Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER USA

USA: 125 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af USA:
customer review star rating
89
25
6
2
1

Side 1 ud af 7

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: DEAN - February 7, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem at overskue og rimelige priser.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Rimelige priser og gode biler. Dog skal man passe på ikke at blive fanget i alt det ekstra forsikring de prøver at sælge. Vi havde en fin bil, efter vi forhandlede os til en opgradering.
  • Anmeldt af: NICOLAI - December 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt, hurtigt og den rigtige pris.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Aflevering og afhentning var lidt langsommelig. Ved aflevering i Miami International var der ingen bagagevogne og massevis af kunder. Det betød 2km transport med kufferter uden bagagevogn.
  • Anmeldt af: ERIK BRANDT - November 13, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det fungerede perfekt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Også her var der rigtig god kundeservice Jeg fik bl. a flyttet afhentnings- og afleveringstidspunkt uden problemer og ekstraomkostninger.
  • Anmeldt af: PHILIP - October 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt at bruge
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • En times ventetid i kø bare for at få udleveret bilen. Ellers var alt fint
  • Anmeldt af: ARLY - October 22, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget fin service kom ikke afsted på grund af orkan om booking over tlf.hurtig og god
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Anmeldt af: HENRIK - October 19, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Som altid når jeg benytter Auto Europe - alt fungerede perfekt - tak!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Rigtigt godt og til fornuftige priser. Glimrende bil der lige havde rundet 20000 miles
  • Anmeldt af: ANDREAS HANEFELD - October 17, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Som vanligt nemt og enkelt :-)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Venlig og god betjening ved afhentning af den lejede bil. Da vi senere havde brug for assistance ifb. indbrud i bilen (rudeknusning) og tyveri af bagage var der en ikke passende reaktionstid - vi spildte godt en halv feriedag på at vente på en erstatningsbil. - Det kan gøres bedre.
  • Anmeldt af: KENNET - September 29, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nice experience
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Nice location ok service and selection
  • Anmeldt af: THOMAS - September 28, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • yderst tilfreds Billig leje, god vejledning om bl a vejafgifter v skranken Let afhentning og aflevering Nærmest uforståelig godt Kan anbefales med baggrund i flere lejemål i forskellige lande
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Pålidelig aktør Været superprof de gange vi har lejet gennem Dollar Uforståeligt lave priser Ingen oversælgning Anbefales kraftigt
  • Anmeldt af: POUL - September 18, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem og hurtig bestilling, kan varmt anbefales.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Ingen af biludlejnings selskaberne i Raleigh har DESK IN TERMINAL udlevering, men det går hurtigt med shuffel bus.
  • Anmeldt af: FLEMMING - September 13, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God service fra booking til bil aflevering. Dejlig bil, rent og i god stand.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Bare fint hele vejen
  • Anmeldt af: BENTE - August 9, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfekt, fik hvad vi havde bestilt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Vi fik en KIA som udlejningsbil, men efter 3 dage, var der en fejl på bilen. Vi kørte tilbage til Doller, som på under 45 minutter, udskiftede vores KIA til en anden bil.
  • Anmeldt af: GOKHAN - August 6, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt at bruge og aftalen blev overholdt fra AutoEuropas side.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Vi fik vores bil en time efter aftalt tid. Det var okay, da vi selv var forsinkede og den ENE medarbejder var ret presset. Da vi kom til skranken klarede han det hurtigt. Vi afleverede bilen ved Treasure Island i Las Vegas, som er ekstremt svært at finde. Især hvis man, som jeg, ikke gider at spørge særlig mange andre. Det er Dollar. Så rimeligt til prisen.
  • Anmeldt af: ANDRÉ - August 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Få mere klarhed omkring forsikringer. Gider ikke skal diskuterer med en sælger hvergang om jeg nu har nok forsikringer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Sælger prøver at sælge ekstra forsikringer der er værdiløse (dæk forsikring f.eks). Og stører bil .... Jeg har købt den størrelse bil jeg skal bruge.....
  • Anmeldt af: JAKOB - July 20, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har fået en meget fin behandling. Havde problemer ved afhentning da udlejer ikke ville accepterer at vi havde vejhjælp incl. ringede til Auto Europa som lovede vi ville få det godt gjort når vi kom hjem. Fået god hjælp når jeg har kontaktet Auto Europa
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Personen vi skulle afhente bilen hos var ikke speciel hjælpsom,blev ved med at sige vi ikke havde vejhjælp incl, selv om vedkommende kunne se det i voucher, måtte kontakte Auto Europa. God bil, bort set fra den viste der skulle skiftet olie så vi måtte kontakte Dollar i en anden by. De mente vi selv skulle finde et værksted. Det ville vi ikke , og en mere kompetent person på stedet fik tjekket om det var nødvendig at skifte olie, hvilket viste sig ikke at være nødvendigt, men vi spildte lige 1 time. Som sagt ellers en god bil som vi havde 23 dage og kørte mange kilometer i
  • Anmeldt af: MICHAEL - March 1, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Auto Europe yder en rigtig god og professionel ydelse som giver mig en tryg fornemmelse! De har i et konkret tilfælde hvor jeg lejede bil i Brasilien løst alt ifm at bilen blev påkørt mens den holdt parkeret. Super oplevelse!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Lang kø ifm udlevering ..... og udlevering virker langsommelig og omstændig ift at de har alle oplysninger fra bestillingen. Derudover oplevede jeg at blive faktureret for ekstra forsikring og et fee for aflevering i lufthavnen - begge dele forudsatte jeg inkluderet i det jeg betalte for ifm bestilling af bilen
  • Anmeldt af: MICHAEL FERNANDO - February 22, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Everything went smooth from picking up the car to returning it..
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Nice and service minded staff
  • Anmeldt af: MARTIN - February 14, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det ville være ekstra god service hvis i tydeligt oplyste returneringsadressen til biludlejningsfirmaet hvor bilen skal returneres.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Anmeldt af: ARNE - January 25, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg synes, at oplysningen i papirerne om, at Dollar har en desk i terminalen er lidt misvisende, idet man skal finde området med transitbussen og køres over til udlejningsterminalen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Forholdsvis hurtig papirarbejde ved udlevering af lejebilen. En lejebil som vi efter papirarbejdet, frit kunne vælge fra en meget stor vognpark. Dollar ville gerne have solgt en forsikring, som jeg mente vi allerede havde betalt for hos Autoeuropa. Aflevering af bilen foregik yderst effektivt.
  • Anmeldt af: PER - January 19, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det kører bare! Intet at bekymre sig om når AutoEurope laver aftalen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • God service og organisation, men små koreanske biler i USA, det duer bare ikke...
Vælg dit bopælsland
close