Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER BERGAMO

Bergamo, Italien: 9 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Bergamo:
customer review star rating
7
1
1
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 9

  • Anmeldt af: POUL DAVID - February 9, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • siden er enkel at bruge, og priserne er helt ok
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • de er super prof. De pressede heller ikke for ekstra forsikrings køb etc. fik flot upgrade gratis :-)
  • Anmeldt af: FRANK GERNER - September 15, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Kunne udlejeren ikke have mine data : hjemadresse, tlf. nr. m.m. så selve udleveringen af nøglen til bilen gik en smule hurtigere. Jeg og flere andre stod i kø længe inden vi opdagede at der var et nummersystem hvilket gav en del problemer mellem dem der stod i køen.. Husk jeres kunder på at de skal trække et nummer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Jeg fik valg mellem 2 biler og fik den Panda som jeg gerne ville have. Så det var bare super godt.
  • Anmeldt af: LASSE - August 2, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Megået nemt og gnidningsløst!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Hurtigt og effektivt
  • Anmeldt af: SIMON - July 4, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Je til blev opgraderet til en C4 picasso, hvilket var en dejlig bil, og den blev afleveret uden nogen tilkomne skader og afleveringen forløb fuldt tilfrdstillende, der var en skade på fronten som ikke var noteret den så jeg straks om morgenen, og den sagde jeg til ham, og der var ikke nogen problemer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • vær mere omhyggelig med notering af skader, så man ikke er nervøs hele ferien
  • Anmeldt af: JENS - February 20, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Booking og betaling gik hurtigt og godt. Prisen var i orden.
  • Anmeldt af: LONE - August 23, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ikke første gang vi lejer gennem AutoEurope. I har altid super pris, god service og denne gang lejet en lækker lille Fiat 500 med kun ca. 7000 kørte km, og stadig duft af ny bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ECR EAST DER
  • Vær obs på at tjekke bilen for skrammer ved afhentningsstedet og få noteret på kontrakten, da man ved nøgleafhentning og skrevet på kontrakten i selve lufthavnen blot får at vide at der er "no damage". Dog intet problem at få noteret sine observationer ved afhentningsstedet. Lidt pletter på sæder indvendigt fik vi at vide var helt normalt da ikke alle behandler lige pænt desværre... Hurtig service både i lufthavnen ved nøgleafhentning og på P ved biludlevering. Lige så hurtig aflevering af bilen. Super service - vi lejer bestemt gennem AutoEurope igen!
  • Anmeldt af: METTE - May 11, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super hurtig betjening både ved afhentning og aflevering
  • Anmeldt af: FLEMMING - April 3, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super tilfreds med næsten alt dog var der en ting der ikke var så smart , da jeg skulle stå i kø foran kontoret , jeg stillede mig selvfølgelig i kø ved den forretning som havde et skilt over vinduet med Auto Europe og da jeg efter en halv times venten blev ekspederet fik jeg at vide at jeg var gået forkert og at jeg skulle henvende mig i butikken ved siden af og så kunne jeg stille mig i en ny kø hvor jeg måtte vente endnu en halv time , havde jeg vidst at det var denne butik fra starten kunne jeg være kommet til med det samme fordi der ikke var nogle kunder i denne butik da jeg stillede mig i kø i den forkerte butik men da jeg langt om længe blev ekspederet gik det hele hurtigt og godt og jeg fik enda et helt splinter ny og ubrugt bil
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Super god og hurtig betjening når endelig man bliver ekspederet men at skulle stå i kø ved en forkert butik pga forkert placering af et skilt det er ikke særligt godt , jeg ville også ønske at det var muligt at oprette et Preferred customer card ligesom andre udlejer har , det fungerer rigtigt godt
  • Anmeldt af: ANDERS - January 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Meget fin og ny bil. Baby-stolen var dog drivende våd, så vi måtte isolere med plastik. Dette ville de ikke refundere, da det skulle være sagt ved ankomsten kl. 21 om aftenen i mørke på en regnfuld parkeringsplads udenfor lufthavnen uden nogen repræsentanter for udlejningsfirmaet.
Vælg dit bopælsland
close