Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED AVIS OG BUDGET I LØBET AF COVID-19

  • 9.2
  • 8.9
  • 9.3
  • 9.4
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  January 23
  alt virker perfekt
  December 20
  Ingen problemer
  December 12
  bilen var møgbeskidt. Den havde ikke været vasket i maget lang tid. Der lå støv overalt.
  Læs mere

  Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger til en biludlejning med Avis & Budget i løbet af COVID-19.

  Biludlejning med Avis i løbet af Corona krisenAvis Budget gruppen er en af de førende udlejere på verdens biludlejningsmarkedet, som opererer under tre af de mest kendte mærker i biludlejningsbranchen. Disse tre er Avis, Budget og Zipcar, som kan findes ved over 11.000 lokationer i cirka 180 lande. Virksomheden har mere end 70 års erfaring og har en af de største flåder i verden. Avis Budget gruppen fokuserer på at innovere og forbedre den fremtidige mobilitet. Dermed inkluderer gruppen også regionale kendte biludlejningsfirmaer i Europa, Sydamerika, Australien og ved mange andre lokationer, såsom Maggiore, FranceCars, Apex og Payless.

  Auto Europe blev grundlagt i 1954, hvor siden da er vi blevet en af verdens mest erfarne biludlejningsbrokere, som samarbejder med mange internationale og lokale biludlejningsfirmaer for at garantere vores kunder de billigste priser, det største udvalg af biler og den bedste service. Vores partnerskab med Avis Budget gruppen er en garanti for, at en biludlejning med Avis & Budget under Coronavirus krisen er en sikker og pålidelig form for transport. Når man booker med dem, har man nemlig ikke noget at bekymre sig om!

  For at booke med Auto Europe kan du enten booke hurtigt og sikkert på vores hjemmeside ved hjælp af vores bookingssystem, eller du kan ringe til os på tlf. +45 78 75 53 06. Vores biludlejningsspecialister vil med glæde rådgive dig og besvare alle dine spørgsmål.

  Biludlejning med Avis & Budget – Sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte kunder mod Coronavirusen

  I øjeblikket dominerer Coronavirus nyhederne, og Avis Budget Gruppen ønsker at sikre deres kunder om, at der er indført strenge sundheds- og sikkerhedsprotokoller for at sikre både deres kunders og deres personales sikkerhed, når de booker en biludlejning med Avis eller Budget i løbet COVID-19 krisen.

  Biludlejning med Budget i løbet af Corona krisenRetningslinjer for sundhed og sikkerhed fra Verdenssundhedsorganisationen overvåges og implementeres nøje for at kunne imødekomme kundernes behov og forventninger uden at gå på kompromis med sikkerheden og sundheden.

  Rengøringsforanstaltninger og procedurer

  • Avis og Budget bruger begge avancerede teknikker til at grundigt rengøre lejebilerne efter hvert leje. Især er de meget opmærksomme på at rengøre sæderne, rattet, dørhåndtagene og andre hårde overflader, der ofte berøres under leje.
  • Kontorer herunder skriveborde på de enkelte afhentningssteder rengøres også regelmæssigt med de anbefalede regøringsprodukter.
  • Derudover bliver Avis's og Budget's medarbejders trivsel observeret og sikret. Dette inkluderer, at de beder medarbejdere om at blive hjemme og kontakte deres doktor, hvis de føler sig syge. Dermed opfodres medarbejderne også til at vaske deres hænder regelmæssigt.