Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  AFBESTILLINGSDÆKNING

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Rejs trygt og sikkert med vores Afbestillingsdækning

  I krisetider er det rart at vide at man er beskyttet mod alle eventualiteter. Vores Afbestillingsdækning, beskytter dig hvis der indtræffer noget uventet. Du kan afbestille uden omkostninger op til 48 timer før afhentning, men med dette afbestilligsprogram er du også dækket i de sidste 48 timer før afhentning, når du ansøger om erstatning inden 30 dage. Med strejker, ekstremt vejr og begrænsninger som påvirker folks rejseplaner uden at de kan kontrollere det, har Auto Europe taget et ekstra skridt for at du kan blive fuldt dækket, uanset hvad der sker. Så hvis du ønsker ekstra ro i sindet, kan du vælge vores Afbestillingsdækning næste gang du reserverer en udlejningsbil, for at fuldt ud beskyttet mod uforudsete omstændigheder.

  Tilføj Afbestillingsdækning til min billeje reservation

  Det kunne ikke være lettere at tilvælge vores Afbestillingsdækning til din reservation. Det eneste du behøver gøre er at tilføje dækningen med et klik under online-bookingprocessen. Alternativt kan du ringe og bede en af vores udlejningsspecialister om at tilføje det, på +45 78 75 53 06. Bemærk at dette produkt kun kan tilføjes til reservationer lavet mere end 48 timer før afhentningstidspunktet, og kun på billeje med en maksimal varighed på 21 dage, til en samlet værdi på maksimalt 22000 DNK. Læs nedenstående for uddybende information om dette spændende nye produkt, og slap af med Auto Europe på din næste rejse.

  Afbestillingsdækning - Regler og vilkår
  Afbestillingsdækning

  Alle reservationer af udlejningskøretøjer foretaget via Auto Europe kan annulleres af enhver grund op til 48 timer før det tidspunkt og den dato, hvor reservationen skal begynde. Du kan administrere din Auto Europe booking her.

  Hvis du vil gøre krav på en tilbagebetaling under vores Afbestillingsdækning, bedes du kontakte Auto Europe gennem telefonnummeret og/eller emailadressen på din booking bekræftelse. Du bør kontakte Auto Europe så hurtigt som muligt efter at begivenheden som giver ret til erstatningen indtræffer.

  Hvad dækkes

  Hvis du har brug for at afbestille mindre end 48 timer før starten af din leje, eller hvis du har brug for at aflevere din lejebil tidligere end planlagt grundet en eller flere af de nedenstående årsager, vil denne Afbestillingsdækning refundere den fulde lejepris eller en proportionel del af din dagspris:

  1.1 Rejseforsinkelse eller ved sen ankomst.

  1.2 Hvis lejer ikke er i stand til at hente bilen grundet ulykke, personskade eller sygdom.

  1.3 Regeringspålagt rejseforbud eller karantænekrav inført inden for 48 timer før lejens begyndelse eller under lejen.

  1.4 Alle strejker herunder strejke hos flyselskaber og flyveledere mm.

  1.5 Vejrproblemer herunder sne, tåge, frostvejr, storm, orkan eller vulkanudbrud.

  Hvad dækkes ikke

  Produktet dækker ikke tilfælde der direkte eller indirekte skyldes, som opstår som følge af, eller er bidraget til eller af:

  2.1 Lejerens egen beslutning om ikke at rejse, og som ikke har informeret Auto Europe om dette op til 48 timer før afhentning.

  2.2 Hvis lejeren ikke har et gyldigt kørekort, eller et gyldigt Kreditkort i navnet på hovedføreren der ingår kontrakt med udlejningsselskabet, eller hvis der ikke er tilstrækkelige midler tilgængelige til at få udleveret bilen.

  Sådan starter du din ansøgning

  Du skal fremsende bevis til Auto Europe til støtte for din ansøgning af refusion så hurtigt som muligt, og under alle omstændigheder ikke senere end 30 dage efter at i første gang har givet Auto Europe besked.

  Refusionsansøgninger vil ikke blive udbetalt, hvis kunden har kendskab til afbestillingen mere end 48 timer før afhentning og ikke kontakter Auto Europe for at behandle afbestillingen i tide.

  Refusionsansøgninger, som ikke støttes af dokumentation, kan blive afslået.

  Bemærk venligst: For refusionsansøgninger, der er et resultat af en personskade eller sygdom, skal du fremvise et officielt medicinsk dokument, der bekræfter årsagen.

  Vores mål er at sikre at alle områder omkring jeres Afbestillingsdækning, bliver behandlet på en fair, effektiv og hurtig måde. Hvis i skulle have nogen spørgsmål omkring produktet, eller håndteringen af en tilbagebetaling, bedes i i første omgang kontakte:

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 Munich, Germany
  Registration: Amtsgericht Muenchen HRB 149 828
  Email: Lloydscxl@autoeurope.pt