Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER SCHWEIZ
Service > Kundeanmeldelse > Schweiz

Schweiz: 12 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Schweiz:
customer review star rating
10
2
0
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 12

  • Anmeldt af: CARSTEN - February 5, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Supernemt at bestille bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Meget hjælpsomt personale.
  • Anmeldt af: JETTE GØJSEN - August 26, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super service og let at gå til. Jeg vender tilbage.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - UNIRENT
  • Flinke folk. Meget hjælpsomme og fleksible.
  • Anmeldt af: NIELS ASBJØRN - August 10, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget fin betjening i Zürich Air port. Hurtig betjening ved aflevering Rigtig god bil at køre i. Med venlig hilsen Niels
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - UNIRENT
  • Anmeldt af: PER - April 30, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • første gang vi har lejet bil , gik utroligt nemt , og fik en god service og en god bil , absolut ikke sidste gang vi lejer bil hos jer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - UNIRENT
  • Anmeldt af: STEEN - January 27, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har tidligere lejet samme biltype som var en 180 HK benzin motor. Alle Unirents (Europcar) Skoda Octavia 4x4 var denne gang en alm dieselbil. Derfor foreslår jeg at man laver mere detaljerede bilspecifikationer
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - UNIRENT
  • Unirent = Europcar, hvor alt fungerede fint.
  • Anmeldt af: FREDERIKKE - September 17, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fantastisk god service, hjælpsomme og smilende medarbejdere. hurtig og nem hjemmeside
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Meget dårlig og forvirrende oplysning ved ankomst i lufthavnen om afhentning af bilen. Påtrods af vi havde ringet påforhånd og sagt vi blev forsinket
  • Anmeldt af: JENS - September 3, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt gled uden problemer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO GOLD
  • Venlig og hurtig betjening.
  • Anmeldt af: MAJBRIT - June 5, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Der var et klistermærke bag i bagruden, der gjorde udsynet gennem bagruden var nedsat. Klistermærket var ikke lige til at tage af. Det var irreterende.
  • Anmeldt af: MANFRED - April 12, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bilen blev udleveret hos HERZ, hvis jeg havde vidst det, var det gået lidt lettere! Dejlig bil - Opel Corsa - velkørende, rummelig og benzinøkonomisk.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Anmeldt af: KNUD ERIK - April 7, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt kørte perrfekt og tilfredsstillende
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Hurtig effektiv service både ved afhentning og aflevering
  • Anmeldt af: LENE - February 21, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • De tog ca 20 min at klargøre mine udlejningpapirer....Virker som meget lang tid når man har udfyldt div. oplysninger på nettet. Desuden prøvede sælgeren at sælge en større bil, en anden forsikring og snekæder osv. Lidt trals når man bare gerne vil afsted.
  • Anmeldt af: JAN - October 24, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • fint som altid!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Helt i orden
Vælg dit bopælsland
close