Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER ORLANDO
Service > Kundeanmeldelse > USA > Orlando

Orlando, USA: 11 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Orlando:
customer review star rating
6
2
2
1
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 11

  • Anmeldt af: NICOLAI - December 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt, hurtigt og den rigtige pris.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Aflevering og afhentning var lidt langsommelig. Ved aflevering i Miami International var der ingen bagagevogne og massevis af kunder. Det betød 2km transport med kufferter uden bagagevogn.
  • Anmeldt af: THOMAS - September 28, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • yderst tilfreds Billig leje, god vejledning om bl a vejafgifter v skranken Let afhentning og aflevering Nærmest uforståelig godt Kan anbefales med baggrund i flere lejemål i forskellige lande
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Pålidelig aktør Været superprof de gange vi har lejet gennem Dollar Uforståeligt lave priser Ingen oversælgning Anbefales kraftigt
  • Anmeldt af: ANDRÉ - August 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Få mere klarhed omkring forsikringer. Gider ikke skal diskuterer med en sælger hvergang om jeg nu har nok forsikringer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Sælger prøver at sælge ekstra forsikringer der er værdiløse (dæk forsikring f.eks). Og stører bil .... Jeg har købt den størrelse bil jeg skal bruge.....
  • Anmeldt af: JENS-ERIK - February 16, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • For en gang skyld fik jeg hvad jeg bestilte uden ekstra forhandling /forsikring/tilkøb og andet i forbindelse med udlevering
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Kan ikke forstå at beløbet er trukket inden aflevering af bilen, hvilket gør mig lidt urolig. Dollar leverede en navigation ekstra ud over den fast monteret i bilen ?? Ellers god service når man lige lærer deres "system" at kende
  • Anmeldt af: BO - February 15, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • at man kan bruge voatcher hos samme leverendør ved ændring i ens rejseplan f.eks skift fra en by til en anden by- i samme land
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: LARS - January 8, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det administrative system fungerer. Er der styr på sammenhængen mellem købt og leveret biltype?
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Jeg havde købt en Jeep Grand Cherokee og det blev oversat til Chevrolet Captiva?? Jeg synes der generelt er for stor forskel imellem min forventning og leveret biltype.
  • Anmeldt af: JOEL ROBERT - October 24, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hej, normalt har vi været meget tilfredse, men denne gang, måtte vi i Orlando købe en ekstra forsikring, fordi de sagde til os, at vi kun var dækket, hvis vi kørte ind i nogle andre. Hvis bilen brød sammen, motorstop, punktering etc. skulle vi selv betale, også transporten til værkstedet og tilbage til selskabet. Det kostede os 1200,- og det ville vi meget gerne have vidst inden vi bestilte bilen, vi fik at vide, at vi var fuldt dækket gennem jer, hvilket så ikke var rigtigt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Fin service
  • Anmeldt af: NIELS - June 22, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerede perfekt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Alt forløb perfekt.
  • Anmeldt af: LISBETH - February 20, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hvis man vil kontakte auto europe fra Danmark til deres danske kontakt nummer, skal dette gøres fra en fastnet telefon, da dette ikke kan gøres fra mobilen. Ellers god service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: KURT HOLM - February 19, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hej . Alt forløb som det skulle,dog synes jeg at på bekræftigelsen fra jer, burde være på både Dansk og Engelsk da Budget ikke kune se at den var incl 1 tank bensin i prisen m.m.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Da vi afleverede bilen kunne de stadig væk ikke se at den var lejet incl 1 tank bensin,ellers forløb alt tilfredsstillende.
  • Anmeldt af: FRANK - February 18, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt var super, og til den billigste pris
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
Vælg dit bopælsland
close