Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Billeje udstyr og tilbehør

Udstyr og tilbehør til din biludlejning

Udstyr og tilbehør


Der er allerede mange detaljer, som ikke bør glemmes, når man tager på tur med små børn. Bagagen til de små passagerer har brug for næsten lige så meget plads som til to voksne personer. Ethvert tilbehør er nødvendigt for barnets velbefindende og sikkerhed på rejsen. De ting man kan undvære vil glæde alle parter, da der vil være mere plads tilgængeligt. Bare tænk på alle ting, der kan gøre dig nervøse, når du forestiller dig, hvordan du skal skynde dig afsted med kufferter, klapvogne, børnesæder og selvfølgelig børnene rundt på togstationer eller i lufthavne. Har du brug for ekstra udstyr og tilbehør til din biludlejning på din rejse såsom: barnesæder eller et boostersæde, så hjælper Auto Europe dig med det hele. Vi vil kontakte den lokale udlejer på forhånd for at bekræfte, at der ved ankomst venter et barnesæde, der passer til dine børns alder og vægt. De fleste biludlejningsfirmaer vil bede om alder og vægt for at sikre, at det rigtige sæde er tilgængeligt ved afhentning tidspunktet. Ved bestilling er det derfor vigtigt for os, at få disse oplysninger.

 

Udstyr til billejen & valgfri tilbehør


Et andet vigtigt punkt til overvejelse for dem, der elsker vintersport er rettidig reservation af tagbøjler (f.eks. til transport af ski osv.) og det nødvendige udlejningsudstyr om vinteren. Vinterdestinationer i Schweiz, Østrig eller Sydtyskland er i stor efterspørgsel i denne sæson, og det nødvendige vinterudstyr kan hurtigt blive udsolgt. Vent derfor ikke for længe med din reservation af disse ting. Bemærk venligst, at lejebiler ikke er altid er udstyret med vinterdæk, især i de lande, hvor der ikke er vinterdæk påkrævet. Har man plan om, at man for eksempel vil rejse med en billeje i Frankrig til en anden landegrænse som Tyskland kan man blive opkrævet en bøde på mangler af vinterudstyr. I tilfælde af uheld afviser forsikringsselskabet også at refundere penge. Derfor skal du altid bekræfte vilkårene og betingelserne for dit lejemål mht. udstyr og tilbehør, når du planlægger en køretur om vinteren. Vær også sikker på regler og love i det pågældende land, hvor rejsen går til.

 

GPS - et vigtigt tilbehør til leje af bil


Brug ikke for meget tid på at søge adresser i byer som du ikke kender. Med en GPS til bilen kommer du ikke kun til din ønskede destination hurtigt, men har også den fordel af, at du ikke ved et uheld kører forkert. Det er vigtigt at være ekstra opmærksom på at fokusere på den lokake trafik end at søge efter adresser. Derfor anbefales det i høj grad at have en GPS. Foretrækker du at rejse med en navigationsenhed, skal du se nærmere på vores tilbud. Når du foretager din booking, skal du søge efter tilbud og klikke på "GPS tilbud". Her kan du spare penge og ofte få din GPS inkluderet i din billeje. Du kan se de seneste tilbud på vores hjemmeside under tilbud og søge efter GPS. Kontakt vores kundeservice via vores gratis hotline: 80 82 02 78, hvis du har yderligere spørgsmål omkring udstyr og tilbehør til leje af bil. Uanset om du har bestilt eller vil bestille, glæder vi os til at hjælpe med alle spørgsmål.

Vælg dit bopælsland
close