Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  INFORMATIONER OM COVID-19

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Billeje i løbet af Coronavirus krisen

  Ligesom andre firmaer på den globale turisme markedet er Auto Europe alvoligt påvirket af coronavirus pandemien. Dog kæmper vi denne massive udfodring med al den positivitet, som vi kan, og med håb om, at alt snart vil vende tilbage til det normale. Med dette i tankerne har vi både lukket vores kontorer i München og i Lissabon ned, hvor hele vores arbejdsstyrke arbejder hjemmefra. Det gør, at vi stadig kan hjælpe vores kunder, imens at vi sikrer vores medarbejderes sikkerhed.

  Hos Auto Europe er vi klar over, at kvaliteten af den service, vi tilbyder, ikke kun afhænger af vores fantastiske priser men også af den fremragende service, som vores personale giver. På grund af dette og på grund af den hårde økonomiske situation, som næsten alle oplever lige nu, har vi besluttet at bevare al vores personale, men midlertidigt reducere hvor meget alle arbejder i virksomheden.

  Hvordan påvirker det her dig som kunde?

  Vores reservationsspecialister vil som altid være klar til at hjælpe dig med en ny reservation eller med en allerede eksisterende reservation fra mandag til søndag. Hvis din billeje allerede er afsluttet og du har brug for hjælp til noget eller har spørgsmål, så er vores kundeservice også klar til at hjælpe dig som normalt. For dem der har brug for at leje en bil i disse vanskelige tider, kan du booke din reservation på vores hjemmeside eller ved at ringe til os på tlf. +45 78 75 53 06. Dermed er der ikke så meget, der ændrer sig for dig som kunde, men det kan være, at der ikke er så mange på arbejde, og det kan give lidt længere ventetider.

  For at se alle kontaktdetajlerne og vores åbningstider, så besøg vores dedikeret kontakt side.

  Er dine ferieplaner sat på pause? - Er der et gebyr for at afbestille eller ændre i ens reservation?

  På trods af disse usikre tider er vi sikre på, at det vil passere. Vi tror, at vi kommer ud af det stærkere end nogensinde og med en større taknemlighed for den frihed, som vi normalt tager for givet, der kunne blive fejret med en ferie. Du burde derfor begynde at planlægge din drømmeferie med din nuværende ekstra frihed. At booke gennem Auto Europe er dermed ikke kun en garanti for enestående priser men vores fleksibilitet gør også, at du kan afbestille din reservation helt op til 48 timer før afhentningsdatoen uden afbestillingsgebyrer. Eksisterende reservationer kan også blive ændret uden nogle gebyrer, dog vær opmærksom på, at skal kunden betale forskellen mellem den pris, de betalte, da de lavede reservationen og aktuelle pris, når man vil lave ændringen.

  ÆAdministrer din reservation på Auto Europes hjemmesidendringer i en reservation samt at afbestille en eksisterende reservation kan som skrevet ovenover altid ske ved at ringe til vores reservationsafdeling. Dog kan du også gøre det på vores hjemmeside ved hjælp af få klik. Du kan nemlig administrere din reservation nemt på vores hjemmeside ved at trykke på "ADMINISTRER MIN BOOKING" knappen i øverste højre hjørne. For at komme ind på din reservation skal du dog skrive navnet, reservationen blev lavet i, og vouchernummeret.

  Vil rejser blive dyrere efter at krisen er overstået?

  Der forventes en generel prisstigning i hele turistsektoren, når rejsebegrænsningerne ikke længere er gældende og de globale grænser genåbnes. Så hvis du ønsker at spare så meget som muligt på din næste ferie, så er nu det perfekte tidspunkt at booke på.

  Du kan også spare ved at blive et Auto Europe medlem, hvor alle medlemmer får op til 5% i rabat på enhver reservation foretaget i et hvilket som helst land gennem Auto Europe. Derudover kan du også nyde godt af andre eksklusive tilbud, der kun er gyldige for medlemmer.

  For kunder med eksisterende reservationer foreslår vi, at du holder fast i din reservation hos os lidt længere, da prisen og bilen begge er bekræftet, og fordi at vi er sikre på, at rejsebegrænsningerne vil forbedre sig i den overskuelige fremtid.

  Har du brug for at leje en bil i løbet af Coronavirus pandemien? - Din sundhed og sikkerhed er vigtigst

  Som alle nok er klar over, så er det ikke det bedste tidpunkt at køre med offentlig transport. Så dermed hvis du trods situationen har brug for at tage et sted og ikke har en bil, så kan du være sikker på, at alle udlejerne har taget en streng politik i brug om hygiejne. Vi, Auto Europe, er i daglig kontakt med alle vores biludlejningspartnere, der dermed informerer os om de beslutninger, de i øjeblikket træffer for at beskytte og desinficere deres køretøjer, hvilket garanterer vores kunders sundhed og sikkerhed.

  Sidst med ikke mindst...

  Vi, Auto Europe, håber, at vi snart kommer ud af denne krise, og at så lidt folk som muligt bliver ramt af det. Dermed vil vi gerne understrege, hvor vigtigt det er, at man forbliver hjemme så meget som overhovedet muligt, så det kommer til at ske. Vi vil også gerne takke dem, der arbejder dag ind og dag ud, mange gange for at få os alle sammen igennem denne hårde tid. Vores tanker går ud til alle, pas på jer selv og jeres kære.

  Lær mere om sundheds- og sikkerhedsforanstaltningerne, de forskellige udlejere har implementeret

  Alamo Biludlejning i løbet af COVID19 krisen med Auto Europe Avis Biludlejning i løbet af COVID-19 med Auto Europe Budget Biludlejning i løbet af COVID19 med Auto Europe
  Dollar Biludlejning i løbet af COVID19 med Auto Europe Enterprise Biludlejning i løbet af COVID19 med Auto Europe Europcar Biludlejning i løbet af COVID19 med Auto Europe
  Hertz Biludlejning i løbet af COVID19 med Auto Europe Interrent Biludlejning i løbet af COVID19 med Auto Europe Keddy Biludlejning i løbet af COVID19 med Auto Europe
  Sixt Biludlejning i løbet af COVID19 med Auto Europe Thrifty Biludlejning i løbet af COVID19 med Auto Europe

  Nyttige Links

  Svar på alle spørgsmål og senenste nyt fra de danske myndigheder

  Råd om Coronavirusen fra The World Health Organization