Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER CATANIA

Catania, Italien: 10 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Catania:
customer review star rating
7
3
0
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 10

  • Anmeldt af: HANS - September 30, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem booking og god oversigt. Vi har brugt Auto Europe mange gange og det fungerer altid. Vi fik brug for "Super Cover" da vi lejede bil i maj måned og det fungerede også.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: CLAUS - September 28, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hurtigt og nemt med flere forskellig valgmuligheder.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Fik desværre ikke den valgte bilen, men bilen var nu fin og i god stand.
  • Anmeldt af: KJELD - September 26, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Savner tegning af ekstra chauffør ved bestilling. Bedere henvisning af afhentningssted.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Super, vi kunne vælge mellem forskellige biler.alt ok.
  • Anmeldt af: ANDERS - September 13, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Også denne gang kom vi i tvivl om forsikrings dækning , da maggiorre forsøgte at sige den ikke dækker. så synliggør dækning ag selvrisiko
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • langsom , det tager rigtig lang tid pr lejer , kan meget ikke være forberedt når en bil er bestilt på forhånd, det er lang tis at vente en time på at få en bil, andre efter os kom til at vente ednu længere.
  • Anmeldt af: HUGO - September 9, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God og brugervenlig hjemmeside, med gode muligheder for at filtrere m.v. Efter at have booket havde jeg et par spørgsmål og ringede på det "danske tlf nummer". Desværre var personen i den anden ende engelsk talende, og meget formel, og ikke en speciel god oplevelse. Hvad hvis man nu ikke kunne engelsk? Jeg vil foreslå, at man kan få kontakt med en dansk person.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Oplevede super service ved første skranke, hvor alt papirarbejdet blev ordnet. Minus at der næsten altid er flere skader på bilen, end dem udlejningsfirmaet har registreret. Man skal virkelig være påpasselig i denne fase for ikke senere at blive charget for skader, man slet ikke selv har lavet. Vi havde en dårlig oplevelse, da vi skulle aflevere bilen. Blev ekspederet af en ung arrogant kvinde, som ikke udviste nogen god service, og havde mere travlt med at ryge og passe sin mobiltelefon mens hun undesrøgte bilen. Hun kunne ikke sige goddag, farvel eller smile osv.
  • Anmeldt af: FINN - March 26, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi har brugt Auto Europe 6 gange i løbet af de sidste 7 år, og det har været yderst tilfredsstillende hver gang.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Vi har 2 gange lejet bil hos Locauto, og det har fungeret fint med god behandling og gode biler.
  • Anmeldt af: ALI IJAZ TONY - August 14, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi var meget tilfredse, alt gik som det skulle med vores booking.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Vi var også generelt tilfredse med Eurocar, men synes det er virkelig dårlig stil, at vi får stillet en møg beskidt bil til rådighed, som hverken var vasket, eller tømt for ting, for dem der havde lejet den før os. Derudover, en virkelig fin bil..
  • Anmeldt af: MATHIAS - July 23, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • I højere grad engelsktalende personale hos kontorerne.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • I højere grad engelsktalende personale hos kontorerne.
  • Anmeldt af: LIS - April 22, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Gode priser og god overskuelig hjemmeside.
  • Anmeldt af: JENS - October 20, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Normalt god service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Henvist til flere kontorer i f m afhentning af bil. Bil ikke rengjort indvendigt
Vælg dit bopælsland
close