Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER FORT LAUDERDALE
Service > Kundeanmeldelse > USA > Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, USA: 12 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Fort Lauderdale:
customer review star rating
8
3
0
1
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 12

  • Anmeldt af: ARNE - January 25, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg synes, at oplysningen i papirerne om, at Dollar har en desk i terminalen er lidt misvisende, idet man skal finde området med transitbussen og køres over til udlejningsterminalen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Forholdsvis hurtig papirarbejde ved udlevering af lejebilen. En lejebil som vi efter papirarbejdet, frit kunne vælge fra en meget stor vognpark. Dollar ville gerne have solgt en forsikring, som jeg mente vi allerede havde betalt for hos Autoeuropa. Aflevering af bilen foregik yderst effektivt.
  • Anmeldt af: MOGENS - February 23, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Er generalt med tilfreds med Auto Europa og bruge det så godt som hver gang, men mangler dog lidt feed back på vores henvendelse. Har fx lejet bil i Spanien og betalt overpris på benzin (mere end tanken kan indeholde). Er lidt træt af der bliver forsøgt at sælge ekstra forsikring på udlejningssted, når det er blevet gjort hjemmefra.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • OK udlejer, der er frit valg imellem alle biler i den kategori du har valgt hjemmefra. Vi har dog også her oplevet at de vil kræve ekstra forsikringer. Den senest havde vi lejet med 3 chauføre og fyldt tank og leveret tom, men for besked på at det er kun 1 chaufør og tanken skal fyldes. Det med tanken fik vi ordnet med Dollars på afleveringsstedet, så måske det ville være en god idé med at betingelserne også står på både dansk og engelsk, med de evt. ekstra ydelser med har booket hjemmefra
  • Anmeldt af: MICHAEL - February 1, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ingen problemer, bilen var klar til aftalt tid og returneringen gik uden problemer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Prøver naturligvis at sælge produkter..
  • Anmeldt af: MIKKEL LØCKE - October 22, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bedre beskrivelse af bil / bilklasse
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Meget lang ventetid og meget langsommelig udleveringsprocedure i lufthavnen, primært grundet forsøg på opslag af alle mulige forsikringer, GPS, Sunpass med mere
  • Anmeldt af: PER - October 11, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg har prøvet Auto Europa to gange og det har kun været godt. Der er et stort udvalg af biler i alle pris klasser og bestillingen har været i orden.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Deres service er helt i top men den skaber også lang vente tid.
  • Anmeldt af: OLE - October 7, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Kunne være rart at vide mere om de up-grade muligheder der var ved afhentning.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Savnede oplsyninger om hvor man skulle hente bilen. Da vi fandt ud af det var der til gengæld intet at klage over. Afleveringen var det letteste jeg endnu har prøvet.
  • Anmeldt af: ANDREAS - July 25, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Let og overskueligt at vælge udlejningsfirma når man bruger Auto Europe
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Vi skulle leje 2 (ens) biler og de skulle betales på et og samme kreditkort. alligevel ville de ved skranken kun behandle en bil ad gangen, 2 forskellige medarbejdere, der så måtte løbe fra plads til plads for at sikre at vi fik samme aftale. At få begge biler betalt på samme kreditkort lykkedes ikke. Der var kun en GPS så den ene bil måtte tage til takke med en mini tablet. Den havde ingen holder og kunne ikke oplades i bilen, Absolut ikke tilfredsstillende.
  • Anmeldt af: PETER - July 13, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Godt som altid
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: MIKKEL - May 15, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Virkede bare som det skulle!
  • Anmeldt af: JESPER - February 22, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Manglede i min voucheren tydelig Info om selvrisiko. Fik det tilføjet ved henvendelse til jer og modtog en ny voucheren.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Vidste at jeg var godt dækket, så jeg sagde nej til alverdens tilbud. Det er fint, at det også er nævnt i jeres vejledning.
  • Anmeldt af: BENNY - February 3, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det hele glider bare
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Dette var første gang ved Dollar, men god service og igen super nemt ved afhentning og aflevering.. Er ikke ked af det er ved Dollar vi skal leje igen til august.
  • Anmeldt af: CHRISTOPHER - December 15, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fandt bedre tilbud hos biludlejeren selv. Autoeurope ville ikke gøre noget, da de først svarede på mailen dagen efter at vi havde hentet bilen. Så meget for deres prisgaranti - amatøragtigt!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Kundeorientering er ikke noget de praktiserer. En oplevelse langt under hvad du oplever hos f.eks. AVIS eller HERTZ. Bilerne er absolut billigste modeller og virker slidt, selvom de ikke har kørt langt. Ellers ingen problemer.
Vælg dit bopælsland
close