Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER KROATIEN
Service > Kundeanmeldelse > Kroatien

Kroatien: 27 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Kroatien:
customer review star rating
22
5
0
0
0

Side 1 ud af 2

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: MORTEN BUCH - September 30, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fantastisk konkurrencedygtige priser. Fin og ren bil
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FLEET
  • Alt var 100 % i orden på nær en medarbejder i skranken, som godt kunne have været lidt mere smilende og imødekommende.
  • Anmeldt af: SOEREN - July 18, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Svært at se hvilke beløb der reserveres på kredit kortet, f.eks. Depositum
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Gammel bil, ikke vedligeholdt. Blev udskiftet undervejs til en ligeså gammel bil, der manglede veligeholdelse. Flere advarsler kom på begge biler. Der var ikke sprinklervæske på og bilen var ikke rengjort ordentlig.
  • Anmeldt af: KARIN HASLE - July 14, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Billigst, rigtig god betjening og på dansk. Nemt at bestille og rigtig god bil( næsten ny).
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FLEET
  • For lidt til at ekspedere, lang ventetid.
  • Anmeldt af: IVAN - June 22, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ingen panik - bil, personaler ok.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ABC RENT
  • Alt som det skulle være.
  • Anmeldt af: HARIS - May 19, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God service og priser!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - AVANTCAR
  • Jeg er meget tilfreds med Avantcar,med deres venlighed og deres udvalg af biler.
  • Anmeldt af: SRDAN - October 28, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God service og billig selvrisiko tilbagebetalings forsikring.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ORYX
  • God sevice og gode nye biler! Det fremgår ikke nogle steder (før overtagelsen af bilen), at grøn kort til rejse over grænsen bliver opkrævet.
  • Anmeldt af: OLE RIIS - October 20, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alles war problemlos.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FLEET
  • Sehrvfreundlich, schnell und problemlos.
  • Anmeldt af: DESIMIR - September 26, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Venlig og korekt service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Anmeldt af: CARSTEN - September 19, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • virkelig serviceminded ved meget sen bestilling af bil
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - UNIRENT
  • smidig procedure ved ind og udtjekning
  • Anmeldt af: DUC DO - September 16, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det var en reservation, som sikrede, at der var en bil ved vores destination.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FLEET
  • Det var behagelig og problemfri ved bilens afhentning og aflevering. Vi fik en Opel Insignia, som overgik vores forventning.
  • Anmeldt af: ASGER - September 10, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi kunne have ønsket os et landkort til bilen over Kroatien
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ORYX
  • Anmeldt af: BRIAN - August 1, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Var blevet stillet en VW Up, eller lignende, i sigte, hvilket også var, hvad vi havde betalt for, men fik en VW Golf udleveret. Luksus. Høflig betjening i lufthavnen. Følte os trygge ved leje af bil hos Fleet
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FLEET
  • God, professionel og høflig betjening. Tak for Golfen.
  • Anmeldt af: PER - July 31, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Godt og professionelt forløb med bestilling af bilen. Ved afhentning talte jeg (desværre) med anden danske, som også skulle hente til ved Avantcar. Han havde netop bestilt bilen og betalte 100 euro MINDRE end jeg havde gjort - for en bil i kategorien over min!! Det var en lidt trist oplevelse. Fremover bestiller jeg bil i sidste øjeblik.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - AVANTCAR
  • Langsom modtagelse af bilen. Personalet ikke særlig imødekommende. Var ikke til stede ved aflevering af bilen tidlig morgen.
  • Anmeldt af: CLAUS - July 22, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FLEET
  • Anmeldt af: JOHANNES - June 15, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget tilfreds
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - AVANTCAR
  • Anmeldt af: PER THORSTED - June 6, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi var meget tilfreds med bilen, og kan anbefale jer til andre, og måske selv leje bilen hos jer, jeg kan oplyse at vi fik tilbud om leje af bil hos vort flyselskab, men de var for dyre. Med venlig hilsen Per Thorsted Jensen
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ORYX
  • Anmeldt af: GERT - June 5, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi lejede en WV Golf - perfekt bil. Måske ville det være en fordel at instruktionsbogen i handskerummet var på engelsk og ikke kun på kroatisk, som ikke mange turister behersker. Der er mange funktioner i sådan en ny bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ORYX
  • Anmeldt af: HUGO - June 4, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem. klart og forståelig............
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FLEET
  • I møde kommende - dog forsøger de at sælge ekstra......... og er man lidt usikker kan det koste ekstra.
  • Anmeldt af: JENS ERIK - May 20, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det virker bare
  • Anmeldt af: ZLATKO - May 8, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og enkelt, kan varmt anbefales.
Vælg dit bopælsland
close