Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BERLIN TEGEL LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Berlin Tegel Lufthavn

  En biludlejning fra Berlin Tegel Lufthavn giver dig frihed til at udforske en by, der er sofistikeret, klassisk og excentrisk. Få en smagsprøve på byens prestigefyldte fortid ved at køre din udlejningsbil til den verdensberømte Brandenburger Tor og det tyske operahus. Kør ned af den historiske Unter den Linden, der er fyldt med trendy butikker og caféer. Med din billeje fra Auto Europe vil du opleve et glimt af det moderne Tyskland, som er fyldt med forskelligartet kunst og musik. Hos Auto Europe går vi op i, at du kommer sikkert og komfortabelt frem på din rejse. Ring til os, eller anvend vores online søgemaskine og få et tilbud.

  Lufthavns information

  Berlin Tegel Lufthavn (TXL)
  Officielt navn: Berlin Tegel Lufthavn
  Adresse: Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Tyskland
  Telefon: +49 30 60911150
  Lokation: Lufthavnen er i Tegel omkring 8 kilometer fra det centrale Berlin.
  Flyselskaber: Mere end 27 luftfartsselskaber flyver ind i lufthavnen hver dag. Lufthavnen i København tilbyder direkte afgange af flere selskaber som Hainan, SAS, Norwegian, Finnair og easyJet.

  Terminaler

  Som den tredje største lufthavn i landet servicer den næsten 26 millioner rejsende hvert år. Berlin har to lufthavne, der er knyttet til byen. Denne (Tegel) og Berlin Schönefeld Lufthavn, der ligger syd-øst for byen. En moderne og større lufthavn, der får navnet Berlin Brandenburg lufthavn (Brandenburg Willy Brandt) åbner i oktober 2020. Indtil lufthavnen er færdig vil Tegel og Schönefeld fortsat servicere de fleste passagerer, der rejser til denne region.

  Tegel Lufthavn har fem terminaler, der befinder sig i samme bygning. Terminal A er en sekskant med 14 gates og 16 check-in. De fleste internationale fly ankommer i Terminal A. Terminal B er hjem for 19 check-in skranke. Terminal C, som åbnede i 2007, bruges oftest af Air Berlin og har 26 check-in skranke. Terminal D har 22 check-in skranke og bruges mest til mindre flyselskaber. Underetagen til Terminal D huser Terminal E, der kun har to check-in skranke.

  Billejhe afhentning og aflevering

  Det er forholdsvis nemt, at anvende en billeje fra Berlin Tegel Lufthavn. Man finder de fleste biludlejningsfirmaer placeret i underetagen i Terminal E.

  Leverandører Åbningstider
  Avis Mandag-lørdag 07:00 - 23:30
  Søndag 08:00 - 23:30
  Enterprise 07:00 - 23:00
  Europcar Mandag-fredag 07:00 - 23:00
  Lørdag-søndag 07:30 - 23:00
  Hertz Mandag-fredag 07:00 - 23:00
  Lørdag-søndag 08:00 - 23:00
  Sixt Mandag-fredag 07:00 - 23:30
  Lørdag-søndag 08:00 - 23:30

  Lufthavns faciliteter

  Du vil finde toldfri butikker, der tilbyder parfume, spiritus, chokolade og fint tilbehør samt tøjbutikker og souvenirs butikker i lufthavnen. Lufthavnen tilbyder også flere forskellige restauranter, hvor man kan få stillet sin sult. Man kan finde steder, hvor der bliver tilbudt sandwich, supper og snacks. Der findes endda en bar, der er specialiseret i øl.

  Der er mange pengeautomater placeret overalt i lufthavnen. Desuden har Reisebank og Travelex valutaudveksling tilgængelig. Berlin Tegel Lufthavn tilbyder rejsende Wi-Fi for et gebyr. Du vil også finde informationsskranker, der er bemandet med nyttige og kyndige repræsentanter i hovedterminalen og i Terminal A og C.

  Transport

  Lufthavnen er relativt let at nå med bil, da den er placeret tæt på motorvej A111. Når man er blevet færdig med at udforske hovedstaden Berlin, kan man anvende sin billeje til at køre mod Frankfurt, som er en innovativ tysk by, der oser af den velstående forretningsmæssige og finansielle kultur.

  Selvom en togstation var med i planerne, da lufthavnen blev bygget, er der faktisk ingen tilhørende togstation. Der er i stedet mange busser, der servicerer området og kører til de forskellige S-Bahn og U-Bahn stationer samt de regionale banegårde i området, herunder:

  • X9 Express: er forbundet til Jakob-Kaiser-Platz U-Bahn station, Jungfernheide S-Bahn, Regional Express station og Zoologischer Garten U-Bahn / S-Bahn station.
  • JetExpress TXL: er forbundet til Beusselstraße S-Bahn station og Berlin's Hovedbanegård.
  • Bus 109: Jakob-Kaiser-Platz U-Bahn station, Jungfernheide S-Bahn, Regional Express station og Zoologischer Garten U-Bahn / S-Bahn station.
  • Bus 128: er forbundet til Kurt-Schumacher-Platz U-Bahn station og Osloer Straße U-Bahn station.

  Parkering tips

  Det kan være noget af en udfordring, at parkere i centrum af Berlin, det er dog ikke umuligt. Der vil være flere parkeringszoner tilgængelige i centrum og den gamle bymidte. Man skal købe en gyldig parkeringsbillet. Prisen afhænger ofte af, hvor man parkere. Uden for disse zoner er parkering normalt gratis, hvis man kan finde en ledig plads.

  Centrum af Berlin er en udpeget miljøzone, hvilket betyder, at bilen skal opfylde nogle særlige emissionsnormer. Biler, der opfylder disse standarder vil blive tildelt et miljømærke. Spørg eventuelt biludlejningsfirmaet for mere information omkring dette, når du anvender en biludlejning fra Berlin Tegel Lufthavn. Et godt tip er parkere i udkanten af byen og anvende offentlig transport til bymidten.

  Nyttige links

  Berlin Tegel Lufthavn hjemmeside


  Yderligere information om Berlin Tegel lufthavn

  Berlin Tegel Lufthavn
  Flughafen Tegel
  Berlin, Tyskland, 13405

  IATA Code: TXL
  IACO Code: EDDT
  Wikipedia
  Breddegrad: 52.5597
  Længdegrad: 13.2877

  Generel information: Lufthavnen er hjemsted for Airberling og Germanwings. Lufthavnen begyndte allerede i 1906 at tage form. Selve lufthavnen har været anvendt i 1. Verdenskrig og i Den Kolde Krig.