Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED ALAMO I LØBET AF COVID-19

  • 9.4
  • 9.1
  • 9.5
  • 9.7
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  December 31
  Fantastisk service, holdt vores bil selvom vi pga fly forsinkelse skulle hente vores bil meget...
  November 28
  Alamo opkræver selvrisiko efter skade hvor en bil bakker ind lejebil, som jf politrapport holdt stille. Og jeg uden skyld i uheld. Måtte desuden betale for transport til/fra lufthavn, selv om det fremgår atALamo har kontor i...
  November 26
  No comment
  Læs mere

  Sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger til en biludlejning med Alamo i løbet af COVID-19

  Biludlejning med Alamo i løbet af Corona krisen Alamo Car Rental blev grundlagt i Florida, USA med kun fire lokationer tilbage i 1974. Siden 2007 er firmaet dermed blevet en del af Enterprise Holdings, der er ejet af Taylor familien, som bor i St. Louis, Missouri. Firmaet Enterprise Holdings ejer i alt tre biludlejningsfirmaer, der består af Enterprise, National og Alamo. Alamos fokus er hovedsageligt på biludlejninger i forhold til ferie og fritid, hvor deres mål er at sikre kunder den bedste rejseoplevelse. Enterprise Holdings er stolte af at have afhentningssteder rigtig mange steder, så deres kunder kan hente bilen lige, hvor de vil.

  Alamo har dermed mange afhentningslokationer spredt rundt omkring i USA og mange steder i Nordamerica, Sydamerica, Europa, Asien, Australien og Oceanien. Derudover har Alamo også et bredt udvalg af udlejningsbiler at vælge imellem. Alamos mission er nemlig at give familier og rejsende en overkommenlig og komfortabel biludlejningsoplevelse.

  Auto Europe blev grundlagt i 1954 og samarbejder med adskellige lokale og internationale udlejere overalt i verden. Dette gør det muligt for os at tilbyde vores kunder de bedste priser, den bedste service og meget bred flåde af biler i hele verden. Vi har dermed samarbejder med Alamo i mange år, og af denne grund vil vi sige, at en biludlejning med Alamo under Coronavirus krisen er en sikker måde at rejse på.

  Hvis du dog har spørgsmål angående en reservation eller har brug for rådgivining, så tøv ikke med at kontakte vores biludlejningspecialister på +45 78 75 53 06 eller book hurtigt din lejebil på vores hjemmeside.

  Biludlejning med Alamo – Sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte kunder mod Coronavirusen

  Alamos top prioritet er deres personales og kunders sikkerhed og sundhed. Af denne grund følger Alamo med i Coronavirus situationen døgnet rundt og følger reglerne fra Verdenssundhedsorganistationen (WHO) og sundhedsmyndighederne. Alamo Car Rental overholder instruktionerne fra de lokale sundhedsmyndigheder og følger reglerne, såsom hyppig håndhygiejne og opfordrer sine ansatte til at blive hjemme, hvis de bliver syge. Alamo har også implementeret ekstra sundheds- og sikkerhedstilag for at sikre, at deres medarbejdere kan holde den påkrævede afstand. De har også reduceret antallet af medarbejdere, der er til stede ved afhentningssteder eller ved bilerne for at undgå samlinger. På denne måde opfylder en biludlejning med Alamo under COVID-19 alle de forventede hygiejne- og sikkerhedsregler.

  Alamo tilbyder nu forskellige muligheder for afhentning og returnering på visse steder. Som kunde kan du anmode om at få bilen leveret, eller at returnere bilen på et andet sted end udlejningskontoret.

  Complete Clean Pledge - Garanteret renlighed og sikkerhed

  Complete Clean Pledge EnterpriseAlamo tager de hygiejniske standarder ved hver af sine kontorer såvel som ved deres biler meget alvorligt og er klar over, at det i dette øjeblik er vigtigere end nogensinde. Virksomheden har dermed også taget ekstra rengørings- og desinfektionsforanstaltninger i brug for bedre at overholde de instruktioner, som er blevet anbefalet af sundhedsmyndighederne. Foranstaltningerne inkluderer især rutinemæssig rengøring af alle ofte berørte steder, såsom skrivebordene, hvor du få bilen udleveret, dørhåndtag og toiletterne med et af de anbefalede desinfektionsmidler. Derudover har Alamo indført et officielt træningsprogram, hvor alle ansatte er blevet instrueret i, hvordan man grundigt renser biler. Det er især vigtigt at vide, at interiøret rengøres grundigt med desinfektionsmiddel og bildele såsom instrumentbrættet, displayet, rattet, tilbehør til paneler, midtkonsol, kopholdere, rum, sæder, døre og dørlommer tørres af. Alamo understreger gentagne gange vigtigheden af denne proces overfor deres ansatte.

  For at frenhæve deres engagement i renlighed og sikkerhed, har Alamo indført ordningen ”Complete clean Pledge”. Dette betyder, at efter at have vasket, støvsuget og renset udlejningskøretøjet inde såvel som ude, går Alamo ekstra grundigt over alle hyppigt anvendte kontaktflader. Særligt vigtigt er det, at man desinficerer interiørdele som rat, gearstang, betjeningspaneler, midterkonsol, sæder døre og opbevaringsrum. Herunder finder du en oversigt over de punkter som desinficeres ekstra nøje:

  Complete Clean Pledge Enterprise Infographic