Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER TYSKLAND
Service > Kundeanmeldelse > Tyskland

Tyskland: 28 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Tyskland:
customer review star rating
18
10
0
0
0

Side 1 ud af 2

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: ANETTE KUDAHL - February 9, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Utrolig venlig service. Bilen levede op til mine forventninger. Til sidst er det værd at bemærke, at lufthavnen i München er nem når man lejer bil. Skiltningen er meget fin både når man skal finde biludlejningsfirmaet og når bilen skal returnere.
  • Anmeldt af: JESPER - September 12, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super service i forbindelse med booking og voucher
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GLOBAL DRIVE
  • Hurtig betjening ved afhentning og aflevering. Forstår ikke man manuelt skal udfylde de samme oplysninger ved afhentning som man indtastede ved booking. Håber det bliver bedre næste gang.
  • Anmeldt af: THOMAS - January 12, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God service og et køretøj der fuldt ud svarede til vores forventning
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Venlig og imødekommende service medarbejder
  • Anmeldt af: CAROLINE - April 5, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Dejlig bil, god side hvor det var nemt og overskueligt at leje bil
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Dejlig bil, undskyld jeg glemte at fylde den op med disel til afleveringen, bilen jeg fik udleveret svarede til den type jeg bestilte. Den var ren og pæn og de fik solgt lidt op på udlejningsstedet.
  • Anmeldt af: CLAUS - January 22, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Fik en helt ny og meget større bil end den jeg havde bestilt.
  • Anmeldt af: NICOLAI - November 6, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Gik meget nemt med bestilling mv. og prisen var også fin.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Meget langsom ekspedition og dyrt at skulle betale 20 euro pr. dag for at leje snekæder uanset om man bruger dem eller ej. Også mærkelig at skulle betale ekstra 20 euro fordi man skal køre udenfor landets grænser. Bilen var meget fin og klart over forventning.
  • Anmeldt af: POUL ALLAN - November 3, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Skulle have haft en Polo el. lign. men fik en Mercedes Vito - fint.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Anmeldt af: IB EHRENREICH - September 18, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Service helt OK. Det er vigtigt at lejer får en e-mail med en opgørelse, såfremt der efter bilens aflevering opkræves flere penge................. Så lejer herved kan se hvad det er han betaler - yderligere - for.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Både bil og service helt OK. Men det er vigtigt at lejer får en e-mail med en opgørelse, såfremt der efter bilens aflevering opkræves flere penge................. Så lejer herved kan se hvad det er han betaler - yderligere - for. Tillægget på 6 Euro/dag for kørsel i udlandet fremgår ikke særlig tydelig - om overhovedet - af vilkårene. Det bør markeres, så lejer kan se og beregne den samlede leje. I Bremen Lufthavn er der igen bemanding i modtagelsen hverken i garagen eller ved skranken tidlig morgen før kl. 07:00. Det gør at man er usikker om udlejer sætter ekstra kilomener eller skader på regningen. Og får man ingen faktura, så ved lejer jo ikke hvad en evt. opkrævning dækker.
  • Anmeldt af: ANDERS PETER - August 26, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Anmeldt af: CLAUS STENDAHL - August 3, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • Anmeldt af: JESPER - June 1, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har altid været rigtigt godt tilfreds med Autoeurope, og når I har samme pris eller en smule dyrerer i forhold til konkurrenterne er det jer der bliver valgt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Det er mig en anelse uforståeligt at der i en kæmpe international lufthavn som München ikke er noget der ligner døgnåbent i biludlejningen. Vores fly var forsinket og Thrifty lukkede kl. 23.00 så vi måtte løbe gennem lufthavnen da vi havde fået vores bagage for at nå det inden de lukkede.
  • Anmeldt af: ANTON - May 14, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Gør det endnu tydeligere hvilke kreditkort man skal have, da jeg havde nogle problemer i Frankfurt, da jeg havde et debet-kort, hvilket betød at jeg måtte tilkøbe forsikring, samt forbetale depositum på kr. 2000,-
  • Anmeldt af: MICHAEL - April 1, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Anmeldt af: KRISTIAN - January 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfekt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Mega god service
  • Anmeldt af: KURT - January 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • nemt at leje bil hos jer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Helt ok at handle med jer
  • Anmeldt af: HENRIK - January 3, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Så længe I kan tilbyde de bedste priser - og samtidig servicere jeres kunder ordentlig - vil jeg som kunde gennem mange år år - benytte jeres service, tak
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • No nonsense - quick service - and as agreed in contract
  • Anmeldt af: TORBEN - November 22, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det fungerede perfekt. Ingen klagepunkter.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Meget venli betjening
  • Anmeldt af: BO - July 16, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg har lejet bil gennem jer i en årrække og har generelt været tilfreds. En enkelt lille ting generede mig dog i år - jeg blev opkrævet et gebyr for at køre gennem Østrig og Italien på ikke mindre end 20 euro - dette til trods for at jeg hjemmefra på min bestilling havde gjort opmærksom på at jeg skulle igennem disse lande - det havde været mere fair at oplyse om gebyret med det samme.
  • Anmeldt af: EINAR - May 26, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Havde bestilt en VW Passat men fik en Citroen Picasso
  • Anmeldt af: CHARLOTTE TVEDE - March 15, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg lejer næsten altid bil når jeg rejser. Jeg vælger altid Auto Europe, og 90 % af gangene har der ikke været problemer. De gange jeg har haft problemer var det i Italien og jeg tror mere på at det er landet/mentaliteten som har været problematisk. Anbefaler det også altid til mine venner og familie.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • De havde meget travlt da jeg kom, men de var super søde og hjælpsomme og virkede ikke trætte eller irriteret. God oplevelse.
Vælg dit bopælsland
close