Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER MÜNCHEN

München, Tyskland: 13 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af München:
customer review star rating
9
4
0
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 13

  • Anmeldt af: ANETTE KUDAHL - February 9, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Utrolig venlig service. Bilen levede op til mine forventninger. Til sidst er det værd at bemærke, at lufthavnen i München er nem når man lejer bil. Skiltningen er meget fin både når man skal finde biludlejningsfirmaet og når bilen skal returnere.
  • Anmeldt af: THOMAS - January 12, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God service og et køretøj der fuldt ud svarede til vores forventning
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Venlig og imødekommende service medarbejder
  • Anmeldt af: NICOLAI - November 6, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Gik meget nemt med bestilling mv. og prisen var også fin.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Meget langsom ekspedition og dyrt at skulle betale 20 euro pr. dag for at leje snekæder uanset om man bruger dem eller ej. Også mærkelig at skulle betale ekstra 20 euro fordi man skal køre udenfor landets grænser. Bilen var meget fin og klart over forventning.
  • Anmeldt af: POUL ALLAN - November 3, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Skulle have haft en Polo el. lign. men fik en Mercedes Vito - fint.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Anmeldt af: JESPER - June 1, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har altid været rigtigt godt tilfreds med Autoeurope, og når I har samme pris eller en smule dyrerer i forhold til konkurrenterne er det jer der bliver valgt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Det er mig en anelse uforståeligt at der i en kæmpe international lufthavn som München ikke er noget der ligner døgnåbent i biludlejningen. Vores fly var forsinket og Thrifty lukkede kl. 23.00 så vi måtte løbe gennem lufthavnen da vi havde fået vores bagage for at nå det inden de lukkede.
  • Anmeldt af: KRISTIAN - January 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfekt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Mega god service
  • Anmeldt af: KURT - January 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • nemt at leje bil hos jer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Helt ok at handle med jer
  • Anmeldt af: HENRIK - January 3, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Så længe I kan tilbyde de bedste priser - og samtidig servicere jeres kunder ordentlig - vil jeg som kunde gennem mange år år - benytte jeres service, tak
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • No nonsense - quick service - and as agreed in contract
  • Anmeldt af: CHARLOTTE TVEDE - March 15, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg lejer næsten altid bil når jeg rejser. Jeg vælger altid Auto Europe, og 90 % af gangene har der ikke været problemer. De gange jeg har haft problemer var det i Italien og jeg tror mere på at det er landet/mentaliteten som har været problematisk. Anbefaler det også altid til mine venner og familie.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • De havde meget travlt da jeg kom, men de var super søde og hjælpsomme og virkede ikke trætte eller irriteret. God oplevelse.
  • Anmeldt af: TIM - February 18, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Syntes både udlevering og aflevering af bil gik uden problemer og der var ikke nogen issues undervejs - så alt i alt godt tilfreds :)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • Anmeldt af: MARTIN - February 10, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super koncept. Ingen tvivl om, at det er her, man finder bilen til den rigtige pris!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Kender THRIFTY fra USA. Man får, hvad man betaler for.
  • Anmeldt af: SØREN - February 1, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det er fungerer rigtigt godt!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Det var første gang hos Thristy og det var rigtigt godt, Betjening ved skranke. Aflevering af bil var utroligt velorganiseret og meget nemt af finde fra motorvejsafkørslen, - -sådan!!
  • Anmeldt af: THOMAS HJORTLUND - January 23, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • jeg har ingen problemmer med Auto Europa, jeg lejer altid mine biler igennem jer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Da vi ankom til Munich, havde Thrifty, ingen biler klar,og vi skulle vente 3 timer i lufthavnen, før bilerne var klar. - dette er fuldstændig uacceptabelt. !!!.
Vælg dit bopælsland
close