Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA SCHÖNEFELD

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Berlin Schönefeld Lufthavn

  Oplev en spændende blanding af kultur, historie og natteliv i den pulserende by Berlin. Med en biludlejning fra Berlin Schönefeld Lufthavn vil man være i stand til at udforske byen endnu hurtigere. Auto Europe tilbyder afhentningssteder ved mere end 24.000 steder i 180 lande tilsammen. Gennem vores mange partnere, der er verdenskendte biludlejningsfirmaer, er vi i stand til at hjælpe med at finde dig det perfekte køretøj til din næste kør-selv-ferie. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Berlin du kan læse på anmeldingssiden.

  Lufthavns information

  Den nye Berlin Brandenburg lufthavn (BER), cirka seks kilometer væk, åbnede den 31. oktober 2020. Allerede længe inden færdiggørelsen stod det klart, at T1 og T2 ikke ville kunne håndtere det antal passagerer som passerer igennem Berlin, og derfor vil Schönefeld lufthavn forblive i drift som BER Terminal 5 indtil videre.

  Schönefeld Lufthavn (SXF)
  Officielt navn: Berlin-Schönefeld Lufthavn.
  Adresse: Flughafen Schönefeld, 12521 Berlin, Tyskland
  Lokation: Lufthavnen ligger 18 kilometer syd for Berlin.
  Flyselskaber : Flyselskaber, der flyver ind og ud af Berlin Schönefeld er: Adria Airways, Aeroflot, Arkia Israel Airlines, Astra Airlines, Belavia, Bulgarian Air Charter, Condor, Corendon Airlines, easyJet EZY, Egypt Air, El Al Israel Airlines, Fly Egypten, Freebird Airlines, Germania, InterSky, Israir, Jet2.com, Montenegro Airlines, norsk, Norwegian Air International, Nouvelair, Onur Air, Pegasus Airlines Rossiya Airlines, Ryanair, Sun Express Deutschland, medvind Airlines, TAP Portugal, Thomas Cook Airlines, Skandinavien, Thomsonfly , rejse service Airlines, Tunisair og WOW air.

  Terminaler

  Schönefeld Airport er nu blevet til Terminal 5 i den nye Brandenburg lufthavn. Den har fire terminaler: A, B, C og D.

  Billeje afhentning og aflevering

  Man vil finde de fleste biludlejningskontorer i ankomstterminalen, medmindre andet er angivet. Husk at tjekke, hvilken leverandører man har valgt. Det kan man for eksempel se på sin voucher på første side.

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 - 23:30
  Enterprise 07:00 - 23:00
  Europcar 07:00 - 23:00
  Hertz 07:00 - 23:30
  Thrifty 07:00 - 23:00

  Lufthavns faciliteter

  Selvom Schönefeld Lufthavn er hjemsted for færre faciliteter end andre store internationale lufthavne, kan man stadig finde en række tjenester for at sikre, at man har en sikker og behagelig rejse. Du vil finde et udvalg af caféer, barer og restauranter, hvor du kan tag en bid at spise før dit fly. Oveni dette får man gratis WiFi til rådighed i en time. Området vil også byde på valutaudveksling, billetautomater og pengeautomater. For et mindre gebyr, kan man endda besøge lufthavnens observationsområde.

  Schönefeld er nu slået sammen med Brandenburg, og de to lufthavne, servicerer sammen Berlin.

  Transport

  Afhenter man sin billeje fra Berlin Schönefeld Lufthavn, vil der være ca. 30 minutters kørsel til Alexanderplatz i centrum af Berlin. Du kan finde yderligere oplysninger om kørsel i Tyskland her.

  I tilfælde af, at man ikke afhenter sin biludlejning fra Berlin Schönefeld Lufthavn, men i stedet fra centrum af byen, vil der være en række offentlige transport midler til rådighed. Både S-Bahn, regionaltog og busser er tilgængelige fra lufthavnen. Med den tyske Autobahn og de meget vedligeholdte veje i Tyskland, er det ganske nemt at besøge de omkringliggende byer som Hamborg og Dresden.

  Parkering tips

  Parkeringspladser er placeret overalt i byen. Nogle pladser er endda gratis at anvende, hvor man skal betale et par euro, for at anvende de andre. I centrum af byen er det dog ikke til at finde en ledig parkeringsplads på gaden. Vi anbefaler enten, at man anvender de mange offentlige parkeringshuse eller benytter sig af offentlig transport, for at nå centrum. Nogle hoteller vil i øvrigt tilbyde deres gæster en parkeringsplads.

  Nyttige links

  Schönefeld Lufthavn


  Yderligere information om Berlin Schönefeld lufthavn

  Berlin Schönefeld Lufthavn
  Flughafen Schönefeld
  Berlin, Tyskland, 12521

  IATA Code: SXF
  IACO Code: EDDB
  Wikipedia
  Breddegrad: 52.385
  Længdegrad: 13.5179

  Generel information: Lufthavnen er den anden internationale Lufthavn tilhørende Berlin. Årligt betjener lufthavnen omkring 11.5 - 12 millioner passagerer.