Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER ALGHERO

Alghero, Italien: 15 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Alghero:
customer review star rating
8
5
2
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 15

  • Anmeldt af: HENRIK O. - October 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og trygt med den store forsikringspakke, som jeg Gudskelov aldrig har haft brug for!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Jeg havde bestilt med fuld- til fuld-tank. Men Locauto bad mig inderligt om jeg ikke ville ta' en fuld- til tom-aftale, hvilket jeg indgik på, da de samtidig gav mig en LANGT større og behagelig bil.Jeg havde 3 uger til at køre tanken tom, så det lykkedes fint! Det viste sig, at de havde brug for at tømme bilernes tanke inden de skulle færges til salg på fastlandet ;-)
  • Anmeldt af: BRIAN - September 30, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Tak denne udlejning kørte bare derud ad!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Anmeldt af: CARSTEN BASTRUP - July 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Søde og smilende medarbejdere. God service. Vinduerne var dog noget beskidte indvendig. Jeg vil helt klart vælge det samme igen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Søde, venlige og dygtige. Ikke specielt hurtige ;-))
  • Anmeldt af: BIRTE ENGEL - July 31, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • I have rented cars with you for many years now and without problems.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • The car was dirty, inside and outside! I came late at night and it was dark so the dirty windows was a big problem!!
  • Anmeldt af: FRANDS - October 7, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Hurtig og venlig betjening, både ved afhentning og aflevering.
  • Anmeldt af: LEIF WALLENTIN - September 7, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • alt virkede fint fint
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - EUROPCAR
  • glimrende bil, hurtig levering og aflevering. Minus : bagrudeviskeren manglede og der var ikke sprinklervædske på, lidt dårligt markeret hvor bilen skal afleveres
  • Anmeldt af: CARL KRISTIAN AMTRUP - September 2, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ingen problemer booking fungerede fint
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Laaaaaagsommelig udlevering af bil, og der skulle bruges flere kreditkort før de var tilfredse. Bilen var fin, men ved aflevering var der ingen på kontoret der kunne modtage nøgler/ bil, og vi havde altså et fly vi skulle nå. Personale kom dog efter ca 1/2 time........?
  • Anmeldt af: PETER - August 5, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det tager alt for lang tid at få bilen udleveret. bilen svarede til forventnigerne det var problemfrit at aflevere den
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Det tager alt for lang tid at få bilen udleveret. bilen svarede til forventnigerne det var problemfrit at aflevere den
  • Anmeldt af: BIRTE ENGEL - July 30, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Rejser mange gange til Sardinien og har hver gang lejet bil hos jer uden problemer!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Servicen var i orden, men at ringe og blive kørt et sted hen, for at hente bilen, synes jeg ikke om. Det giver lidt stress når man skal aflevere, for om man nu kan finde stedet.
  • Anmeldt af: JENS KJÆR - July 29, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • det er nemt og overskueligt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - EUROPCAR
  • hurtigt og professionelt
  • Anmeldt af: LARS BARSLUND - July 25, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • fin service og kompetent medarbejder både ved udlevering og aflevering af bil
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Anmeldt af: POUL - July 13, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • syntes at de lokale udlejningsselskaber tager en god pris for børnesæder når de lokalt kan købes for ca. 14 euro, imod de 40 som de forlanger på stedet. Kunne også godt tænke mig at lejekontrakten blev skrevet med jer da det lokalt kan være svært at læse når det er skrevet på lokal sprog. men ellers godt tilfreds med den service i yder, har før lejet ved jer, og vil gøre det igen hvis jeg har behov for det.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • fine nye biler der lever op til forventningerne. ingen pressen på om tillægsforsikringer så ok selskab
  • Anmeldt af: MARTIN - May 17, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Rigtig god. Dog måtte jeg kontakte AE for klarring af forsikringsmetode!
  • Anmeldt af: ELLEN-MARIE DOERR - June 2, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg oplevede ikke noget med Auto Europe, for det var jo en formidling hvor udlejer var EuropCar - det fandt jeg først ud af, efter at jeg havde stået i kø hos Auto Europe, hvis logo var det eneste med lidt stor skrift på den voucher, jeg havde med... Lidt dumt af mig, for med briller på kunne jeg jo godt se, at udlejer var EuropCar. Bortset fra denne lidt ufikse start, var det en perfekt oplevelse, både da jeg hentede og afleverede bilen, som også fuldt ud levede op til forventningerne.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Det var bare i orden først som sidst
  • Anmeldt af: BIRTE ENGEL - April 28, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg kommer 2-3 gange om året til Sardinien og har kun god erfaring med leje af bil hos Auto Europe
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Jeg føler mig tryg, fordi jeg altid får ny/nyere bil hver gang jeg lejer bil hos jer.
Vælg dit bopælsland
close