Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER BARCELONA
Service > Kundeanmeldelse > Spanien > Barcelona

Barcelona, Spanien: 18 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Barcelona:
customer review star rating
8
8
2
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 18

  • Anmeldt af: NIELS - July 19, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg har været tilfreds hver gang med Autoeurope. Jeg har brugt firmaet flere gang og anbefaler det gerne til andre. Jeg er den type som altid tvivler på om tingene nu er i orden og Autoeurope har aldrig skuffet mig hvis man bare husker at læse informationen på hjemmesiden.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Lidt friskt at prøve at sælge mig en forsikring til 146 euro for noget jeg var forsikret for. Men ellers var jeg såmænd tilfreds. Jeg var meget imponeret over personalets ro ved udleveringen på trods den lange kø blev bilerne udleveret med smil og hjælpsomhed.
  • Anmeldt af: HENRIK - February 18, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi er MEGET tilfreds med Auto Europe. Har ringet til Jer to gange i forbindelse med spørgsmål om sent ankomst og cancellation af bookninger pga dobbelbestilling, og begge gange var jeres personale (i Tyskland og Danmark) yderst venligt og hjælpsomme. Helt vildt god oplevelse, også at man kan ringe i weekend om aften.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Meget tilfreds denne gang. Sidste gang (jul 2016) var oplevelsen mindre god med lang kø og lidt ligeglad personale hele vejen i gennem. Denne gang: meget imødekommende fyr i selve terminalen, lidt mere ligeglad personale ved selve afhentningssted. De kunne have en noget mere imødekommende attitude. Mere generelt: kan man ikke afkorte hele processen ved skranken hvis man indtastede alle oplysninger hjemmefra, og de kun behøvede at tjekke: det tager altid meget lang tid ved skranken og der er ofte lange køer hvilket gør oplevelse ofte frustrerende.
  • Anmeldt af: STEEN - September 10, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og sikkert at bestille.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - SOLMAR
  • Ved udlevering blev vi presset til at købe deres forsikring, det gjorde vi ikke og betalte derfor 1500 euro i selvrisiko. Da vi skulle aflevere bilen var der kun en spansktalende person til stede som først ikke ville lade os aflevere bilen fordi det efter hans plan var for tidligt (1 dag før - som det ikke var). Vi blev derfor tvunget til at skrive under på noget spansk som vi ikke forstod. Umiddelbart en ekstraregning. Vi at på nuværende tidspunkt intet overblik over hvad vi bliver trukket!! Vi lejer ofte biler igennem jer i forbindelse med vores motorsportsrejser i Europa - vi vil i fremtiden udelukkende leje biler direkte hos faste udbydere i Danmark hvor der er sikkerhed for levering og afregning. Med Venlig Hilsen Steen Gøtsche
  • Anmeldt af: DAVID MILO - August 6, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • I started out booking at Holiday Autos but changed it to go via Auto Europe because I trust you more, just the fact ghat it is possible to call your hotline gives a feeling of security. Proffesional guidence and good service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CENTAURO
  • No signs to centauro shuttlebus and extremely insuffinciantly service in airport. Impossible to find adress in airport when delivering car after rent, no signs provided. Friendly service by staff but bad quality child seats. Car was not fantastic, but acceptable to the price.
  • Anmeldt af: ALLAN - July 17, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bestilling af bil var en enkel affære og websidens er informativ.
  • Anmeldt af: ANDERS - May 26, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • alt ok
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ATESA 2
  • Fik hurtig og venlig betjening hos ateza i Barcelona
  • Anmeldt af: SØREN - May 7, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • det fungerede generelt godt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • firefly I Barcelona skrev automatisk en ekstra forsikring på, da den forkøbte forsikring jo ikke var indgået med dem... det er helt klart for ringe og et dårligt samarbejde!
  • Anmeldt af: RASMUS AAMAND - January 27, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Autoeurope was great. However if you could include the extra charges from the car rental firms upon arrival it would be great.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Should have stated the extra charges in advance.
  • Anmeldt af: BENT - October 13, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hjælpen hos Firefly kunne være bedre ved afhentningen. Ved afleveringen var service helt ok.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Anmeldt af: JØRN - September 1, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Flinke og hjælpsomme medarbejdere. Vi var så uheldige at måtte vente læne i lufthavnen, før vi blev afhentet. Må have ramt medarbejdernes frokostpause. Vi have en 4-årig og en 3 md gammel baby med.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CENTAURO
  • Anmeldt af: JENSE - August 10, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hvis jeg har en forsikring med jer og har en skade på bilen skal jeg først lægge penge ud og så efterfølgende få refunderet hos jer. Det er ikke nogen god model. Udlejningsfirmaet burde sende regningen direkte til jer. I kunne så have en elektronisk godkendelse fra min side inden i betaler.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Lidt for lang kø ved udlevering. Især fordi køen var under åben himmel på en meget varm og solrig dag.
  • Anmeldt af: THOMAS - August 5, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Gode klare informationer, man kan finde svar på alle spørgsmål.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Dårlig kommunikation ved afhentning i lufthavnen. Medarbejderen blev nærmest fornærmet da jeg afslog ekstra forsikringerne de foreslog. Uklare beskrivelser af gebyrer. Generelt bare dårlig service.
  • Anmeldt af: IAN - June 1, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • World class service - we will come back next time.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ATESA 2
  • Anmeldt af: KURT - February 26, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ganske ok, og problemfrit
  • Anmeldt af: HANS RAAE - December 10, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fantastisk lejepris! En dyberegående beskrivelse af forsikringer og dækning kunne måske være relevant samt oplysning om de evt tillægsforsikringer, som man tilbydes, når man skal afhente bilen. Hvad er fordelene, sparer man depositum, undgår man minutiøs gennemgang af bilen ved aflevering for evt skader/ridser mv.Ofte er situationen ved udleveringen lettere stresset, så man har måske ikke helt overblikket.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Se ovenfor vedr forsikring. Ellers meget fin og hurtig ekspedition. Vil helt klart bruge Auto Europe igen! :-)
  • Anmeldt af: CHRISTEL - October 19, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Forsikringen er meget misvisende.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CENTAURO
  • De var helt igennem fantastiske, da vi afleverede bilen tilbage. Vi havde hængt fast i Barcelonas trafik, så vi havde næsten ingen tid til at nå vores fly. Den unge mand i receptionen hjalp os straks, og kørte os ind til lufthavnen. Service udover hvad man kan forvente!!! Helt fantastisk.
  • Anmeldt af: KENNETH AHREND - July 24, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • glimerende service og problem fri billeje
  • Anmeldt af: STEEN-ERIK - March 30, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ukompliceret at bestille og betale, men det er alligevel ikke helt præcist beskrevet, hvad man nøjagtigt får mht. forsikringsdækninger, selvrisiko o.lign. Som antydet nedenfor er man i tvivl om , hvorvidt man hos udlejeren skal/bør betale ekstra for at være fuldt dækket ind mht. bil- og personskade samt vejhjælp.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Det overraskede os, at FIREFLY tog 100 Euro for en tankfuld dieselolie, når den reelt max. koster 75-80 Euro. Vi troede vi var fuldt forsikrede, men måtte i så fald betale 7 Euro ekstra pr. dag - ialt 49 Euro ekstra svarende til + 47 % af den forudbetalte lejepris. Men så blev vi også opgraderet bilmæssigt, og det var trods alt en billig billeje.
Vælg dit bopælsland
close