Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER MILANO

Milano, Italien: 17 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Milano:
customer review star rating
10
7
0
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 17

  • Anmeldt af: ERIK - July 5, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfekt service. Bestilte en forkert bil i første omgang, ingen problemer med afbestilling og bestilling af ny bil. Jeg kan kun anbefale auto europe når man skal leje bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Det tage lidt lang tid i Milano Lufthavn, men service er helt i top. Meget venlige, forklarende og forstående personale. Absolut ingen problemer ved afhentning og aflevering af bilen. Super oplevelse.
  • Anmeldt af: KJELD - May 20, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Eneste klagepunkt var, at bilens instruktionsbog var på italiensk. En engelsk udgave til udlandske kunder ville være en god ide.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Anmeldt af: SVEN - May 18, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerede perfekt!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Ingen ventetid ved afhentning og aflevering - hurtig og venlig betjening!
  • Anmeldt af: LILAN - February 22, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • autoeurope var fin
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Stod i kø 30 min før vi overhovedet fik hjælp! Da vi endelig kom frem til skranken sagde de at de ikke havde nogen bil til os!! Efter en masse brok etc sagde de at der lige var kommet en bil ind vi kunne få men den lige først skulle vaskes etc...det tog mere end 1 time at få en allerede betalt bil
  • Anmeldt af: JAN - December 7, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi anbefaler at der vedlægges en detaljeret orientering om trængselsafgifterne i de berørte nærliggende større historiske byer. I bør samtidig orientere om mulighed for at købe VIACARD eksempelvis fra FDM til at betale motorvejsafgift med. Der fulgte ingen vejledning med ved afhentning. Iøvrigt forløb afhentning og aflevering problemfrit.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Vi anbefaler at der vedlægges en detaljeret orientering om trængselsafgifterne i de berørte nærliggende større historiske byer. I bør samtidig orientere om mulighed for at købe VIACARD eksempelvis fra FDM til at betale motorvejsafgift med. Der fulgte ingen vejledning med ved afhentning. Iøvrigt forløb afhentning og aflevering problemfrit
  • Anmeldt af: ERIK BJØRN - October 21, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Anmeldt af: KARNA - August 4, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det var lidt svært at se, hvor bilen skulle returneres i Linate airport
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Det var lidt svært at se, hvor bilen skulle returneres specifikt til Maggiore
  • Anmeldt af: PER - July 28, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • super nemt at booke - ingen problemer :-)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • lang ventetid på at få bilen :-( - savner en mail tilbage på at dep. er annuleret og afsluttet - fik godt nok en underskrift på at alt var ok, men ingen kvittering på at dep. var annuleret grundet EDB problemer. Men flinke og smilende personale :-)
  • Anmeldt af: KURT - May 21, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Svært at finde ud af at der ikke er etkontor i lufthavnen, men at man skal med shuttlebus til kontoret. Det brugte vi meget tid på.
  • Anmeldt af: ANNE - April 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi havde booket bilen i Påsken lidt uden for sæson. Alt fungerede hurtigt og uden problemmer
  • Anmeldt af: LASSE - July 23, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget tilfreds, vi hentede bilen uden problemer og uden ekstra omkostninger.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Vi blev opgraderet til en lækker Lancia Thema uden ekstra omkostninger, så vi er meget tilfredse. I den første bil vi fik tildelt var en af selerne dog i stykker, så bilen ikke kunne føres forsvarligt. Vi fik dog en ny af samme type tildelt uden problemer bagefter.
  • Anmeldt af: BALAL - July 10, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God og hurtig service men lidt for dyre priser.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Anmeldt af: GORDON - May 2, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Havde denne gang lejet en Merecedes C-klasse og blev lidt overrasket over at blive afkrævet 2 forskellige kreditkort. Hvis det er et gældende krav, bør det oplyses på forhånd. I dette tilfælde var jeg tvunget til at blande min private og jobmæssige konto sammen, og det bryder jeg mig ikke om.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: OLE - April 3, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God pris, perfekt service. Måske Lancia Ypsilon var lidt mindre end den Fiat jeg var blevet stillet i udsigt. Men næsten ny bil stod klar.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: KLAUS-ELARD - March 19, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fin service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Jeg fik den perfekte bil til vores udflugter og jeg vil med garanti booke hos Auto Europe næste gang en bil skal brugs (april 2013) Mvh Klaus Prüfer/ Tour-Operator www.denjyskevinskole.dk
  • Anmeldt af: LEON - February 26, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Lejede via Budget og det virkede godt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BUDGET AV
  • God service ved skranken, ved afhentning og aflevering af bilen.
  • Anmeldt af: SIMON FELIX - October 31, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg synes dert var fint
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - INTERRENT
  • Helt ok
Vælg dit bopælsland
close