Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Information omkring selvrisiko

Tilbagebetaling af selvrisiko | Ingen selvrisiko - Auto Europe

Tilbagebetaling af selvrisiko | Tilbagebetaling af selvrisikoen med Super Cover | Ingen selvrisiko | Ingen selvrisiko med Super Cover | Ofte Stillede Spørgsmål

 

 

Beskyt din selvrisiko når du bestiller med Auto Europe

 

For at du kan beskytte dig selv endnu bedre medfremtidige bookinger på biludlejning, tilbyder Auto Europe dig nu et endnu større udvalg af servicepakker. Du har valget mellem forskellige muligheder, så dine personlige behov dækkes bedst muligt. Der er fire forskellige pakker du kan bestille på vores hjemmeside, der hjælper dig med at beskytte din selvrisiko for din biludlejning: Tilbagebetaling af selvrisiko, Tilbagebetaling af selvrisiko med Super Cover, Ingen selvrisiko, og Ingen selvrisiko med Super Cover. For at forklare forskellen mellem disse pakker og fordelene ved at booke dem, har vi sammensat en kort oversigt over de forskellige produkter samt nogle ofte stillede spørgsmål. Brug et øjeblik til at læse beskrivelsen igennem for hvert af produkterne, så du kan afgøre, hvilken der passer dig bedst! Bemærk venligst, at ikke alle produkter tilbydes ved alle destinationer, med alle leverandører, eller for alle bilkategorier.

 

Hvad er "selvrisiko"?

 

Basispakken, som er inkluderet i din biludlejning begrænser dit ansvar for skader på bilen eller tyveri af bilen til et bestemt beløb, som inden for biludlejning kaldes selvrisiko. For eksempel, hvis selvrisikoen er 4.000 kr. og skaderne på bilen koster 6.000 kr., er føreren ansvarlig for 4.000 kr. og forsikringspakken dækker resten. Selvrisikoens størrelse afhænger af biludlejningsfirmaet og bilkategorien. Du skulle være i stand til at finde beløbet for selvrisikoen i vilkår, betingelser og lokale gebyrer i vores søgemaskine.

 

Forklaring af de forskellige produkter

 

Tilbagebetaling af selvrisiko

 

Tilbagebetaling af selvrisiko er en service, der tilbydes af Auto Europe. Når biludlejningsfirmaet opkræver en kunde selvrisikoen, på grund af skader på eller tyveri af bilen, kan kunden kræve tilbagebetaling af selvrisikoen betalt af Auto Europe efter udlejningen. Kunden skal altså først betale selvrisikoen direkte til det lokale biludlejningsselskab, og kan derefter ansøge om tilbagebetaling af beløbet fra Auto Europe. Kunden skal videregive alle nødvendige dokumenter til Auto Europe for at kan behandle kravet om refundering. Disse er nævnt i vilkår, betingelser og lokale gebyrer i vores søgemaskine.

 

Tilbagebetaling af selvrisikoen dækker selvrisikoen, som betales i henhold til den grundlæggende dækningspolitik, og omfatter derfor alle de samme undtagelser som selve politikken/forsikringen. Hvad politikken dækker og ikke dækker, kan variere afhængigt af kategorien af bilen og biludlejningsfirmaet, men de mest almindelige undtagelser er undervognen, tag, hjul, dæk og glas. Hele listen over undtagelser er tilgængeligt i vores betingelser, vilkår og lokale gebyrer som du finder i vores søgemaskine, samt i de vilkår, som findes på din booking voucher.

 

Nedenfor kan du se en pris som inkluderer Tilbagebetaling af selvrisikoen.

Tilbagebetaling af selvrisiko

Som det ses nedenfor, kan du opgradere en basispakke med enten Tilbagebetaling af selvriskoen eller Tilbagebetaling af selvrisikoen med Super Cover.

 

Produkt Matrix

 

Tilbagebetaling af selvrisikoen med Super Cover 

 

Som nævnt ovenfor, dækker "Tilbagebetaling af selvrisiko" ikke de dele af bilen, som ikke er dækket af basispakken. Booker du derimod Super Cover fra Auto Europe, så er bl.a. dæk, glas, tag og undervogn af køretøjet også dækket. Disse elementer er også dækket på samme grundlag som selvrisikoen - du vil, i første omgang, skulle betale det lokale biludlejningsselskab for skader på disse dele, hvorefter du kan gøre krav om tilbagebetaling fra Auto Europe, som længe du giver os alle de nødvendige dokumenter. En detaljeret beskrivelse af proceduren for denne service findes i vores lejebetingelser. Kontroller altid, hvilke dokumenter der kræves til refusion.

 

Nogle tilbud har allerede Tilbagebetaling af selvrisikoen med Super Cover inkluderet.

Tilbagebetaling med Super Cover

 

Ingen selvrisiko 

 

Med kasko (CDW - Collision Damage Waiver) og tyveri (TP - Theft Protection) forsikring, kan du køre rundt i Europa uden at skulle være bange. De fleste forsikringer har en selvrisiko i lejekontrakten. I tilfælde af en ulykke opkræves chaufføren et beløb for at dække en del af de skønnede omkostninger ved ulykken. Dette beløb er lig med din selvrisko/depositum. Beløbet kan være mellem flere hundrede og flere tusinde euro

 

Ingen selvrisiko udbydes af det lokale biludlejningsselskab, men kan bestilles med din billeje på Auto Europe's hjemmeside. Ingen selvrisiko fjerner selvrisikoen. Med andre ord, har altså ikke noget selvrisiko. Så hvis skaden er dækket af forsikringspakken, vil du ikke være påkrævet nogen betaling. Men hvis skaden ikke er dækket af forsikringspakken (normale undtagelser er glas, hjul, dæk, undervogn og tag), så bliver du nødt til at betale for skaderne.

 

Der er tilbud som allerede inkluderer Ingen selvrisiko.

Ingen Selvrisiko

 

Ingen selvrisiko med Super Cover 

 

Kollisionsbeskyttelse dækker de fleste dele af køretøjet, hvis du har en ulykke, men sidespejle, undervogn, tag, hjul, forrude, vinduer og interiør er ikke altid dækket afhængigt af udlejer. Det er tilrådeligt at læse vilkårene for din individuelle leje, så du vil ikke opleve nogen ubehagelige overraskelser i en ulykke.

 

Auto Europe tilbyder også Super Cover for at "toppe" din dækning, når du bestiller et tilbud med Ingen selvrisiko. Det betyder, at glas, hjul, dæk, undervogn og køretøjets tag, som ikke er dækket med Ingen selvrisiko, dækkes med Super Cover fra Auto Europe. Som med Tilbagebetaling af selvrisiko med Super Cover, de yderligere dele af køretøjet er dækket som en refundering fra Auto Europe - kunden skal derfor først betale for eventuelle skader til det lokale biludlejningsselskab, men kan derefter kræve tilbagebetaling af dette beløb fra Auto Europe efter lejens afslutning, når de nødvendige dokumenter er fremskaffet.

 

På billedet nedenfor kan du se hvordan Ingen selvrisiko tilbud også kan opgraderes til Ingen selvrisiko med Super Cover.

 

Ingen selvrisiko Matrix

 

Vi tilbyder også tilbud som allerede inkluderer Ingen selvrisiko med Super Cover.

 

Ingen selvrisiko med Super Cover

 

 

Ofte stillede spørgsmål 

 
Hvorfor er det at foretrække at købe Auto Europe?s selvrisiko beskyttelse, i stedet for at betale for en yderligere forsikring ved det lokale biludlejningsfirma?
Der er to grunde. For det første kan du allerede bestille og betale for vores produkter online i god tid, så du ikke længere behøver at bekymre dig om det lokale biludlejningsfirma tilbyder ekstra forsikring, eller kræver yderligere betalinger, når dy afhenter bilen. For det andet, selv om det lokale udlejningsfirma tilbyder ekstra forsikring, er de produkter, der tilbydes af Auto Europe i de fleste tilfælde betydeligt billigere end de forsikringer der tilbydes lokalt.

 

Hvis jeg har købt et af produkterne med Auto Europe, skal jeg så stadig blokere et depositum for lejebilen?
Ja. Produktet Tilbagebetaling af selvrisikoen fjerner ikke den påkrævede selvrisiko fra det lokale biludlejningsfirma, og du vil stadig blokere et sikkerhedsdepositum. Som med alle andre lejer, skal depositum blokeres på et internationalt kreditkort; Det er derfor bydende nødvendigt, at hovedføreren (under hvis navn reservationen er lavet) har et kreditkort med en passende kreditmaksimum i deres navn, og at dette kort præsenteres for biludlejningsfirmaet ved afhentning af bilen. De fleste biludlejningsfirmaer kræver også et depositum, selvom du har bestilt et tilbud med ?Ingen selvrisiko?. Tjek venligst vilkår, betingelser og lokale gebyrer på søgemaskinen for denne information, før du færdiggør din reservation.

 

Repræsentanten for det lokale biludlejningsfirma fortæller mig, at jeg stadig skal tilkøbe deres ekstra forsikring, selvom jeg allerede har købt et produkt der beskytter selvrisikoen fra Auto Europe. Er jeg nødsaget til at købe deres forsikring?
Det er vigtigt at forstå, at de ansatte i det lokale biludlejningsselskab er engageret i salg, og derfor naturligvis vil forsøge at sælge virksomhedens produkter til kunden. Om der er købt yderligere forsikring afhænger af kunden, og bortset fra nogle få undtagelser, er det frivilligt om man vil tilkøbe yderligere forsikringer lokalt. Hvis meningen med den lokalt tilbudte forsikring er at fjerne selvrisikoen, er det sandsynligvis ikke nødvendigt ud over det købte produkt fra Auto Europe.

 

Biludlejningsfirmaet kan også tilbyde forsikring, der dækker de dele af bilen, der ikke er dækket af basispakken inkluderet i vores priser, såsom dæk, glas og bilens undervogn. I dette tilfælde er det op til kunden at beslutte, om han eller hun ønsker at købe denne ekstra forsikring. Du bør dog huske på, at hvis du har købt et tilbud med Super Cover, er disse elementer allerede dækket i form af refundering fra Auto Europe.

 

Hvad skal jeg gøre for at gøre krav på at få selvrisikoen refunderet af Auto Europe?
Du kan finde en detaljeret forklaring på, hvad du skal gøre i vilkårene, betingelserne og lokale gebyrer i vores søgemaskine. Vær opmærksom på, at det er meget vigtigt at man kontakter politiet, og får en rapport om hændelsen, også selvom hændelsen ikke involverer andre parter.

 

Jeg ønsker at tilføje et af produkterne til min reservation, men jeg kan ikke se muligheden på jeres hjemmeside. Hvad skal jeg gøre?
Produkterne er ikke tilgængelige for alle biler eller på alle afhentningssteder. Når de er tilgængelige, har du mulighed for at tilføje dem til din booking inden betaling.

Vælg dit bopælsland
close