Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Tilbud

Spar det ekstra lokale gebyr med vores pristilbud inkl. vinterdæk!

 

Vinterdæk inkluderet i prisen

 

Denne vinter tilbyder Auto Europe billeje pakker med gratis vinterdæk på mange destinationer. Hvis du bestiller vores særlige vintertilbud vil du slippe for at skulle betale ekstra gebyr for vinterdæk lokalt og samtidig være godt forberedt til de vinterlige forhold på vejene. Vintertilbud vil blive vist med teksten 'Vinterdæk inkluderet' når du booker din bil online. 

 

 Vinterdæk inkluderet

 

Vi har udarbejdet en oversigt over regler for vinterdæk i lande med de mest populære vinterdestinationer.  

 

Vinterdæk i Tyskland

Vinterdæk er obligatoriske i Tyskland, når vejrforholdene er vinterlige. Udlejningsbiler fra alle leverandører er i perioder med denne slags vejr derfor altid udstyret med vinterdæk. Dette koster et ekstra lokalt gebyr. Det kan du dog spare, ved at bestille vores vintertilbud med 'Vinterdæk inkluderet' pakkerne via vores søgemaskine online. Du spare ikke kun tid og penge, men du vil også være godt forberedt til at køre igennem Tyskland denne vinter. 

 

Vinterdæk i Østrig

Generelt er alle lejebiler udstyret med vinterdæk fra 1. november til 15. aprilØstrig. For at undgå at betale ekstra gebyrer for vinterdæk, skal du bestille vores 'Vinterdæk inkluderet' tilbud for at få mere ud af din billeje og føle dig sikker når du kører på de østrigske veje! 

 

Vinterdæk i Østeuropa

Der er ingen regler om obligatoriske vinterdæk i Polen eller Slovakiet, men de fleste leverandører udstyrer deres biler med vinterdæk for at sikre en sikker rejse. Tjekkiet har indført, at vinterdæk er obligatiske. Du vil også finde leverandører i Hviderusland og Moldava, som tilbyder gratis vinterdæk, hvor det er rekommenderet gennem vintersæsonen. Alle biludlejningsfirmaer i Kroatien vil udstyre alle deres biler med gratis vinterdæk, da de anbefales fra november til april. Det samme gælder for Bulgarien, Rumænien og Slovenien, da det er obligatorisk at have vinterdæk på bilen i disse lande gennem vintersæsonen. Vi anbefaler derfor alle vores kunder til at bestille biludlejning med vinterdæk i alle østeuropæiske lande i vintermånederne. Her er tilbuddene også markeret med teksten 'Vinterdæk inkludret' i vores online søgemasine.

 

Vinterdæk i Skandinavien, de baltiske lande og Island

De fleste udlejningsselskaber i skandinaviske lande (Norge, Sverige, Finland og Danmark), de baltiske lande (Estland, Litauen og Letland) og i Island udstyrer deres køretøjer med vinterdæk og opkræver ingen ekstra gebyrer for denne service. Du vil ligeledes finde disse priser med teksten 'Vinterdæk inkluderet' i vores søgemaskine. 

 

Vinterdæk i Nordamerika

Hvis du har brug for en billeje til din vinterferie i Canada eller til en USA road trip, så fortvivl ikke! Mange biludlejningsfirmaer udstyrer deres køretøjer med helårsdæk og opkræver ingen ekstra gebyrer. Tjek venligst vores vilkår og betingelser for at se hvilken politik leverandøreren benytter.

 

Vinterdæk i Schweiz og Ungarn

Selvom der ikke er obligatoriske regler for vinterdæk i Schweiz eller Ungarn,  er det tilrådeligt at tilpasse din billeje til vinter forholdene i vintermånederne. Derfor udsytrer mange leverandører i Schweiz og Ungarn også deres køretøjer med vinterdæk og opkræver et ekstra gebyr for dette ekstraudstyr. Ved at booke vores særtilbud kan du spare penge og samtidig være forberedt på de vinterlige forhold på vejene.

 

Vinterdæk i Italien

Selvom vinterdæk er ikke obligatoriske i Italien, er det forpligtet i enkelte regioner at køre med vinterdæk eller snekæder fra 15. november til 15. april. Vejskilte angiver, hvor og hvornår det er obligatorisk. For eksempel skal køretøjer i Aostadalen være forsynet med vinterdæk eller snekæder fra den 15. oktober indtil 15 april. Ved at bestille vores specielle vinter pristilbud, kan du være sikker på at din billeje i Italien vil være udstyret med snekæder

 

Vinterdæk på Balkanhalvøen

Bliv klar til vinteren i Balkan. Tjek derfor vores specielle sæsontilbud, der er markeret "gratis vinterdæk". De fleste leverandører i Makedonien og Montenergro har i deres tilbud på billeje gratis vitnerdæk inkludere, da det er obligatorisk gennem vinteren. Vinterdæk er også inkluderet for alle leverandører i Serbien, hvor de er obligatoriske, da der er tilfælde for sne og is fra november til april. Det er også obligatorisk at have snekæder i bilen i denne periode.

 

 

Vælg dit bopælsland
close