Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER GRAN CANARIA
Service > Kundeanmeldelse > Spanien > Gran Canaria

Gran Canaria, Spanien: 13 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Gran Canaria:
customer review star rating
6
7
0
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 13

  • Anmeldt af: JOHANNES - March 30, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Der er dog et lille problem som jeg synes I skal se på - jeg betalte for en fuld tank venzin, men kunne kun bruge halvdelen - der br være en anden ordning når man lejer for 1 uge - ellers alt OK - måske betale lidt mindre en de 82 Euro jeg betalte - det var en Ford Fiesta og da skal man næsten køre uafbrudt for at bruge en tank på en uge
  • Anmeldt af: FLEMMING - March 23, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Denne gang foregik min booking pr. Telefon. Super service, der var både hurtig og kompetent. Jeg er meget tilfreds. Mht. Min oplevelse med Hertz må jeg dog sige, at hvis Hertz ikke kan fravælges ved min næste booking, finder jeg et andet sted at booke!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Exceptionel dårlig service. Der sad 2 medarbejdere ved skranken da jeg ankom uden gøremål. Jeg havde ved en fejl ikke den printede voucher med, men kunne både forvise den på min smartphone, min iPad og jeg kunne på stedet maile den til medarbejderne. De gjorde dog opmærksom på, at uden voucheren kunne jeg ikke få bilen og de ville ikke hjælpe. 30 min. Senere havde jeg så med hjælp andet sted fra den ønskede kopi og fik udleveret en bil, som er under den stand, jeg forventer hos Hertz. Bilen havde 2 sikkerhedsmangler, som jeg høfligt forsøgte at gøre opmærksom på ved afleveringen, hvor det var en 3. medarbejder, der modtog nøglerne. Han gad ikke høre på mig, selvom jeg fortalte, det havde med sikkerhed at gøre. Hvad har jeg gjort Hertz?
  • Anmeldt af: OLE - February 26, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Dejligt med en aftale, hvor der er betalt inden man kommer frem, dog lidt træls med fuldt-tank princippet, da det er svært at bruge en helt tank brændstof.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • De forsøger virkelig ihærdigt at sælge ekstra forsikringsydelse og det er træls
  • Anmeldt af: STEFFEN - February 17, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi betalte en fuld tank benzin og kørte 300 km og brugte 1/4 tank. Når vi betaler for en fuld tank, kan vi ikke nå at bruge den på 1 uge på en ø, som Gran Canaria. Derfor virker benzinprisen som en ekstra omkostning, vi ikke kan udnytte alligevel.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: LEIF - February 14, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg har Inger kommentarer eller forslag.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Jeg synes at bilen havde for mange småskader. Stikket til cigarettænderen virkede ikke, så jeg kunne ikke anvende min medbragte GPS.
  • Anmeldt af: NIELS PETER - February 9, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det var rart ved billeje denne gang, at Goldcar ikke pressede os til yderligere forsikring. alt gik nemt, hurtigt og gnidningsløst og til fuld tilfredshed.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: PETER - February 1, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God pris, let bookingproces samt let afbestilling hvis man lyster!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Vi fik en bil uden AC, men fik en bedre derefter. Vi brugte dog adskillige timer på dette skift hvilket var ærgerligt.
  • Anmeldt af: VICTOR - January 23, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • AutoEurope i sig selv er det bedste og nemmeste sted jeg kender på nettet til at leje bil. Hvad udlejningsfirmaet på destinationen så finder på, kan være mere tricky at styre...
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Super billigt og probemfrit hvis man tager tager den bli, man får tildelt. Men vi oplevede Goldcar som meget lidt fleksibelt hvis man havde ønsker til valg af bil. Desuden var det totalt optrækkeri at man skulle betale for en fuld tank til fast pris 85€ uanset hvilken bil man fik. Vores lille Fiesta indeholdt kun 35 liter benzin -- det var omkring dobbelt pris af de lokale tankstationer. Det var altså ikke fair...
  • Anmeldt af: JØRGEN - January 20, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hurtig og nemt at få klaret papirarbejde af et venligt og hjælpsomt personale.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Vi har valgt Goldcar på grund af prisen, men det undrer mig at man tager ekstra betaling får brændstof (75 euro) -hvis man kun bruger en halv tankfuld , så er det en skjult fortjeneste til Goldcar? Det ville være mere regulært hvis man modtog bilen med fuld tank, uden ekstra betaling, og så levere den tilbage igen med fuld tank. Det giver et mere reelt billede af hvad det kost at leje bilen.
  • Anmeldt af: ELLA - January 15, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det er let og overskueligt at bestille bil, har aldrig haft problemer med dette. Gode biler, lever op til den standart vi forventer. Har lejet bil hos jer flere gange. Har anbefalet jer til flere.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • For en gangs skyld en fantastisk god skiltning, når man kommer ude fra og skal aflevere bil i lufthavnen. Det kunne andre lære af!!! Fra indkørslen til lufthavnen stod der CAR RENT + billed af en nøgle. Det er super godt, da lufthavne kan være en prøvelse at finde rundt i. Heller ingen problemer ved afhentning i lufthavnen. God skiltning. Overskueligt.
  • Anmeldt af: JOHN - December 2, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vil gerne anbefale Auto Europe, men ikke Goldcar.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GOLDCAR
  • Fuld/tom politik, gør at det bliver meget dyrt at bruge bilen, hvis man ikke kører mange kilometer i lejeperioden, i vores tilfælde 76 euro for ca. 150 km.
  • Anmeldt af: JOHN - November 12, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fin behandling, undtagen at papirene tilsendes på dansk. Umiddelbart kan man jo ikke bruge kontrakten til noget som helst i udlandet når den er på dansk. Som minimum skulle der have været et link til en engelsk eller, i mit tilfælde, spansk udgave.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Venlig betjening og fin bil. Udlejningsstedet var dog svært at finde i lufthavnen. Derefter var bilen svær at finde, ud fra forklaring. Der var dog en del ombygning igang. Generelt er tilbud på billeje, hvor man skal købe en fuld tank, noget være humbug. Især på en lille ø som Gran Canaria, kan du på ingen måde brænde en hel tank benzin af på en uge. Med skatter, fuld tank og kaskoforsikring, blev bilen over dobbelt så dyr som tilbudet fra Auto Europe.
  • Anmeldt af: ANDERS - November 6, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • jeg elskede det
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • men hader goldcar
Vælg dit bopælsland
close