Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER STORBRITANNIEN
Service > Kundeanmeldelse > Storbritannien

Storbritannien: 17 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Storbritannien:
customer review star rating
12
2
3
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 17

  • Anmeldt af: ALLAN - October 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Flink og venlig betjening. Fandt en bule dagen efter jeg hentede bilen, ringede næste arbejdsdag og fortalte det, og der var ingen problemer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Anmeldt af: THOMAS - September 19, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Anmeldt af: KJELD - August 24, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Anmeldt af: DAN - July 8, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Hurtig og fin service, og uden alle mulige ekstra skjulte omkostninger, som hos flere andre.
  • Anmeldt af: JOHN - June 30, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Anmeldt af: KNUD ANKER - June 5, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi er lige kommet hjem efter en 11 dages tur i sydengland. Vi lejede en bil i Heathrow lufthavn via Autoeurope og udlejnings-firmaet Enterprise. Alt har fungeret perfekt til vores fulde tilfredshed. Det er første gang vi har lejet bil gennem Autoeupope, men det vil ikke være sidste gang
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Måden vi fik bilen og aflevede bilen på var nem . Vi fik udlever en næsten ny bil, perfekt til vores brug og større end den vi havde forventet
  • Anmeldt af: PETER - May 21, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Enterprice gav god service og pris.
  • Anmeldt af: FLEMMING - May 7, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: HENNING - February 23, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerede perfekt, hurtig og effektivt, fra booking til ud og tilbagelevering af lejebilen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BUDGET
  • Super effektiv og venlig behandling
  • Anmeldt af: STEN ASBJØRN - October 29, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi havde bedt om en forsikringsaftale med jer, der indbefattede, at vi ville få selvrisikoen refunderet i tilfælde af et uheld, men National kunne ikke se at den aftale var indgået, og mente at vi skulle betale for det hos dem. Det stod dog som en lille bemærkning på dansk på vores voucher fra jer - men vi blev usikre på, om dette var nok. Vi havde også over nettet aftalt, at vi skulle returnere bilen med en fuld tank, men National prøvede at sælge os en anden benzinaftale. National prøvede også at sælge os en anden bil for et ekstra tillæg. Vi brugte meget tid på bare at få lov til at køre den bil, vi havde lejet.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - NATIONAL
  • Som ovenfor plus at det ville have været godt med lidt introduktion til bilen fra National, for eksempel kørte vi afsted uden lys på.
  • Anmeldt af: HENRIK - August 13, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Anmeldt af: MICHAEL - May 27, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg var meget tilfreds, både med bestillingen online og afhentningen og igen med afleveringen i Liverpool. Søde, venlig og hjælpsomhed over det hele. Mange tak. Mvh Michael Andersson.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Samme tekst som oppe over.
  • Anmeldt af: LARS UGLEBJERG - April 9, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg er for så vidt meget tilfreds med Autoeuropes side og bestilling. Dog har jeg ved mine seneste 2 reservationer oplevet, at INTET var forberedt ved afhentning af bilen. Jeg skulle svare på de samme spørgsmål igen, afgive de samme informationer igen osv. Det ville være dejligt, hvis udlejningsfirmaerne rent faktisk fik/benyttede den info, man allerede afgiver til Autoeurope, så ens bil er klar, når man kommer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • God service og venligt/hjælpsomt personale. Dog er det træls, at man skal bruge tid på at afgive de nøjagtigt samme informationer, som man allerede har afgivet til Autoeurope. Det virker som om, at ens booking slet ikke er forberedt. Desuden var der nogle uheldige omstændigheder ved afleveringen af bilen, hvor jeg 5 dage efter endnu ikke har fået en bekræftelse på afleveringen. Situationen ser dog ud til at blive løst tilfredsstillende i skrivende stund
  • Anmeldt af: NIELS THOMAS - March 19, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem webside og god service ved ombookning.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • God bil og god service!
  • Anmeldt af: STEPHANIE - February 22, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • When reserving the car via AutoEurope, it was not made clear form the beginning that the car rental provider (Interrent in this case) was at an off airport location. Also I booked the Auto Europe extra insurance, believing I would be fully covered. In fact this was not the case and Interrent then offered me extra insurance to cover the gap. Both of these point were made clear in the contract's small print ONLY after I had made the reservation. These points should be crystal clear before I press the 'ORDER' button. In general your website is good and prices very competitive, however in 2 cases now I have been unsatisfied with the info available at the beginning of the rental selection process.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - INTERRENT
  • Friendly, helpful staff and good customer service
  • Anmeldt af: SHIRLEY - December 14, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Maybe a little map of the airport with petrol stations and car rentals
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - HERTZ WEND
  • Very good service, from start to finish.
  • Anmeldt af: ANTHONY - October 31, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Som altid var det godt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BUDGET
  • Venlige og hurtige!
Vælg dit bopælsland
close