Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER NEW YORK
Service > Kundeanmeldelse > USA > New York

New York, USA: 9 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af New York:
customer review star rating
6
2
1
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 9

  • Anmeldt af: MICHAEL - March 1, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Auto Europe yder en rigtig god og professionel ydelse som giver mig en tryg fornemmelse! De har i et konkret tilfælde hvor jeg lejede bil i Brasilien løst alt ifm at bilen blev påkørt mens den holdt parkeret. Super oplevelse!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Lang kø ifm udlevering ..... og udlevering virker langsommelig og omstændig ift at de har alle oplysninger fra bestillingen. Derudover oplevede jeg at blive faktureret for ekstra forsikring og et fee for aflevering i lufthavnen - begge dele forudsatte jeg inkluderet i det jeg betalte for ifm bestilling af bilen
  • Anmeldt af: MARTIN - February 14, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det ville være ekstra god service hvis i tydeligt oplyste returneringsadressen til biludlejningsfirmaet hvor bilen skal returneres.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Anmeldt af: SVEND TORBEN - July 24, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Overskuelig og meget nemt at bestille via hjemmesiden.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Proffessionelt og meget neutralt personale i receptionen. Man får svar på det man spørger om. Bestilt bil - JEEP - ikke til stede. Blev derfor "opgraderet" til større - Chevrolet Tahoe - og benzinøkonomisk meget dyrere bil. Kunne selvfølgelig bare have sagt nej, men skulle hurtigt videre. Dårlig information/instruktion fra personen, som udleverede bilen.
  • Anmeldt af: CLAUS BJØRN - July 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fin service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - EUROPCAR
  • Meget utilfreds, fik ikke den bil jeg havde bestilt (fik en langt mindre) og der var intet ønske om dialog/service. Jeg er ved at formulere en generel klage.
  • Anmeldt af: RONNY MUNK - July 11, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • glad og tilfreds kunde kommer snart til at bruge jer igen
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • perfekt og ingen ekstra omkostninger
  • Anmeldt af: MARTIN - August 26, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fungerer rigtig godt, men pas på med useriøse udlejere. Har ramt ind i nogle tvivlsomme via jer. Her tænker jeg specielt på dem, der snyder og tager størstedelen af store deposita uden grund.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Fungerer og er billigt, men beskidt bil med manglende service (manglede olie, sprinklervæske mv.)
  • Anmeldt af: THOMAS STOKHOLM - August 14, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det ville være godt, hvis i kan inkludere evt. ekstra beløb i den samlede pris. Jeg oplevede, at skulle betale 750$ oveni det beløb som i opgav, ved bookningen. Jeg ved godt, at det var proklameret, men det ville være rart at kunne se den samelede pris, når man booker.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Bilen var fin, og servicen god. De havde dog ikke lige den bil vi havde bestilt ved hånden. Så det tog to timer ekstra og en mindre ekstra dagsleje for en upgrade. Det synes jeg er lidt ærgerligt. Derfra var der ingen problemer.
  • Anmeldt af: TEDDI - October 21, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Kan kun abefaler
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Udover ventetiden ved udlevering af bilen var vi godt tilfreds med billejen.
  • Anmeldt af: SØREN - August 23, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • For 2 år siden havde vi en dejlig oplevelse at leje bil hos jer . Vi fik en skøn Ford Escape ( På tur i det vestlige USA ) I år skulle vi så køre rundt i den Østlige del og vi bestilte den samme bil da vi havde gode erfaringer med den, Pladsmæssig og komfort Chok da vi kom og skulle hente vores bil kom der en lille Jeep og jeg mener lille Jeep. Jeg kunne ikke engang være på forsædet med mine ben ( 178 cm ) Der var ikke plads til vores bagage. Vi havde betalt næsten 10000 kr dobbelt op fra sidst Det var ikke billigt. Vi bevaret roen og gik ind og sagde at der må være sket en misforståelse troede vi men det var der ikke . Det var den bil vi havde lejet. Vi måtte opgradere til en større. Betale over 400 dollars på stedet . SURT Mange penge.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Damen var sur der stod ved skranken. Ingen god følelse af service. De gange vi har lejet biler hos Dem har instrumentbrættet vist . Olie skift og man skal bruge tid på at finde udlejningsfirmaet og få skiftet bil. Det gider man ikke bruge tid på i sin ferie. Jeg er en meget glad person og der skal meget til for jeg "brokker" mig, men det er mange penge man betaler så jeg synes at tingende skal være i orden.
Vælg dit bopælsland
close