75 53 06 for at opleve en billeje helt uden bekymringer!

  Biludlejning med Europcar - Sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte kunder mod coronavirusen

  I disse usikre tider, hvor regeringen og sundhedsmyndighederne for at begrænse COVID-19-pandemien indfører ekstraordinære foranstaltninger, som har en stor indflydelse på vores dagligedag, ser Europcar sig som leverandør af en essentiel ydelse: nemlig bidraget til sikker mobilitet af mennesker og varer såsom mad og medicin. Udlejningsgruppen har oplevet en uventet efterspørgsel efter varevogne og personbiler, som anvendes som alternativ til offentlig transport af virksomheder fra forskellige sektorer til levering. Europcar's ultimative mål i disse tider, at levere sine tjenester til kunder sikkert og fleksibelt.

  Rengøringsforanstaltninger og procedurer

  Klienters såvel som medarbejderes sikkerhed har højeste prioritet hos Europcar! For at sikre det højeste niveau af kvalitet og sikkerhed, arbejder Europcar sammen med de førende bilproducenter. Gennemsnitsalderen på køretøjerne ligger mellem fire og otte måneder, og hvert køretøj inspiceres og rengøres efter hver udlejningsperiode. Der er kraftigt intensiverede regøringsrutiner for køretøjerne, med systematisk anvendelse af desinfektionsmidler, og desuden implementeres der under sundheds-krisen yderligere foranstaltninger på stationerne. Herunder regelmæssig desinfektion af skriveborde mellem hver kunde, samt en "nul kontakt" -politik, hvor nøglen desinficeres og overleveres i en lukket konvolut.

  Ofte stillede spørgsmål

  Kan jeg køre med min lejebil i alle EU-lande?

  I øjebliket har Europcar ikke indført ekstraordinære rejsebegrænsninger på sine lejebiler. Dog skal de lokale myndigheders retningslinier og begrænsninger altid følges.

  Kan du garantere at jeg ikke bliver smittet når jeg lejer et køretøj? Er særlige procedurer sat i værk til forberedelse af lejebiler?

  Europcar har udover den normale rengøring inden hver leje, indført yderligere rengøring inklusiv desinfektion af alle kontaktflader inde i køretøjet.

  Hvordan fungerer aflevering af køretøjet under Covid-19?

  • Det er højst tilladt at have 2 kunder af gangen på Europcar stationen, og kun 1 kunde pr. leje. Dog gøres der undtagelse for kunder med begrænset mobilitet, som behæver hjælp og støtte. Her gælder 1 kunde + ledsager pr. leje.
  • For at beskytte kunder såvel som medarbejdere, kræves en minimumsafstand på 6 meter. Vent til du bliver bedt om at lægge dine papirer i den dertil indrettede kasse, og træd derefter tilbage for at holde sikkerhedsafstanden.
  • Giv os venligst yderligere 5 minutter til at rengøre køretøjets berøringsflader, inden Europcar kan kontrollere køretøjet og afslutte afleveringen.
  • Europcar benytter en drop-off-procedure uden fysisk kontakt. Bilens status vil blive bekræftet mundtligt, og på afleveringspapirerne tilføjes følgende note: 'COVID-19 [drop-off] - Ingen signatur kræves'.

  Hvad sker der med min lejebil fra Europcar hvis jeg bliver smittet, tester positivt, eller jeg bliver sat I karantæne?

  Hvis du bliver inficeret eller har mistanke om det under din biludlejning med Europcar i løbet af Corona, og derfor ikke kan returnere lejebilen, skal du straks informere Europcar. Køretøjet placeres derefter i karantæne i 9 dage for at minimere infektionsrisikoen for andre klienter. Køretøjet bliver hos dig uden at du debiteres for denne periode (fra den dag, du kontakter dem). Venligst undgå at bruge eller berøre køretøjet i karantæneperioden. Hvis du undlader at returnere køretøjet uden at give besked til Europcar, kan Europcar fakturere dig for de ekstra dage, hvilket bestemt ikke er meningen, hvis du blev smittet og sat i karantæne.