Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED DOLLAR I LØBET AF COVID-19

  • 9.2
  • 8.9
  • 9.5
  • 9.6
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  January 24
  Fik en meget større bil med meget mere udstyr. Så rigtig god oplevelse og god behandling ved...
  December 27
  Nemt og hurtig udlevering direkte i lufthavnen.
  December 05
  trods det at jeg havde udfyldt alt online, skulle jeg igennem det hele igen ved skranken og bilen var ikke klar. Efter 200 miles var der ikke mere olie på motoren, så bilen havde tydeligvis ikke fået service. Efter påfyldning...
  Læs mere

  Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger til en biludlejning med Dollar i løbet af COVID-19

  Biludlejning med Dollar i løbet af Corona krisen Dollar Rent A Car var oprindeligt et nationalt selskab, der blev grundtlagt i 1965. Senere blev selskabet så en del af Dollar Thrifty Automotive Gruppen sammen med udlejeren Thrifty, hvor Hertz så opkøbte Dollar Thrifty Automotive Gruppen i 2012. I dag tilbyder Dollar lejebiler ved over 840 lokationer i USA og Canada og har over 1.500 franchiselokationer med Thrifty i 70 lande. Siden begyndelsen har Dollar haft en filosofi om at kombinere den bedst mulige service med konkurrencedygtige priser.

  Auto Europe er en af de største biludlejningsbrokere i verden og samarbejder med adskellige udlejere over hele kloden. Takket være disse partnerskaber såsom Dollar kan vi give dig de billigste priser på markedet, mens vi stadig tilbyder kunder et stort udvalg af køretøjer. Hvis du dermed leder efter en biludlejning med Dollar i løbet af COVID-19 krisen, kan du nemt og hurtigt booke den på vores hjemmeside. Dog kan du også kontakte vores biludlejningspecialister direkte på +45 78 75 53 06. De står til rådighed til at lave din reservation, besvare dine spørgsmål eller til at hjælpe med ethvert andet behov.

  Biludlejning med Dollar - Sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte kunder mod coronavirusen

  Virksomheden stræber efter at gøre det at rejse med en biludlejning med Dollar under Coronavirus krisen så nemt og sikkert som muligt, mens de stadigvæk fokuserer på deres kunders og medarbejders sundhed og sikkerhed. Virksomheden overvåger fremskridtene med coronavirusen (COVID-19) og retningslinjerne fra de forskellige regeringer og sundhedsorganisationer for at sikre, at de rigtige foranstaltninger bliver taget i brug.

  Du kan være sikker på, at Dollar opretholder høje sundheds- og sikkerhedsstandarder for at garantere sundheden og sikkerheden. Udover at observere forebyggende foranstaltninger for at reducere spredningen af pandemien, gennemgår de alle køretøjernee med en flertrins rengøringsproces efter hver leje. Dollar stræber efter at overholde sikkerhedsforholdsreglerne fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) samt de lokale regeringer.

  Rengøringsforanstaltninger og procedurer

  • Rengøringsprocedurerne ved Dollars lokationer verden over er blevet intensiveret. De mest berørte overflader såsom dørhåndtag, skrivebordene i lokationerne og andre hårde overflader rengøres regelmæssigt med desinfektionsmiddel.
  • Distributionen af alkoholbaserede desinfektionsmidler er blevet intensiveret, og medarbejderne instrueres i at følge vigitige hygiejne regler såsom at vaske deres hænder ofte, og de opfordres til at blive hjemme, hvis de føler sig syge.
  • Lejebilerne rengøres grundigt, hvor de er særligt opmærksomme på dørhåndtagene, rattet, instrumentbrættet, sæderne osv.