Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER LISSABON

Lissabon, Portugal: 19 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Lissabon:
customer review star rating
9
7
2
1
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 19

  • Anmeldt af: MARTIN - November 6, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super leje alt 100% OK
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CENTAURO
  • Best ever! Rigtig god service
  • Anmeldt af: CARLOS JORGE - September 29, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt var O.K.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GUERIN
  • Er godt tilfreds med Guerin
  • Anmeldt af: ERIK - January 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Absolut problemfrit - i alle tre uger! :-)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - INTERRENT
  • Fantastiske ansatte - smilende, venlige, imødekommende og serviceminded! Dette var anden gang jeg lejede en bil hos INTERRENT i LISBON - og jeg glæder mig allerede til næsten gang - og til at blive modtaget med sammen venlighed, som jeg netop har oplevet - for anden gang ;-)
  • Anmeldt af: KAJ - August 24, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Konstruktiv hjælp ved henvendelse fra lufthavnen i Lisbon. Tak for det.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BENERENT
  • Jeg kunne godt ønske mig at det klart fremgik at Benerent ikke har domicil i lufthavnen. Vi måtte vente mere end 30 min. på at komme i kontakt med en medarbejder - og skulle vi gå et længere stykke for at hente bilen. Det største problem er usikkerheden, når der end ikke er et menneske at komme i kontakt med og du så bliver i tvivl om du overhovedet får den bil du har betalt for hjemmefra. Da vi først fik kontakt fik vi en udmærket behandling. Men den procedure ville vi godt have kendt til i forvejen og så ville vi - som iøvrigt meget tilfredse kunder hos Auto Europe gennem flere år - have valgt en anden løsning.
  • Anmeldt af: SØREN - August 10, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fungerede fint, dog kunne der godt fra start have været bedre info om forsikring i relation til selvrisiko samt hvad man kan tegne af forsikring direkte gennem det lokale udlejningsbureau. Derudover er det vores opfattelse, at den bil, vi fik (Lancia) var mindre end det, vi havde bestilt (polo el. lign.) - se nedenfor. Det burde endvidere have fremgået, at jeres samarbejdspartner har p-plads udenfor lufthavnsområdet, så man skulle gå pænt langt med kufferter for at komme til bilen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BENERENT
  • Rigtig god service ved afhentning. Bilen levede ikke op til forventning i størrelse. Vi mener ikke, at den Lancia, vi fik, er i samme kategori som en polo (som vi selv kører herhjemme), men det gik dog. Vi fik at vide, at vi ikke skulle vaske bilen. Denne var blevet ret beskidt udvendig den sidste dag pga. regn og blæst (mens den stod parkeret). Det var ham, vi afleverede bilen til, temmelig utilfreds med, hvad vi synes, er lidt underligt og gav en lidt mærkelig aflevering.
  • Anmeldt af: ANITA - March 10, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfect, god behandling, , god service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GUERIN
  • God service, kunde venlighed.
  • Anmeldt af: ERIK MØLLER - June 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfekt service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GUERIN
  • Helt igennem perfekt service, vi fik en helt ny bil, der kun havde kørt 6 kilometer, og blev behandlet rigtig godt af en kompetent medarbejder.
  • Anmeldt af: BETTINA - June 11, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fin service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GO RENT
  • Det tog lang tid før de hentede os i lufthavnen , men generelt en fin service og oplevelse
  • Anmeldt af: HANNE - May 12, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg kunne savne en rabatkode, når vi benytter Autoeurope ofte. Vi har en lejlighed i Portugal og anbefaler jer på vores hjemmeside
  • Anmeldt af: JØRGEN - October 27, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Er meget tilfreds med fuld - fuld af benzintanken
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GUERIN
  • Fin afvikling af udlevering. aflevering
  • Anmeldt af: CAMILLA JOSEFINE - October 21, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fint med mailservice hurtigt. havde opfølgende spg, som jeg sendte på mail og fik svar meget hurtigt efter. Fint.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GUERIN
  • Vi ventede 2 timer næsten på bilen - først i en kø, fordi en af mændende skulle have en lang snak med en portugisisk kunde, bla om fodbold, kunne vi høre, og derefter fordi bilen ikke var klar, derefter fordi der var noget galt med motoren, og derefter fordi der ikke var en ny bil klar (hvorefter jeg bliver noget bøs) og han går over og tager en bil og kører den frem - det kunne man jo have gjort fra start. Men ellers venlig betjening, fin bil, god pris og ok ved tilbagelevering, selvom der var travlt.
  • Anmeldt af: KATRIN - October 16, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Der var problemer hos lokalt firma. Ved kontakt til jer, var der ikke meget hjælp at hente.
  • Anmeldt af: BENT - February 20, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget tilfrds
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DRIVE 4 LESS
  • Meget tilfreds
  • Anmeldt af: TORBEN - February 18, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Ikke tilstrækkelig vejledning om den elektroniske enhed til motorvejsbetaling, hvor dette ikke kan betales manuelt/med kort. Enheden koster 1,85 Euro pr. dag. man burde udstyre kunden med et kopi over, hvilke veje, der kræver enheden samt, hvordan man afregner, hvis enheden ikke lejes. jeg følte mig ladt i stikken og måtte selv finde ud betalingsmåden på posthuse. Det lugter lidt af en ekstra fortjeneste - ikke helt åbne kort fra udlejers side.
  • Anmeldt af: MICHAEL ELLEGAARD - February 17, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - INTERRENT
  • Kontorerne er meget vanskelige at finde, især det ved Lissabon lufthavn
  • Anmeldt af: ANDERS - February 6, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Very easy and absolutely the best price!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Excellent service! The best rental carservice!
  • Anmeldt af: BJARNE - December 2, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Only have wantet to know, how to get the car.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GO RENT
  • Nice peole - had a problem to find out, how to get the car.
  • Anmeldt af: MICHAEL - November 11, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Well functionc
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - INTERRENT
  • Better information about pick up point in airport
  • Anmeldt af: ALBERTO - November 6, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • billigt og godt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GUERIN
  • helt ok
Vælg dit bopælsland
close