Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER ROM

Rom, Italien: 35 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Rom:
customer review star rating
21
10
1
0
0

Side 1 ud af 2

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: PETER MÆRSK - October 28, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • tilfreds med at auto europe straks nedsatte prisen i forbindelse med nye billigere tilbud end det, jeg havde betalt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • ualmindelig god og venlig service i fiumicino lufthavn både ved ankomst og aflevering af bilen, og en dejlig ren bil til rådighed
  • Anmeldt af: FLEMMING - October 10, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Reelt selskab - konkurrencedygtig
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Langsomme i sagsbehandling og instruktion
  • Anmeldt af: MICHAEL - September 15, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg er meget tilfreds med at I har en prisgaranti på billeje, da jeg flere gange har været ude for at prisen på billejen falder selvom jeg har booket i god tid og tilbage-betaling af for meget betalt leje kommer altid prompte tilbage på kortet - flot.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Jeg er tilfreds med at vælge Firefly, dels fordi at jeg er vidende om, at selskabet er ejet af Hertz og dels fordi Firefly ikke er helt så pågående for at man ved check-in ikke SKAL tilkøbe forskellige former for forsikrings-ordninger ift eks. Goldcar, som jeg bestemt IKKE vil anbefale nogen selvom de mange gange er billigst.
  • Anmeldt af: PER - August 1, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • det er bare iorden,,,,,
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Anmeldt af: NICHOLAS - July 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Good price, good service - and you can alter or cancel without too much hassle.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Huge queue at Rome Central Station, OK service when I finally got served. Car was a 5 minute walk away and I had to wait for it to be cleaned. Otherwise, fine.
  • Anmeldt af: ARNE MAGELUND - July 18, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem og overskuelig hjemmeside, hvor det er nemt at bestille biler
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Hurtig præcis service, ingen ventetid, fik en bedre bil en vi havde bestilt. God afleverings procedure, personalet havde tid til mandag morgen
  • Anmeldt af: MICHAEL - February 2, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Selvebillejen forløb fint men vi opdagede en skade på bilen i terminal inden vi kørte og tíl al held fotograferede Vi den. For da vi kom tilbage ville medarbejderen Have at vi skulle betale for den og gav sig først da vi kunne fremvise foto fra afhentningen med dato på Så det har vi Lært at undersøge bilen selv for skaden inden afgang
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Anmeldt af: KRISTIAN - July 17, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fine service and no problems. Web-site worked well.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • The delivered car had a large number of damages not noted on the delivery slip. It was annoying and time consuming to get the damages noted. Car rental companies who does not check their cars for damages prior to delivery can not be recommended as I and everybody else don't want to pay for other peoples damages!
  • Anmeldt af: ELSE MARIE - April 10, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • meget fin betjening og hurtig aflevering OK plus...
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Anmeldt af: ANDERS PEDERSEN - February 8, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det fungerer fint.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Vi har flere gange brugt Enterprise og deres partnere. De har en moderne og fleksibel arbejdsgang, og en behagelig omgangstone
  • Anmeldt af: MADS - December 13, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • 4 days car rent i Rome no problems.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • OK - car in fine condition
  • Anmeldt af: SØREN HOLST - October 21, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg kunne ikke benytte min egen gps. Sikringen til cigartænderstikket var ikke i bilen - muligvis helt bevidst fra jeres side? Ellers var alt ok.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Anmeldt af: JETTE BREDAHL - October 21, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • I kunne måske hjælpe Firefly med at være lidt mere tydelige omkring ankomst og kundeservice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Det var alt for svært at finde frem til hvor og hvordan firmaet kunne kontaktes i lufthavnen. Busholdeplads 10 var helt hen i vejret. Ved aflevering måtte nogle af os vente en halv time på at blive kørt til lufthavnen fordi en medarbejde skulle have pladsen.
  • Anmeldt af: KARSTEN - October 16, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Prisen blev noget højere grundet lokale "tilbud" om ekstra forsikringer. + ekstra pris for at aflevere bil andet sted gjorde pludselig 5 dage 200 euro højere. Pris for aflevering andet sted burde være del af tilbuddet, da man oplyser det i starten. Retursted i Firenze var for langsomme og bruge unødig til til at fortælle nogle italienere om lokale seværdigheder. Der var kun een til at ekspedere - brugte 1/2 time i kø! Ikke rimeligt, når man skal med et fly!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Ikke meget service mht udlevering af bilen, man skulle selv bakse en ret stor bil ud af en meget lille parkeringsplads. En lille bule i bilen blev ikke anerkendt som en skade - lidt utrygt!
  • Anmeldt af: BIRGIT MØLLER - October 5, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Sød, hjælpsom og imødekommende udlejet i Rom.
  • Anmeldt af: PETER - August 18, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det bør fremgå tydeligere af bekræftelse/kvittering hvor og hos hvilket konkret firma (eksempelvis Eurocar) bilen skal hentes og papirerne ordnes. Ellers supergod service!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Rigtig god oplevelse ved både afhentning og aflevering. Professionelt og hurtigt!
  • Anmeldt af: JAKOB - August 4, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fuld tilfreds.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Meget slø betjening. Det tog næsten tre timer inden vi blev betjent. Vi fik derefter en meget lille og stiv Lancia som efter min mening ikke hører hjemme i denne klasse.
  • Anmeldt af: CHRISTIAN FOLMANN - August 1, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt at booke og gode priser. Men valgte desværre et dårligt udlejningsbureau (LOCAUTO), som på ingen måde levede op til det vi tidligere har fået via Auto Europe
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Urimelig dårlig service. Både ved modtagelse og levering af bilen, hvilket resulteret i ekstra regning og tid ifm billejen.
  • Anmeldt af: THOMAS - July 24, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt, gennemskueligt og god pris.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Nem afhentning god og næsten ny bil. Passede til forventningerne.
  • Anmeldt af: KRISTOFFER - July 23, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt at booke, bilen var tilfredsstillende og afleveringen gik glat. I forhold til de mange dårlige anmeldelser jeg har læst om biludlejningsfirmaer, blev jeg glædeligt overrasket over autoeurope og europcar.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Lidt lang ventetid ved udlevering af bilen (1 time), men bilen var tilfredsstillende og afleveringen gik glat. I forhold til de mange dårlige anmeldelser jeg har læst om biludlejningsfirmaer, blev jeg glædeligt overrasket over autoeurope og europcar.
Vælg dit bopælsland
close