Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER SAN FRANCISCO
Service > Kundeanmeldelse > USA > San Francisco

San Francisco, USA: 14 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af San Francisco:
customer review star rating
12
2
0
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 14

  • Anmeldt af: ANDREAS HANEFELD - October 17, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Som vanligt nemt og enkelt :-)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Venlig og god betjening ved afhentning af den lejede bil. Da vi senere havde brug for assistance ifb. indbrud i bilen (rudeknusning) og tyveri af bagage var der en ikke passende reaktionstid - vi spildte godt en halv feriedag på at vente på en erstatningsbil. - Det kan gøres bedre.
  • Anmeldt af: GOKHAN - August 6, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt at bruge og aftalen blev overholdt fra AutoEuropas side.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Vi fik vores bil en time efter aftalt tid. Det var okay, da vi selv var forsinkede og den ENE medarbejder var ret presset. Da vi kom til skranken klarede han det hurtigt. Vi afleverede bilen ved Treasure Island i Las Vegas, som er ekstremt svært at finde. Især hvis man, som jeg, ikke gider at spørge særlig mange andre. Det er Dollar. Så rimeligt til prisen.
  • Anmeldt af: NATASHA MARIA - January 10, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bliv ved med at have gennemskuelige priser ig den nødvendige forsikring all inklusive i prisen. Det ville være endnu bedre hvis lokale skatter og afgifter også kunne indgå i den initielle auto europe pris, for endnu større gennemskuelighed
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • Denne gang forsøgte udlejnings selskabet kun at sælge mig roadservice. De forrige gange har de forsøgt at sælge alt fra opgradering til bedre bil eller gps (som er fuldstændig acceptable tilvalg) til forsikring som 'også dækker hvis modkøreren og den skyldige i et bil uheld ikke selv har en forsiking. Dem i laver udlejningsservice for, kan nogen gange være lige kreative nok. Ikke Alamo i dette tilfælde
  • Anmeldt af: HENNING DAMSBO - May 25, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Biludlejningsfirmaet Dollar Rent a car var ikke blevet informeret om, at jeg havde betalt for den GPS, som jeg lejet hos dem. Men de undersøgte sagen, medens vi var under rundrejse, og der blev ikke opkrævet yderligere betaling for leje af GPS. Det var den eneste ting, der var at bemærke. Ellers var det en god oplevelse at leje bil hos Dollar.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: BORIS REINHOLTH - April 21, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bortset fra at online booking ikke virkede var alt godt og call center var gode til at hjælpe. Thumbs Up
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Super nemt og billigt
  • Anmeldt af: NATASHA - February 21, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Dejligt at forsikring er inklusiv. Træls at det lokale bilfirma stadig forsøger at sælge en forsikring (i tilfælde af at den skade skyldige ikke er forsikret). . Jeg har allerede anbefalet jer to gange i dem sidste måned til venner.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Very nice car. Not sure why I did not get a selection of cars to choose from as I normally do in US- but much better than last summer in Munich when the local company did not have cars to choose from and the 'audi A4 or similar' car was not available at all. The only thing that could have been better for this hire, was that I had to pay 45 dollars per week to be able to cross Golden Gate bridge. I believe when renting from San Fransisco, there are a high chance of ' Golden Gate' or other toll roads, so the option and offer should become available when booking the car.
  • Anmeldt af: ERIK - October 19, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Er meget tilfreds med at leje bil hos jer og prisen blev tilpasset til den billiger pris som jeg fandt ved en konkurent til jer kan varmt anbefale jer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Fra vi startede i køen til vi var fremme ved skranken gik der to timer. Under betjeningen ville de give os en tank gratis benzin men senere blev vi klare over de ville trække 100 dollar for denne på vore kreditkort og vi takkede nej. Samtidig prøvede de at sælge om tiltlægsforsikringer og vejhjælp og når vi sagde det havde vi gennem jer blev de sure begyndte at snakke engelsk/spansk for at være svære at forstå. Det skal siges min datter snakker flydende engelsk efter et års ophold i USA Vi kunne mens vi stod i køen forstå mange var utilfreds med ventetiden og den bil de fik udleveret. Den vi fik udleveret så ikke ud som den var gjort ren men orkede ikke at gå tilbage til en kø igen for at klage. Jeg vil aldrig leje en bil ved Dollar igen.
  • Anmeldt af: HENRIETTE - August 4, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super god booking og efterfølgende service, da vi ville lave vores reservation lidt om. Virker som om I har styr på tingene og at I altid agerer meget professionelt. Så længe i kan opretholde den standard, vil vi ikke bruge andre biludlejningsagenter.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Synes man burde holde alle kasser åbent på en dag i højsæsonen, for at forhindre en times ventetid. Men ellers meget fin betjening
  • Anmeldt af: LASSE - May 31, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Generelt en fin oplevelse. Måske der kunne være et bedre overblik over hvordan man er dækket forsikringsmessigt. Når man henter bilen vil udlejeren gerne sælge flere forsikringer, og man kan jo blive usikker om man er godt nok dækket hjemme fra. fin bil og alt kørte som det skulle.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • køen var lidt langt til udlevering af bilen ellers alt ok.
  • Anmeldt af: THORKIL - May 20, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg har brugt Auto Europe mange gange, og det har fungeret godt hver gang.
  • Anmeldt af: OLE - April 29, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Let at bestille via internet - hurtigt svar og gode priser
  • Anmeldt af: CHRISTIAN - July 31, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Da jeg prøvede at bestille online fik jeg en fejlmeddelelse om, at jeg skulle ringe ind istedet. Det gjorde jeg og fik fin betjening, men for mig havde det været nemmere, hvis jeg bare kunne have gjort det online
  • Anmeldt af: POUL ANDREAS HANEFELD - May 4, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • En meget fair pris :-)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • God og hjælpsom betjening.
  • Anmeldt af: VAGN - March 27, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt foregik uden problemer. Intet at beklage sig over.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Alt foregik uden problemer. Intet at beklage sig over.
Vælg dit bopælsland
close