Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ITALIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Italien – Oplev alt det bedste ved Italien

  Biludlejning i Italien

  Landet Italien er fyldt med fantastiske landskaber, enestående strande, fremragende mad og velsignet med over 2.000 års europæisk kunst og arkitektur. Hele dette skønne land deler grænse med Frankrig, Østrig, Schweiz, Slovenien og har 2 mikrostater, der ligger i landet, nemlig San Marino og Vatikanstaten.

  Vi, Auto Europe, har hjulpet vores kunder med at leje bil i Italien i flere årtier, så dermed har vi flere hundrede afhentnings- og afleveringslokationer. Disse lokationer ligger både i små byer, i storbyer og i lufthavne såsom i Pisa, Rom og Bergamo, hvor der også er lokationer på øer. Vi samarbejder dermed med verdens førende biludlejningsfirmaer, som gør, at du kan leje bil i Italien med de bedste udlejere i verden. Vores bookingssystem, som du kan finde øverst på siden, gør det meget nemt for dig, da du bare med få klik kan booke din biludlejning i Italien. Du skal bare vælge din destination og dine datoer også kommer de bedste tilbud på billeje i Italien frem, som ofte er med kampagner såsom en gratis ekstra fører eller at en GPS er inkluderet.

  Italien var landet, hvor at Romerne havde hjemme, så dermed er Italien, det land, som har de fleste steder på UNESCO’s Verdensarvsliste i hele verden. Nogle af disse steder skal man bare se, når man er i landet, såsom Milano domkirke, som næsten tog 600 år at bygge, det skæve tårn i Pisa fra det 12. århundrede og det verdenskendte Colosseum i Rom.

  Du må heller ikke misse maleriet Den Sidste Nadver i Milano og Michelangos verdensberømte malerier i Det Sixtinske Kapel i Vatikanen. Derudover er der også den enestående by Venedig med dens smukke gotiske gader, der består af vand, og du må heller ikke gå glip af de mange fantastiske øer såsom Sicilien, som er den største, og Sardinien, som først blev opdaget i år 9 f.Kr. af folkeslaget Føniken.

  Dem der har booket en billeje i Italien før ved, at det er en fantastisk oplevelse at køre i bil her. Dermed hvis du har nogle spørgsmål omkring dette, så er du velkommen til at ringe til vores udlejningspecialister på tlf. +45 78 75 53 06. De er nemlig klar alle ugens dage til at give dig de bedste råd i forhold til at køre i Italien imens de hjælper dig med din reservation og dine rejseplaner. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Italien du kan læse på anmeldingssiden.

  Auto Europe tilbyder et kæmpe udvalg af biler, lige fra de mindste og de mest økonomiske biler til SUV’er og minibusser for grupper på fem eller flere personer. Drømmen om at køre en luksus bil såsom en Jaguar, Audi A3 Cabrio eller en BMW 4-Serie Gran Coupe kan også let blive udfyldt, hvis du vælger at leje med os, Auto Europe. Italien er dermed også et fantastisk sted at leje en morderne autocamper, så du kan rejse rundt i Toscana, tage til Venedig eller nyde en afslappet ferie på Sicilien i et fuldt udstyret femstjernet hotel på fire hjul!

  For at læse mere om at leje en bil i Italien, klik på det emne som du gerne vil lære mere om herunder:

  Vores Partnere Billeje FAQs Valg Af Køretøj

  Hvor henter jeg min udlejningsbil i Italien?

  Auto Europes billige biludlejningstilbud i Italien er ligeså mangfoldige som landet selv. Vi har nemlig en masse afhentnings- og afleveringslokationer, som man kan vælge imellem. Der er lokationer ved lufthavne, togstationer og centralt i storbyer i hele Italien og på landets fantastiske øer.

  Man er endda ligefrem forkælet med alle de valgmuligheder, når man gerne vil leje en bil i en af Italiens enestående byer såsom Bologna, Venedig eller Verona.

  For at gøre din udlejningsoplevelse så god som overhovedet mulig har vi indsamlet alle de informationer, som du har brug for til at kunne køre uden nogle bekymringer lige fra afhentningen til afleveringen af bilen.

  Sammenlign biludlejningspriser ved de mest populære lufthavne og togstationer i Italien

  • Milano Hovedbanegård
  • Rom Hovedbanegård
  • Pisa Hovedbanegård
  • Catania Hovedbanegård
  • Bologna Hovedbanegård
  • Firenze Hovedbanegård
  • Venedig Hovedbanegård
  • Napoli Hovedbanegård
  • Palermo Hovedbanegård
  • Lamezia Terme Hovedbanegård

  Lej bil hos de bedste biludlejere i Italien

  En af hovedårsagerne til at Auto Europe har været i stand til at vedligeholde sin status som en markedsleder på biludlejningsmarkedet er ved at arbejde tæt sammen med alle de største udlejere i verden.

  Verdenskendte biludlejere såsom Hertz, Europcar, Budget, Avis og Dollar har haft en stor indflydelse på etableringen af Auto Europe som en af verdens mest pålidelige biludlejningsbrokere. Derudover har mange lokale udlejere i Italien såsom Sicily by Car og Maggiore været med til især at styrke vores drift i landet.

  Med Auto Europe er du garanteret markedets bedste tilbud, hvor hvis du finder et bedre tilbud, så er vi nærmest altid klar til at matche det.

  Sicily by Car - Billeje Informationer Dollar - Billeje Informationer Europcar - Billeje Information
  Hertz - Billeje Informationer Avis - Billeje Information Sixt - Billeje Information

  Hvis du er i tvivl om noget eller har brug for yderligere informationer om en destination eller en udlejer, der er på vores hjemmeside, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os eller skrive en e-mail. Vi kan nemlig hjælpe med mange spørgsmål såsom åbningstider, udenfor åbningstid drop-off boks, dækninger og meget, meget mere.


  Ofte stillede spørgsmål om biludlejning i Italien

  Kontakt OsVi, Auto Europe, har svaret på nærmest ethvert spørgsmål, du måtte have om billeje i Italien eller i hele verden for dens sags skyld. Herunder er der en svar på de oftest stillede spørgsmål, som folk stiller, når de er ved at booke biludlejning i Italien. Du kan for eksempel finde svar på aldersbegrænsninger, regler i forhold til hvis man skal over en grænse, lokale kørselsregler, vejafgifter og meget mere. Vælg dermed blot det emne, du gerne vil lære om ved at klikke på linket, og så bliver du ført ned til emnet. Dog er vores reservationsagenter også klar til at besvare spørgsmål alle ugens 7 dage, hvis du stadig er i tvivl om noget eller har noget, du er bekymret om.


  Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Italien?

  For at kunne leje en bil i Italien skal du være mindst 18 år gammel og have haft din kørekort i mindst 1 år. Dermed skal du være opmærksom på, at der højst sandsynligt er et ung fører gebyr, for førere der er 21 år eller derunder, hvor det er kun er ved nogle udlejere, der er et, når man er 26 år eller derunder. Dette afhænger af hvilken udlejer, du har valgt, og du kan se, hvad der gælder for den udlejer, du har valgt i lejebetingelserne, når du er ved at kigge på tilbud, og på voucheren, når du allerede har lejet bilen. Hvis du gerne vil lære om dette, så burde du læse vores side om aldersbegrænsninger for personer, der gerne vil køre i Italien.

   

  Kan jeg hente min lejebil i Italien et sted og aflevere den et andet?

  Ja, det kan du godt. Envejsbiludlejninger er mulige, altså hvor du afhenter og aflevere bilen forskellige steder, både i Italien men også udenfor Italien. Dette er normaltvist mod et gebyr og med betingelser, der varierer fra udlejer til udlejer.

  Det er endda nemt at booke en envejsbiludlejning i Italien. Du skal nemlig blot krydse ”Vil du aflevere ved en anden destination” boksen af og så vælge dine datoer og din afhentnings- og afleveringslokation. Derefter vil du så kunne se de forskellige tilbud, hvor når du så klikker på et af dem, så kommer der til stå envejsgebyret. Så let er det.

  Envejsgebyret kommer også til at stå på voucheren, som du får, når reservationen er blevet bekræftet. For det meste skal dette gebyr betales lokalt, altså når du kommer for at hente bilen.

  Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du informerer os, Auto Europe, om, hvis du planlægger at krydse en grænse, når du er ved at lave reservationen. Det er det, da det skal bekræftes af udlejeren, før du kan gøre det.

  Reglerne for at køre til andre lande fra Italien afhænger også af den lokale udlejer, hvor gebyret er fastlagt efter den valgte bilkategori, lejeperiode og destination. I forhold til de lande man må tage til, så accepteres det normalt, at man tager til vesteuropæiske lande såsom Tyskland, Frankrig og Spanien. Dog hvis man vil til østeuropæiske lande så kan det være lidt mere begrænset hvilke lande, man kan tage til.

   

  Har jeg brug for et kreditkort for at leje bil i Italien?

  Kreditkort kan blive brugt, når man betaler for ens biludlejning i Italien på vores hjemmeside. Føreren skal have et kreditkort med i hans eller hendes navn for at faktisk kunne hente bilen. Det skal han eller hun, da udlejeren skal blokere depositumet på kortet. Dette kan ikke gøres på et debetkort såsom et VISA Dankort. Dette depositum bliver så frigivet kort efter, at bilen er blevet afleveret, hvis der ikke er sket en skade.

  Bemærk dog når det handler om luksusbiler, så skal føreren have 2 kreditkort med sig i hans eller hendes navn på grund af den høje værdi af bilen.

   

  Hvilke er de vigtigste færdselsregler i Italien?

  Når du booker en billeje i Italien er der en færdselsregler, du skal sætte dig ind i, så du og dine passagerer får den bedste roadtrip som mulig. For eksempel skal du være over 18 år gammel for at køre der, selvom nogle udlejere kræver, at man er ældre end det. Dermed hvis man er 26 år eller yngre, så skal man være opmærksom på, at der kan være et ung fører gebyr. Derudover skal du have nærlyset tændt på bilen, når du kører på en vej med to vejbaner eller mere, og du skal kigge efter sporvogne, da de har retten til at køre først, når du kører i byerne.

  Hvis du dog har brug for hjælp i nødstilfælde så er telefonnummeret til politiet 113, brændvæsenet 115 og 118 til et sygehus. Dermed hvis det er fordi du har været med i en ulykke, så skal du have en refleksvest på. Dette er også tilfældet, hvis bilen bare går i stykker.

  Der er rigelig med tankstationer især i byer, på hovedveje og på motorveje. På motorvejene er de endda 24 timers åben alle ugens 7 dage. Hvis du gerne vil lære mere om færdslen i Italien, så burde du læse vores færdselsguide for Italien.

   

  Skal jeg betale vejsafgifter, når jeg kører i min lejebil i Italien?

  Ja det skal du. Ved hovedparten af landets motorveje, som lokalt er kendt som Autostrade, skal der nemlig betales vejafgifter. Hvor meget du skal betale i vejafgift afhænger af, hvor langt du kører. Ved de fleste steder, hvor man skal betale vejafgiften, så kan der betales med kort, dog er det en god ide at kontanter med også, hvis ens kort bliver afvist.

  En anden måde, som man kan betale disse vejafgifter på, er ved at bruge en af vejafgifttjenesterne såsom Telepass. Disse har nemlig deres egne vejbaner, hvor du skal betale vejafgifterne, som får dig hurtigt igennem, da betaling fungerer automatisk. Udover Telepass så er et andet populært valg Carte, som også har deres egne vejbaner, hvor du skal betale, og Viacard, som er et system, hvor du allerede har betalt. Klik dermed her, hvis du gerne vil lære mere om Italiens vejafgifter.

   

  Hvilke forsikringer har jeg brug for, når jeg vil leje en bil i Italien?

  Når du lejer en bil i Italien hos Auto Europe, så har du automatisk Collision Damage Waiver forsikringen forkortet CDW, en tyveriforsikring, en brandforsikring og en tredjeparts ansvarsforsikring inkluderet.

  Man skal dog være opmærksom på, at CDW forsikringen ikke dækker skader på dækkene, ruderne, sidespejlene, undervognen, indvendigt i bilen, taget, motoren, skader på låsene og tab af køretøjets nøgler. At have CDW forsikringen betyder dog, at det meste af bilen er dækket, hvis det bliver beskadiget i et uheld for eksempel. Dog er der en selvrisiko, der skal betales, hvis der sker noget med bilen. Det samme gælder for tyveri, altså hvis bilen bliver stjålet, så er der en selvrisiko, der skal betales.

  Hvis du gerne vil slippe for at betale denne selvrisiko, hvis der sker en skade på bilen, så har du nogle muligheder. Du kan enten vælge at tilkøbe vores dækning, der hedder tilbagebetaling af selvrisiko med Super Cover eller vælge at tilkøbe udlejerens ingen selvrisiko dækning. Hermed er det vigtig at huske på, at selvom du har tilkøbt dækninger hjemme fra, så kan det være, at de stadig spørger dig om, du vil købe ekstra forsikringer. Disse forsikringer behøver du ikke at tilkøbe, og vi anbefaler især, hvis du har tilkøbt vores service, at du siger nej til de ekstra forsikringer, da vores dækning næsten dækker alt.

  Det er ganske let at få adgang til alle oplysningerne om bilforsikringerne og dækninger, når du er ved at foretage din reservation. Du kan nemlig bare gå ind i prisdetaljerne, hvor alle disse informationer er. Der er nemlig for eksempel oplysninger om, hvor stor selvrisikoen er i forhold til CDW forsikringen og tyveri forsikringen.

  Man skal dermed også være opmærksom på, at lokale udlejere kan opkræve dobbelt så meget i selvrisiko, hvis bilen bliver stjålet i Campania, Catania og i Puglia regionerne.

   

  Kan jeg tilføje en ekstra fører til min billeje i Italien?

  Ja, du kan tilføje en ekstra fører, når du er ved at hente bilen, dog er der normalt et gebyr for dette. Du kan dog undgå denne omkostning ved at kigge efter tilbud, hvor at en eller flere førere er inkluderet i prisen, når du er ved at booke din biludlejning i Italien.

  Især når man er ude at køre langt og når man kører i et smukt land som Italien, så er det rart, at der er flere, som kan køre. Hvis man dog lader en køre, der ikke er blevet tilføjet til reservationen, så er der ingen forsikringer, der dækker, hvis der går noget galt. Dermed hvis det uheldige skulle ske, så skal man betale for alle skaderne selv. Det er derfor virkelig vigtigt, at den ekstra fører bliver tilføjet, når man kommer for at hente bilen.

  Når du booker med Auto Europe i forvejen, så kan du spare en del, hvis du går efter tilbud, hvor den første ekstra fører er gratis. Dette gør jo, at du ikke skal tænke på nogle ekstra omkostninger, når du henter bilen. Hvis du gerne vil se, hvor vi har disse tilbud og med hvilke udlejere, vi har dem med, så besøg siden med gratis ekstra fører tilbuddene.

   

  Kan jeg køre i min udlejningsbil ind i ZTL Zoner?

  I mange Italienske byer, især de større byer, er der en eller flere ZTL’er, som er forkortelse for Zona a Traffico Limitato, der betyder begrænset trafikzone på Italiensk. Det der menes med dette er, at det kun er nogen, der må køre ind i området. Disse ligger normalt i historiske kvarterer for at beskytte lokal området. Der er for eksempel ZTL’er i Bergamo, Pisa, Milano, Rom og Palermo.

  Det er heller ikke svært at se, når man kører ind i en ZTL zone, da der er et stort skilt med en stor rød cirkel, som angiver i hvilke tidsrum, at begrænsningen er gældende. Hvis man dog kommer til at køre ind i zonen, når begrænsningen er gældende, så får man en bøde. Når man har lejet en bil, så bliver bøden sendt til udlejeren, som så tager det fra ens depositum.

  Hvis dit hotel dog er i zonen, så kan man højst sandsynligt give hotellet ens nummerpade, hvor de så vil give den til de lokale myndigheder, så man kan køre derind. Der kan dog være et gebyr for dette.

  Normalt vil udlejeren informere dig om disse ZTL zoner, når du kommer for at hente bilen. Dog er det faktisk ens eget ansvar at kende reglerne og lovene i det land, man tager til. Dermed skal man være meget påpasselig med disse ZTL zoner og skilte, når man kører i en italiensk storby.

  For at lære mere om disse ZTL zoner og hvad konsekvenserne er, hvis man ved et kører ind i en, så kan du læse vores Zona a Traffico Limitato blog indlæg.


  Andre udlejningsmuligheder i Italien

  Det kunne ikke være lettere at finde de bedste tilbud i Italien ved hjælp af vores hjemmeside. Vi imødekommer nemlig alle budgetter og krav ved at tilbyde alle kategorier af biler. Vi har nemlig alt fra Mini og Økonomi bilkategorien, som er biler, der er gode til kørsel inden i en storby, til Familieklasse og SUV bilkategorien, som er ideel til lange køreture.

  Dermed tilbyder vi, Auto Europe, også biler, der kan rumme helt op til 12 personer, som er det perfekte valg, hvis man skal en stor familie eller en gruppe venner af sted. Derudover kan du også leje en autocamper, som er perfekt til dem, der vil mange steder hen i Italien i stedet for kun et.

  For at blive klogere på hvilket køretøj, du burde vælge, så læs vores flådeguide for Italien, hvor du kan læse mange flere detaljer om de forskellige bilkategorier, og dermed hvad fordelen ved de forskellige kategorier er.

  Luksus Biludlejning i Italien Lej en minibus in Italien Autocamper leje i Italien

  Luksusbiludlejning i Italien – Vi, Auto Europe, tilbyder, at du kan leje en luksusbil. Dermed hvis du gerne vil have en hurtig Jaguar til at køre igennem det Italienske landskab, så skal du blot besøge vores side for luksusbil leje.

  Minibus leje i Italien – En køreferie med venner og familie er lidt sjovere, når alle er i en bil. Derfor har du muligheden for at leje morderne minibusser, hvor der er op til 12 siddepladser med plads til bagage.

  Autocamper leje i Italien – Italien er et meget specielt land, der tilbyder adskillige kulturelle og naturlige attraktioner, så man burde ikke kun besøge en destination. Dermed når du lejer en autocamper gennem Auto Europe, så har du friheden til at tage lige derhen, hvor du gerne vil. Du har hermed også massere af lokationer, du kan hente den fra såsom Rom, Milano, Pisa og Palermo.


  Nyttige links

  Rejse inspirationer og informationer til din tur i Italien

  Regler om vinterdæk i Italien og resten af Europa