Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER USA

USA: 137 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af USA:
customer review star rating
98
26
6
2
1

Side 1 ud af 7

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: JAN REGIN - March 1, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • Its difficult and takes time to get with Schuttle bus from terminal to the carrental.
  • Anmeldt af: CECILIE JUEL - February 20, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Easy to get an overview and understand the different insurances and such.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • Amazing service, great car and no young driver fee, which was great! Would definitely recommend to others!
  • Anmeldt af: NIELS KVIST - February 17, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • I bought an upgrade but the sales rep. "forgot" to mention the taxes and other expendatures which wasn't included. So instead of in upgrade price of $9x25,99 = $233,91 I was charged $298,99 - not very satisfying..... We got a better car than promised though so that evened it out a bit.
  • Anmeldt af: JÏ¿½RN - February 13, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Bilen jeg lejede havde mange små ridser. Kunne ikke se dem alle da bilen bliver udleveret I en lidt mørkt garageanlæg. Meget hurtigt og venlig aflevering.
  • Anmeldt af: J?RN - February 9, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Ok, dog var den medfølgende GPS en joke. Kunne ikke finde adresserne, ¨så vi smed den i bagagerummet, så penge smidt ud til ingen nytte.. Vil anbefale at man bruger App i mobiltlf..
  • Anmeldt af: CLAUS - February 5, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og problemfrit. God service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Nemt og problemfrit. God service.
  • Anmeldt af: CLAUDINE - January 10, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • I was nervous when I didn't recieve the confirmation automatically the night before. However fortunately my quiery was handled immediately upon opening of your offices without having to call. I was relieved and happy for the effiecient service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - EUROPCAR
  • Excellent service. The best was that it was so cold and they turned the car on in advance so the interior was warm when I hoped in to drive off.
  • Anmeldt af: JOHN - December 31, 2017
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Anmeldt af: NIELS - December 7, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • 12. gang jeg lejer gennem Auto Europe. Effektivt og helt ok. ... men mangler der ikke en rabat-ordning for loyale kunder. Niels F.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - EUROPCAR
  • Super, super & super. Next time Europcar. Niels F.
  • Anmeldt af: BO - November 13, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • enkelt og godt sted at leje biler til rimelige penge.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • Alamo er helt sikkert det sted jeg kommer til at leje biler hos i fremtiden de har en super service til en rimelig pris og det foregår let og enkelt og det er de rigtige biler som man har valgt. forsæt jeres gode arbejde.
  • Anmeldt af: ULLA - October 22, 2017
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Super lækker bil og alles service var nærværende og personligt. Havde den bedste oplevelse. Kan kun anbefales.
  • Anmeldt af: FINN - October 21, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • let og problemfrit, har ikke haft problemer med Auto Europe og er meget godt tilfreds.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • De er super gode og bilerne er i topform, vi opgraderede til en Cadillac :) hvilket vi ikke har fortrudt, Alamo Gold er det bedste udlejnings firma vi har benyttet, meget flinke og hjælpsomme, jeg vil benytte dette firma næste gang jeg skal leje en bil i USA, (og det skal jeg) :)
  • Anmeldt af: DEAN - February 7, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem at overskue og rimelige priser.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Rimelige priser og gode biler. Dog skal man passe på ikke at blive fanget i alt det ekstra forsikring de prøver at sælge. Vi havde en fin bil, efter vi forhandlede os til en opgradering.
  • Anmeldt af: NICOLAI - December 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt, hurtigt og den rigtige pris.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Aflevering og afhentning var lidt langsommelig. Ved aflevering i Miami International var der ingen bagagevogne og massevis af kunder. Det betød 2km transport med kufferter uden bagagevogn.
  • Anmeldt af: ERIK BRANDT - November 13, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det fungerede perfekt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Også her var der rigtig god kundeservice Jeg fik bl. a flyttet afhentnings- og afleveringstidspunkt uden problemer og ekstraomkostninger.
  • Anmeldt af: PHILIP - October 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt at bruge
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • En times ventetid i kø bare for at få udleveret bilen. Ellers var alt fint
  • Anmeldt af: ARLY - October 22, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget fin service kom ikke afsted på grund af orkan om booking over tlf.hurtig og god
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Anmeldt af: HENRIK - October 19, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Som altid når jeg benytter Auto Europe - alt fungerede perfekt - tak!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Rigtigt godt og til fornuftige priser. Glimrende bil der lige havde rundet 20000 miles
  • Anmeldt af: ANDREAS HANEFELD - October 17, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Som vanligt nemt og enkelt :-)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Venlig og god betjening ved afhentning af den lejede bil. Da vi senere havde brug for assistance ifb. indbrud i bilen (rudeknusning) og tyveri af bagage var der en ikke passende reaktionstid - vi spildte godt en halv feriedag på at vente på en erstatningsbil. - Det kan gøres bedre.
  • Anmeldt af: KENNET - September 29, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nice experience
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Nice location ok service and selection
Vælg dit bopælsland
close