Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER PALMA DE MALLORCA
Service > Kundeanmeldelse > Spanien > Palma De Mallorca

Palma De Mallorca, Spanien: 78 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Palma De Mallorca:
customer review star rating
46
20
10
0
1

Side 1 ud af 4

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: STEEN - October 28, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg har altid været tilfreds med den service Auto Europe giver.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Anmeldt af: TORBEN PETER - October 10, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Medarbejderen som skulle tjekke bilen inden afgang fra lufthavnen måtte vi vente længe på, han var pludselig væk. Aflevering gik hurtigt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - RECORD
  • Anmeldt af: CARSTEN - September 30, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Præcise oplysninger om brændstofforbrug " (fuld til fuld eller fuld til tom)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - RECORD
  • Al for lang ventetid ved inchek. Ellers ok
  • Anmeldt af: FREDERIK - September 28, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Da jeg skulle hente bilen i lufthavnen blev jeg bedt om enten at købe en ekstra forsikring til 1.100 kr. (?144), eller lægge et depositum på knap 9.000 kr. (?1200), som skulle dække eventuelle skader på bilen og samtidig skulle fungere som en slags forudbetaling på en selvrisiko. Jeg valgte den sidste løsning, da jeg ikke ville betale for ekstra forsikring. Pengene kom retur og alt var fint! Dog skal man være opmærksom på at have de 9.000 kr. til rådighed på sin konto. Det fremgår af den lejeaftale, jeg modtog på forhånd, så det er bare et godt råd til fremtidige kunder om at huske på det.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - RECORD
  • God, effektiv service. Det var et venligt personale, jeg mødte ved udlejningsskranken i lufthavnen. Det var nemt både at hente bilen og aflevere den igen. Bilen var i top stand. RECORD får klart en anbefaling herfra!
  • Anmeldt af: ERIK - September 26, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bilen havde mange skader, var ikke vasket og havde ubehagelig lyd når A/C var på.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - RECORD
  • Alt forlang ventetid i skranken. 1 time
  • Anmeldt af: POUL - September 25, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • The local car rental company always tries to fool you into paying for additional insurance. Better instructions from Auto Europe migth alliviate this problem.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - RECORD
  • Not very friendly or serviceminded. Tried the usual insurance trick
  • Anmeldt af: MORTEN - July 25, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeres service er god nok, men det er fuldstændigt umuligt at ændre f.eks. dato for aflevering eller tidspunkt, når først kontrakten er startet. Det er meget ufleksibelt. Det betyder jo at jeg bliver nødt til at booke direkte hos f.eks. AVIS eller lign. fremefter. (dvs. uden om brooker) det er lidt ærgerligt syntes jeg.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - RECORD
  • Dårlig service ved skranken, de forsøgte at fortælle mig jeg slet ikke havde forsikring på bilen og understregede et passus i kontrakten hvor der står ingen forskring. Jeg var dog helt sikkert på jeg havde dette, så jeg afslog hvilket de blev ret fortørnet over. Jeg tør ikke tænke på hvor mange penge de laver ekstra hos Record ved at dobbelt forsikring på den måde. I burde vælge en mere seriøs partner
  • Anmeldt af: HENRIK ANDERBERG - September 14, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt i alt var det en super bil, dog lidt utilfredsstillende at modtage en bil som overhovedet ikke var rengjort, der så adskillige papirer fra tidligere lejere og bilen var temmelig beskídt...
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: ARNE - September 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Information vedr. lejebetingelser var perfect.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DRIVALIA
  • Drivalia information ang. muligheder vedr. forsikring og en super venlig service
  • Anmeldt af: JENS - August 25, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og professionelt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Venligt og professionelt - fin bil - ingen bøvl.
  • Anmeldt af: LENE SCHJOEDT - August 10, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Overordnet fungere det hele meget fint, men beskrivelsen af den lokale leverandør var ikke tilstrækkelig.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DRIVALIA
  • Meget stressende oplevelse. Der var dårlig beskrivelse af hvor vi skulle afhente bilen og selskabet have hverken skiltning eller personer i lufthavnen som kunne hjælpe os. Vi fik hjælp af et andet udlejnings selskab, som kunne fortælle os hvor og hvordan vi kunne finde DRIVALIA.. Vi skulle køres til lejebils placeringen i minibus, men DRIVALIA havde ikke kapacitet nok til at tranportere og servicere alle deres kunder, så der endte med at gå 2 timer inden vi havde et køretøj.
  • Anmeldt af: ASKE KAAE - July 26, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og til en god pris. Dog var jeres selvrisiko forsikring dyrere end hvis jeg havde tegnet den direkte hos udlejningsfirmaet.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Ok. Dog lidt svært at finde i lufthavnen da firmaet der hedder Enterprise og Alamo skiltet er meget småt.
  • Anmeldt af: PIA DAMSGAARD - July 25, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Der stod vi ved ankomst skulle ta' op på 2. sal og ville blive kontaktet af udlejer. Her ville det ha' været rart at vide vi skulle opsøge "Shuttlebus" i stedet for
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Der var meget kaos omkring opsamling ved shuttlebus, og der var flere timers kø ved udlevering af bil. Men da vi først havde fået udleveret bilen, er der absolut ikke mere der er i vejen - dejlig bil
  • Anmeldt af: JENS HAUGSTRUP - July 22, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bedre info om forhold ved ekstra fører og ved leje med tom eller fuld tank.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - RECORD
  • Lidt for lang ekspeditionstid, dårlig info om betaling ved fuld/fuld tank og ingen synlig kontrakt før underskrift.
  • Anmeldt af: SABAPATHY PONNAMPALAM - July 20, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Venlig og serviceminded
  • Anmeldt af: JOHN - July 18, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bedre aftale med biludlejningsfirma omkring selvrisiko, da de forsøger at opkræve endnu et gebyr, og fortæller at det der er tegnet gennem jer ikke er nok.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - RECORD
  • Virker uorganiseret. Første bil var skadet, og måtte vente på en anden. Alle biler er beskidte og ikke ordenligt rengjorte.
  • Anmeldt af: LARS - July 16, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God service og information
  • Anmeldt af: HENRIK LYNGSØ - July 14, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det er 2. gang vi bruger Auto Europe og det fungerer fint
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ATESA 2
  • Meget god service og dejlig ukompliceret. Hurtig levering da vi ankom i Palma. Vi bruger bestemt Atesa igen.
  • Anmeldt af: KENN - July 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Der blev opkrævet uforholds mæssig stort beløb ved afhentning af bil, gebyr som vi ikke var klar over ved bestilling. Der kan strammes op, så man som kunde ved hvad der venter. Auto europe som sådan har udført en udmærket service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DRIVALIA
  • Rigtig dårlig service, de virker ligeglade med deres kunder, der tænkes kun i penge ikke i orden
  • Anmeldt af: BENT - July 5, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det er lidt en kunst at vurdere fordele og ulemper ved alle de muligheder der er for brændstofvalg (full - full eller aflevering med tom eller halvfuld tank) samt forsikringsmuligheder. Hvis mine kommentarer bruge online, er det hele kommentaren, og ikke kun uddrag
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - RECORD
  • God og enkel betjening, og dejlig bil. Det negative var den lange ventetid ved skranken. Vi var LANGT fra de eneste der havde valgt Record. Ventetid ca. 1½ time Hvis mine kommentarer bruge online, er det hele kommentaren, og ikke kun uddrag
Vælg dit bopælsland
close