Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I MAKEDONIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Makedonien

  Hvis du gerne vil på en forlænget weekendtur til et smukt land i Europa, men som stadig er super billigt - så skal du rejse til Makedonien! Landet har rigtig meget at byde på - både når det gælder lokal kultur, historie og ubeskrivelig smuk natur. Makedonien har noget for hele familien, og kan virkelig anbefales i forårs- og sommermånederne da vejret i denne periode er helt perfekt. Lej en bil når du og dine medrejsende ankommer til landet, og få det maksimale ud af dette smukke land. Er du i tvivl om hvilken bil der kan dække dine behov, så læs videre i denne guide!

  Hvorfor leje en minibil i Makedonien?

  Lej bil i miniklassenDen mindste kategori i vores makedonske udlejningsflåde er miniklassen, der anbefales til to personer, som besøger byer. Afhent en minibil til en romantisk ferie i Skopje med din udkårne. Minibilerne giver opbevaring til to mindre tasker og er meget økonomiske med brændstof.
  Populære modeller i miniklassen:  Chevrolet Spark, Seat Mii, Skoda Fabia og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Makedonien?

  Lej bil i økonomiklassenØkonomikategorien har hurtige og robuste køretøjer med lavt brændstofforbrug, velegnet til grupper på fire personer. Ikke kun økonomiske at leje, men også billige at køre. Disse budgetvenlige biler giver opbevaring til en stor taske og en mindre én. Perfekte til dagsudflugter i Makedoniens natur.
  Populære modeller i økonomiklassen: Opel Corsa, VW Polo, Hyundai i20 eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Makedonien?

  Lej bil i kompaktklassenEt niveau højere oppe end økonomikategorien har vi kompaktkategorien, som er en bilklasse der også er økonomisk med brændstof, men rummer mere plads til samtlige passagerer. Køretøjerne giver opbevaringsplads til to store og en lille kuffert, og er derfor optimale til fire passagerer. Lej en kompaktbil, hvis du planlægger at rejse uden for byen eller vil køre lidt længere ture.
  Populære modeller i kompaktklassen: Ford Focus, Ford Fusion, Citroen C4 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Makedonien?

  Lej bil i mellemklassenEn bil i mellemklassen vil takket være sin kraftfulde motor få dig ubesværet gennem de makedonske byer såvel som omkringliggende områder, uden at spolere dit budget. Dette er takket være køretøjernes lave brændstofsforbrug, som er en generel faktor for mellemklassen. Denne type køretøj kan rumme op til 5 personer, og bagagerummet har plads til 2 kufferter og en mindre taske. Bilen er grundet sin rummelige kabine og store bagagerum den perfekte løsning for mindre familier!
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Skoda Rapid, Ford C-Max, Skoda Octavia eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Makedonien?

  Lej bil i familieklassenDenne klasse tilbyder større biler end de forrige kategorier. En familiebil kan rumme op til fem passagerer, har rigeligt med benplads og et rummeligt bagagerum. Som navnet også indikerer, er denne type bil ideel til familier, hvilket naturligvis bunder i rummeligheden samt komforten for samtlige medrejsende under køreturene. Tag din familie med til Makedonien og få en naturoplevelse I aldrig glemmer!
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Makedonien?

  Lej en SUVLej en SUV hvis du planlægger at rejse til Makedonien, som er et overvældende bjergrigt land med bjerge som Korab og Bistra. SUV-bilerne er udstyret med kraftfulde motorer til at køre dig gennem det mest krævende terræn uden besvær. SUV'er er også kendt for deres rummelighed og komfort. Planlægger du en skitur til Makedonien, vil der være rig mulighed for opbevaring af disse også.
  Populære modeller i SUV klassen: Suzuki Vitara, Opel Antara, Jeep Compass og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Makedonien?

  Lej en van/minibusGrupper af venner og større familier kan drage økonomisk fordel af at leje en van/minibus, fremfor at leje 2 mellemstore biler, hvilket betyder dobbelt lejeomkostninger samt forsikringsoudgifter. Derudover vil føreren og passagererne nyde godt af komforten ved at rejse i en van/minibus. Disse køretøjer kan også rumme samtliges bagage.
  Populære modeller i van klassen: Fiat Scudo 9 pax og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.