Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER PISA

Pisa, Italien: 15 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Pisa:
customer review star rating
11
3
1
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 15

  • Anmeldt af: HENNING - July 6, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hurtigere expedition i lufthavnen,men søde venlige mennesker
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Ok
  • Anmeldt af: CHRISTIAN - September 18, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ingen problemer med gennemføre bestillingen
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Det var letter forvirrende med de gebyrer som man skulle betale ved udlejningen. Da vi fik bilen var viste sig at der manglede sprænglervæske og lufttrygget i hjulene var for lav ifg bilens angivelse - taget deres forbehold for skader i betragning kunne man godt håbe på en bil der var klar fra starten uden man skulle gøre noget. Ellers var der en sær regel om skader på lakken under 5cm skulle ikke anmeldes mente de som jeg ikke havde set inden og virker underligt. Bilen var fin, dog lidt beskidt indvendig (ruder/vinduer). Ellers havde vi en fin oplevelse
  • Anmeldt af: FLEMMING - September 11, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fungerede som sædvanligt superfint.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Fin service og venlig betjening såvel ved udlevering som ved aflevering af bilen. Vi fik en upgrade af bilstørrelse. Eneste minus var at bilen lugtede lidt af cigaretrøg.
  • Anmeldt af: NINA - July 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fin service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Bilen var udmærket men det tog meget lang tid at komme igennem køen og få ordnet papirerne. Da vi afleverede bilen igen havde jeg en noget besynderlig diskussion med firmaets repræsentant. Jeg stod som lejer men medarbejderen insisterede på, at ikke jeg men min svigersøn skulle skrive under. Jeg bad om en kvittering men den kunne jeg ikke få på stedet men jeg blev lovet at den ville blive sendt til min mail inden for 10 minutter. Nu er der gået over 30 timer og jeg har endnu ikke fået den. Besynderlig procedure.
  • Anmeldt af: ANDREAS HANEFELD - April 17, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og ligetil :-)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Fin og venlig betjening.
  • Anmeldt af: JØRGEN - April 7, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • tankstation som anbefales i nærheden af lufthavnen tager ikke kreditkort, helt klart et minus
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Anmeldt af: TORBEN - October 13, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi har de sidste 8 år bestilt biler gennem Autoeurope og været meget tilfredse. Vi plejer at leje gennem Europecar, hvor vi altid har kørt i nye biler, - ca. 1 år - men de var denne gang meget dyre. Derfor var udlejningen for første gang via Firefly. Se nedenstående kommentar.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Der var ingen på kontoret da vi ankom, men en seddel og et telefonnr. vi skulle ringe til. Efter 5 min. kom der én. Bilerne bar alle præg af at have kørt meget og var slidte. Det var billigt og det var der åbenbart en grund til. Vores bil var skrammet, havde kørt 140000 km. Det viste sig senere, at lygten i højre side ikke duede og fjernbetjeningen var også slidt. Det er ok hvis man ved hvad man går ind til på forhånd. Anbefaling med forbehold!
  • Anmeldt af: TORBEN - October 7, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg var meget positivt overrasket, vi havde lejet bil fra Firenze, men pga af strejke hos Air France vi flyttede til Pisa, dette foregik uden problemer, lidt dyrere, men helt problemfrit. Blev ringet op efter forespørgselen med besked om at alt var ok. Så jeg er særdeles tilfreds, med hele forløbet.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Anmeldt af: HANS - October 2, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerede perfekt omkring billejen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Svær kommunikation med Europecar ved skranken i lufthavnen.
  • Anmeldt af: MADS PETER - August 29, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg fik virkelig hurtig og effektiv betjening hos Europcar i pisa. Vores GPS virkede ikke i vores første bil, men vi fik hurtigt en ny bil uden problemer. Prisen var Ok og vi lejer vores næste hos Europcar
  • Anmeldt af: OLAV PETTER - October 22, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super god behandling
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Fiat 500. Snaxy og lekker kjørbar når vi ellers kjører rundt med Toyota Avensis.
  • Anmeldt af: LARS HJORTH - October 20, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ingen mulighed for booking af ekstra chauffør.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • God service, men forsøgte at sælge ekstra forsikring.
  • Anmeldt af: VILLY - June 22, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Tak for god service. Oplevelsen med billeje hos Auto Europa har kun været positiv.
  • Anmeldt af: ASBJØRN - May 27, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi har lejet flere gange med AE, og finder udbud og prisniveau fornuftigt.
  • Anmeldt af: CHRISTIAN - October 23, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • helt problemfrit!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • jeg er ikke en særlig stor fan af Goldcar
Vælg dit bopælsland
close