Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER LOS ANGELES
Service > Kundeanmeldelse > USA > Los Angeles

Los Angeles, USA: 15 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Los Angeles:
customer review star rating
9
5
0
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 15

  • Anmeldt af: DEAN - February 7, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem at overskue og rimelige priser.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Rimelige priser og gode biler. Dog skal man passe på ikke at blive fanget i alt det ekstra forsikring de prøver at sælge. Vi havde en fin bil, efter vi forhandlede os til en opgradering.
  • Anmeldt af: KNUD - September 13, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt har været perfekt fra jeres side.Håber i tager kontakt til Dollar så andre kunder ikke får samme oplevelse.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Lang ventetid på først papirarbejdet og senere udlevering af billen. de prøver at sælge alle mulige ekstra forsikringer for ialt 200 dollar bliver sure og modbydelige når man afviser dem.Det er under alt kritik den måde de behandler deres kunder på.Det er første gang vi er blevet behandlet på den måde hos Dollar som vi ellers har brugt mange gange før med venlig hilsen Knud Søndersted
  • Anmeldt af: HENRIK - August 30, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det har været en nem proces med booking af bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Da vi ankom til Dollar ved LAX Cal, skulle vi stå i kø i en time for at blive betjent. Personalet ved skranken var langsomme og brugte for meget energi på at lave fis og ballade internt. Nogle kunder bagerst i køen prokkede sig over ventetiden og blev herefter hævet op foran køen, hvortil vi andre pænt ventende kunder forlængede vores ophold i køen. Ikke umiddelbart det man har brug for efter 11timers flyvning plus diverse ventetider i tog og lufthavn. Efter skranken blev vi ledt ud til en kø, hvor vi skulle vente på vores Ford Mustang Convertible eller lign. Det blev til en ventetid på lidt over halvanden time, før der kom en bil til os. Vi er IKKE tilfredse med vores behandling eller den service vi fik til at starte med.
  • Anmeldt af: FOROZAN - July 9, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det var en af min bedste oplevelse i rejsen I skal reklamere mere på netet
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Bedste og hurtigste service både ved afhentning på lufthavnen og ved receptionen. Man bliver ikke snydet af nogen art af firmeat. Jeg kan varm anbefalde DOLLAR til alle.
  • Anmeldt af: CAMILLA LOUISE - December 1, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem og overskueligt.
  • Anmeldt af: HENRIK MAXIMILIAN - July 17, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Let og enkelt at bruge.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Lang ventetid for at få udleveret sin bil.
  • Anmeldt af: MARTIN HJELM - June 2, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Opdel evt. i selskaber der kan garantere den model man ønsker, og dem der er "eller lign."
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Anmeldt af: HANNE - April 25, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har de 3 gange jeg har lejet bil i USA brugt auto Europe ...en gang med problemer ...som auto Europe tog sig af med det samme jeg henvendt mig ..så er meget tilfreds...
  • Anmeldt af: SOEREN - October 27, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Er ikke helt tilfreds med jeres kundeservice! Ringede til jer, da vi ville være ca en time senere på den end forventet , fik besked på at ringe til Dollar i USA, idet bilen skulle afhentes næste dag dette gjorde jeg to gange, begge gange røg forbindelsen, så opgav og ringede igen til jer, denne gang var det en anden som jeg fik i røret, og hun undrede sig over at jeg havde fået besked på at ringe til USA, når bilen var booket hos jer, og at en times forsinkelse slet ikke var et problem. Så jeg kunne havde sparet mig en dyr tlf regning , og en del frustation, hvis jeres personale havde bedre styr på tingene.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Bilen burde/bør være ren når man får den udleveret. Ret klamt at køre tre uger rundt i en bil som er møg beskidt indvendig !!
  • Anmeldt af: HANNE INGE - October 25, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ja jeg vil gerne anbefale Auto Europe til andre. Da det jo er billigere og man lejer ved samme udlejningsfirmaer, kan der jo ikke være andet end det med sprog ind imellem, når man henvendersig...
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Vi håber det var et uheld, for vi ventede 2 timer i lange køer for at få en bil da vi kom. 3 personer til at ekspedere så mange mennesker. Det var jo et stort kontor med plads til mange flere antal personale. Så kunne bilen ha været mere ren på sæderne. Lidt ulækkert. Men vi brugte kun forsæder. Ellers dejlig bil og vi har lejet bil ved dollar før der har været fin som ny.
  • Anmeldt af: ASKE - October 22, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Easy to use, lots of cars to choose from, very good prices that include most insurances
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • I have many good experiences with Thrifty, mainly in Costa Rica. However, in LA they were quick to try to lent me their oldest full-size car instead of the Dodge Charger I had been looking forward to. Luckily a guy at Thrifty's car park simply exchanged the old Ford with a new Kia. I did not get the option to match the gas content at delivery, but had to pre-pay a full tank though I didn't need that much... a good way to make money for Thrifty but annoying as a customer.
  • Anmeldt af: MICHAEL KOCH - August 6, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • gode priser - godt samarbejde med Dollar. Alt fungerede perfekt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • eneste negative er at man skal aflevere bilen med tom tank, som er næsten umuligt at beregne, men man skal betale for en fuld tank fra starten, som ikke engang var helt fuld!!
  • Anmeldt af: LARS ERIK SCHOLLERT - August 5, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • nemt og hurtigt
  • Anmeldt af: LARS ERIK SCHOLLERT - August 5, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super lejemål, fik næsten ny bil, hvis der er noget der kunne gøres bedre var det oplysninger om priser og indhold på forsikringerne/ tillægsforsikringerne.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Grundige og har god tid til alle kunder
  • Anmeldt af: NATASHA MARIA - December 28, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Dejligt med den vigtigste forsikring(CDW) er inklusiv, naar man booker via jer. Dette kunne i sagtens reklamere noget mere med
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Thank you for having a Mustang available in the C class- I had an excellent ride in and around LA in this, as well as the ride to San Diego. Great customer service and hassle free hand out of car!
Vælg dit bopælsland
close