Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Ny matrix visningsfunktion

Som en del af vores løbende engagement til, at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, har vi givet visningen af bestillingsside en makeover! Den moderniserede resultatsliste er nu i en overskuelig matrix, som gitter format. En kort-funktion er også blevet tilføjet for, at gøre det lettere og mere overskueligt, at se hvor i centrum man kan afhente lejebilen. Læs mere om de nye funktioner nedenfor og prøv dem selv den nye resultatvisning på hjemmesiden!

 

Matrix-visning

Hvis du for nylig har lavet en søgning på vores søgemaskine, har du måske bemærket, at søgeresultaterne vises anderledes. Det nye layout viser resultaterne i en matrix, som tager forhold til bilkategori og leverandør, hvilket gør det lettere, at sammenligne priser mellem de forskellige leverandører og bilkategorier.


Biludlejning matrix visning

 Søgeresultater vises nu i en matrix, som et gitter.

 

De forskellige bilkategorier vises lodret i venstre side, så du kan få et hurtigt overblik over prisforskellen og finde den billigste bil i hver kategori, hvilket gør, at man nemmere kan sammenligne priserne. Du kan også meget hurtigt finde den billigste bil i den kategori du er på udkig efter uden, at skulle bruge et filter til at finde biler i en bestemt kategori. De grønne tal viser dermed den billigste pris, for hver bilkategori. Når du holder musen over kategorierne til venstre, vil en lille beskrivelse boks vises. I boksen kan du finde en kort forklaring af bilklassen, samt en oversigt over, hvor mange passagerer og hvor meget bagage der kan være i en bil i denne kategori.

 

Biludlejning matrix visning
Placér musen over en bilkategori og du vil få mere information omkring bilkategorien.

I toppen af gitteret er der vandret listet de forskellige leverandører, som tilbyder udlejningsbiler på denne destination. Denne funktion løser vores kunders ønske om lettere, at kunne være i stand til at vælge imellem de forskellige leverandører. Sammenligning af priser på tværs af forskellige leverandører og bilkategorier kan nu gøres effektivt, ved blot at kigge på "alle resultater", der vises til venstre i matrixen. Bemærk, at på nogle destinationer med flere forskellige leverandører, skal man klikke på pilen til højre i gitteret for, at få vist de leverandører, der er i den dyrere ende af prisskalaen. 

 

Information omkring lejebilen
Ved at klikke på et tilbud vil man kunne se yderligere information om netop denne biludlejning.

Når du klikker på et af tilbudene i matrixen, vil du se en liste over alle de forskellige biludlejningspakker, der udbydes af denne leverandør. Denne liste ligner vores tidligere skærmbillede, som viser søgeresultaterne. Siden giver nærmere oplysninger, fx hvorvidt selvrisiko refunderes eller om tilbuddet er uden selvrisiko. Du kan også tilføje ekstra udstyr (som skal betales lokalt) på denne liste. Hvis du ønsker, at filtrere dine søgeresultater på andre måder, såsom ift. brændstofpolitik, kan du gøre det ved at klikke på "Resultater" i øverste højre hjørne over matrixen. 

 

Kortvisning

Auto Europe kontorer Hvis du ønsker at hente din lejebil på et kontor i centrum, eller blot ønsker at se priserne på alle afhentningssteder ved en bestemt destination (herunder lufthavn og mulige steder i centrum og på jernbanestationer), skal du vælge "Se alle bykontorer" i "Vælg afhentningssted" i drop-down menuen. På denne måde vil der i matrixen blive vist priser for alle steder og du kan nemt sammenligne priser fra én leverandør på tværs af forskellige opsamlingssteder. Når du har valgt et tilbud fra en leverandør og leverandøren har flere afhentningssteder ved denne destination, du vil blive informeret om, hvor mange steder denne bil er til rådighed. Ved, at trykke på "Vis steder" på den orange knap vil der poppe et vindue op med en liste over de steder, hvor bilen kan afhentes og der vil samtidig stå prisforskellen, hvis der er nogen. En ny smart funktion er samtidig, at du kan se afhentningsstederne på et kort, ved at trykke på "Vælg fra kortet", på den måde for du et godt overblik over, hvilket afhentningssted der passer bedst ud fra dine behov.

 

Kortvisningsfunktionen er især nyttig, hvis du gerne vil afhente din bil i en storby med et væld af afhentningssteder og ønsker at vælge det sted der er tættest på, hvor du ønsker at starte din rejse. Funktionen giver dig også mulighed for nemt, at sammenligne priser mellem de forskellige afhentnignssteder. Er der steder med en højere pris end den oprindelige pris, vil der blive vist, hvor meget dyrere prisen er, såsom  + kr. 64,- hvis man henter bilen på kontoret i Malaga by, i stedet for i lufthavnen, som vist på billedet under.

 

Biludlejning kort-visning

 Det er nemt, at finde det perfekte afhentningskontor med kortvisningsfunktionen. 


For, at vælge et afhentningssted på kortet, skal du blot klikke på den grønne box, som markerer afhentningskontoret og trykke "Vælg station". Du kan også tilføje et anden afleveringssted i kortvisningen ved, at afkrydse boksen i venstre side af vinduet og vælge en anden markør på kortet. Men husk, at en sådan "envejs-bestilling", selv inden for samme by, kan resultere i yderligere gebyrer, der skal betales lokalt.

Vi håber, at du finder disse forbedringer nyttige i dine fremtidige bestillinger!

Vælg dit bopælsland
close