Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER MIAMI

Miami, USA: 18 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Miami:
customer review star rating
15
2
1
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 18

  • Anmeldt af: PHILIP - October 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt at bruge
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • En times ventetid i kø bare for at få udleveret bilen. Ellers var alt fint
  • Anmeldt af: ARLY - October 22, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget fin service kom ikke afsted på grund af orkan om booking over tlf.hurtig og god
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Anmeldt af: PER - January 4, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super god service da jeg havde personlig kontakt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • De prøver desværre på, at få dig til at betale unødvendige forsikringer som de fleste har igennem ens egen forsikring.
  • Anmeldt af: KARSTEN - August 21, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ville nok vaere en ide i fremtiden at have alt med i prisen, saa som vejhjaelp etc.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Bien var ikke ordenligt rengjort, der var ikke plads til de tasker som lovet da vi ikke fik en bil model som den best.
  • Anmeldt af: GERT M. G - July 11, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Lejede bil på jeres hjemmeside i Miami og ikke fra Danmark.Lidt ærgeligt at der ikke var en dansk medarbejde til at besvare mails - dette gjorde at jeg skulle sende de samme spørgsmål igen på engelsk - spørgsmålene omhandlede ændring af afhentningssted og afleveringssted, da jeg ikke kunne vælge/fik mulighed via min netbooking. Svaret fra Jer var at allle ændringer skulle aftales med Dollar. Forslag: skriv på jeres hjemmeside at SUV biler via Dollar kun kan afhentes i Miami International Airport og ikke på bykontorer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Sendte flere mails med forespørgsel om at ændre afhentningssted/afleveringssted, men fik aldrig noget svar. Måtte derfor tage ned på et af Dollar`s bykontorer, hvor jeg blev henvist til Miami International Airport, da den type bil - SUV - kun kunne udleveres i lufthavnen. Fik på kontoret i lufthavnen mulighed for at aflevere i anden lufthavn som også var vort ønske.
  • Anmeldt af: HENRIK BEHRENS - June 5, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem at bestille på...
  • Anmeldt af: KURT ALLAN - March 23, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ingen problemer, vil bruge jer igen næste gang jeg tar ud at rejse.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Der var ingen problemer med at få udleveret bilen som var bestilt og betalt hjemme fra, god betjening, vil bruge Dollar Rent A Car igen næste gang jeg kommer til Florida
  • Anmeldt af: RONNY MUNK - March 9, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God service hurtigt svar tilbage og rettelse i lejeforhold..
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • de er skrappe til at prakke dig noget ekstra på Benzin, vejafgifter, udvidet forsikring osv. men og hold dig til den lejekontrakt du har fra autoeurope. ellers er Dollar et ganske udmærket selskab
  • Anmeldt af: IVAN - February 11, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bruger altid Auto Europe!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Kunne vælge imellem 5 identiske biler. Valgte den ønskede farve og pakkede bilen og kørte til udkørslen til registrering. Fik derefter besked på, at der var registreret en fejl på bilen og at den derfor ikke kunne udlejes. Vi måtte køre tilbage, tømme bilen og derefter i gang med at pakke en ny. Ikke ligefrem optimalt, efter at have rejst i 17 timer. Men safety first selvfølgelig og resten af lejeforløbet forløb perfekt.
  • Anmeldt af: KNUD OVE LUND - January 19, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi er til freds med Auto Europe, men ikke med Dollar, som forvirrede os så meget, at vi kom til at betale for en hel de ekstra - UDEN at vi ville have det!!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Se kommentar til Auto Europe
  • Anmeldt af: JAN - November 30, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alle de gange vi har brugt jer, har udlejningsfirmaet altid tilbudt yderligere forsikringer, da de mener dem i jeres tilbud er nok. Det kan være en smule frustrerende ikke at være sikker på at være forsikreret nok. Bortset fradet, fungere det fint.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Se ovenfor
  • Anmeldt af: HENRIK EJLEBAEK - November 16, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Der bør gøres opmærksom på at det koster ekstra med sun plate til benyttelse på betalingsveje
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: BO - October 3, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har kun god erfaring med Auto Europe, og vil altid tjekke prisen her før jeg tjekker andre steder.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • To gange ud af to har de ikke haft den bil vi har bestilt, og har ventet flere timer i lufthavne for at få en anden bil. Slet ikke godt nok. Er meget skuffet over deres måde at behandle folk på.
  • Anmeldt af: BRIAN - August 2, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • nem afhentning og laflevering af bil
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • nem afhentning og aflevering af bil
  • Anmeldt af: LOUISE - March 14, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har efterhånden brugt Auto Europe en del gange og det fungerer altid perfekt.
  • Anmeldt af: SIMON - March 1, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fin hjemmeside dog har jeg bestilt 2 biler og så gerne det var samme selvskab så jeg ikke skulle 2 forskellige steder men det gik nu smertefrit alligevel
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Vi fik bilen som vi havde valgt og kunne bare vælge i flere farver, men at afhente samt aflevere men det tog næsten 2 timer i købda vi skulle afhente
  • Anmeldt af: HELLE - January 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Synes at det fungerer yderst tilfredsstillende, og har umiddelbart ikke forslag til forbedringer...
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • super god service, så er meget tilfreds.. Var lidt spændt på om det nu også fungerede når vi kom derover, men det må vi sige at det gjorde..
  • Anmeldt af: KELL - February 23, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi havde oprindeligt booket en bil i december, som vi desværre måtte afbestille pga sygdom, og vi fik det fulde beløb refunderet uden problemer. Derfor valgte vi selvfølgelig også at booke hos Auto Europe igen, da vi havde mulighed for at rejse, og har kun oplevet supergod service og information hele vejen igennem, og vil helt sikkert bruge Auto Europe igen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Fantastisk service på kontoret i Miami, og også da vi havde brug for roadservice pga et punkteret dæk og dermed skift af bil. Vi fik rigtig god vejledning og rigtig god service.
Vælg dit bopælsland
close