Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER LONDON

London, Storbritannien: 16 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af London:
customer review star rating
12
2
2
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 16

  • Anmeldt af: HANNE - October 17, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Kunne være dejligt om man blev guided til en tankstation - den er svær at finde i Heathrow og man skal aflevere bilen med fyldt tank - det var lidt udfordrende!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Anmeldt af: TORBEN MOLL - September 16, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Overskueligt site
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - HERTZ
  • Lidt uhøflig betjening ved afhentning, bl.a insisterede Hertz medarbejderen på, jeg ikke havde købt fuld forsikring i forsøget på selv at sælge forsikringen. Til gengæld en rigtig fin bil til pengene, fint rengjort samt god service ved afleveringen
  • Anmeldt af: JØRGEN SKOVBO - September 8, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget positiv oplevelse m
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - HERTZ
  • Meget positiv oplevelse med Hertz 😊
  • Anmeldt af: MICHAEL BO - August 3, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det er en god og overskuelig hjemmeside. Udvalget af biler og priserne er OK. Det kan være lidt svært at gennemskue tillægsforsikringerne!, men det var de til gengæld gode til hvor vi hentede bilen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Godt servicemindet personale. Det er også OK, at bil udlevering /bil aflevering ligger væk fra lufthavnen da der er bus. Men det ville selvfølgelig være helt optimalt, men umuligt, at man bare gik lige ud af lufthavnen. Jeg har endnu ikke været på netbank og set efter, men jeg regner med, at depositum er tilbageført - det giver "lille"usikkerhed.
  • Anmeldt af: ANDERS BO - August 3, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget fin service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Anmeldt af: JENS JØRGEN - July 29, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det er 2. gang jeg bruger jer og den bestilte bil var der og der var ingen problemer med udlejer
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - HERTZ
  • Da vi først fandt Hertz foregik resten gnidningsløst, men i Heathrow terminal 2, var Hertz info-punktet ikke bemandet og automatikken fungerede ikke. Lufthavnsinformationen kunne ikke fortælle hvor vi skulle gå hen. Efter en del søgning fandt vi dog et skilt med pil som viste hen til parkeringspladsen hvor Hertz og andre biludlejnings selskaber samlede op. Herfra gik alt godt. Altså Ønskes bedre info/skiltning i lufthavn.
  • Anmeldt af: JESPER - July 11, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nice and clean car. Friendly and helpfull staff. However the cleaning guys were obviously stressed since they had not been give timely orders for car preparation and were behind scedule. I had to wait for the car getting cleaned (well after the pickup time). It was fine by me to wait for 10 minutes, but obviously not very pleasant for the cleaning staff.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Anmeldt af: RENÉ LINDHOLM - May 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Virkelig god pris!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • De prøvede at få os til at købe ekstra-ekstra-forsikring da vi stod ved skranken. De burde have været informeret om/opmærksom på at vi allerede havde købt os til den højest mulige dækning. Men vi fik en dejlig bil og havde ingen problemer undervejs.
  • Anmeldt af: THOMAS - September 19, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Anmeldt af: KJELD - August 24, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Anmeldt af: JOHN - June 30, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Anmeldt af: KNUD ANKER - June 5, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi er lige kommet hjem efter en 11 dages tur i sydengland. Vi lejede en bil i Heathrow lufthavn via Autoeurope og udlejnings-firmaet Enterprise. Alt har fungeret perfekt til vores fulde tilfredshed. Det er første gang vi har lejet bil gennem Autoeupope, men det vil ikke være sidste gang
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Måden vi fik bilen og aflevede bilen på var nem . Vi fik udlever en næsten ny bil, perfekt til vores brug og større end den vi havde forventet
  • Anmeldt af: PETER - May 21, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Enterprice gav god service og pris.
  • Anmeldt af: STEN ASBJØRN - October 29, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi havde bedt om en forsikringsaftale med jer, der indbefattede, at vi ville få selvrisikoen refunderet i tilfælde af et uheld, men National kunne ikke se at den aftale var indgået, og mente at vi skulle betale for det hos dem. Det stod dog som en lille bemærkning på dansk på vores voucher fra jer - men vi blev usikre på, om dette var nok. Vi havde også over nettet aftalt, at vi skulle returnere bilen med en fuld tank, men National prøvede at sælge os en anden benzinaftale. National prøvede også at sælge os en anden bil for et ekstra tillæg. Vi brugte meget tid på bare at få lov til at køre den bil, vi havde lejet.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - NATIONAL
  • Som ovenfor plus at det ville have været godt med lidt introduktion til bilen fra National, for eksempel kørte vi afsted uden lys på.
  • Anmeldt af: STEPHANIE - February 22, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • When reserving the car via AutoEurope, it was not made clear form the beginning that the car rental provider (Interrent in this case) was at an off airport location. Also I booked the Auto Europe extra insurance, believing I would be fully covered. In fact this was not the case and Interrent then offered me extra insurance to cover the gap. Both of these point were made clear in the contract's small print ONLY after I had made the reservation. These points should be crystal clear before I press the 'ORDER' button. In general your website is good and prices very competitive, however in 2 cases now I have been unsatisfied with the info available at the beginning of the rental selection process.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - INTERRENT
  • Friendly, helpful staff and good customer service
  • Anmeldt af: SHIRLEY - December 14, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Maybe a little map of the airport with petrol stations and car rentals
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - HERTZ
  • Very good service, from start to finish.
Vælg dit bopælsland
close